Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
1 e 10 değil mi suksndırma , 60 a 1 gibi olmuş
yok hayır 1.8 lt ılık suya 25 ml magifoam koyuyorum. 2 lt suya ort 30-35 ml flowey ev 17 koyuyorum. 2 lt suya ort 50-60 ml bilt hammer auto foam koyuyorum. şampuandan şampuana değişiyor ama magifoama 25 ml yeterli şampuanı cok koyunca aşırı köpük atıyor içeriyi tıkıyor düzgün atım yapmıyor.

nodrac

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
yok hayır 1.8 lt ılık suya 25 ml magifoam koyuyorum. 2 lt suya ort 30-35 ml flowey ev 17 koyuyorum. 2 lt suya ort 50-60 ml bilt hammer auto foam koyuyorum. şampuandan şampuana değişiyor ama magifoama 25 ml yeterli şampuanı cok koyunca aşırı köpük atıyor içeriyi tıkıyor düzgün atım yapmıyor.
teşekkür ederim bende bir sonraki sefer bu oranlarda yapıyım

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
bagaj için organizer arıyorum, sprey şişelerin sığabileceği tarzda. Var mıdır önerisi olan ?
Ben trendyoldan meguiars çantası aldım. Orjinal adı altında satıyorlar ama orjinal değil bilginiz olsun. Ancak işlevi benim için önemliydi, gayet kullanışlı. Yükseklik olarak K2 nin 1 litrelik şişelerini bile sprey başlık takılı şekilde sığdırabiliyorum. Ek olarak çantanın altında cırt cırt dediğimiz türden bagaj halısına tutunan malzemeden var. Virajlarda, savrulmalarda dahi cırt cırt sayesinde çanta devrilmiyor.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar, sitede yeniyim. Basınçlı köpük atan pompa yok elimde. Fakat aracıma temassız ön yıkama yapmak istiyorum. K2 bora ürününü seyreltip sprey şişesiyle uygulama yapabilir miyim
Yorucu olur ama olur, ilaç pompası gibi pompa temin ederseniz aynı işi görecektir, Bora pre wash tarzı bir ürün olduğu için bu şekilde kullanılabilir. Ürün karışımında Borayı bir tık fazla koyarsanız kış ayları kiri için daha iyi performans verir.

mrtkar13

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Ben trendyoldan meguiars çantası aldım. Orjinal adı altında satıyorlar ama orjinal değil bilginiz olsun. Ancak işlevi benim için önemliydi, gayet kullanışlı. Yükseklik olarak K2 nin 1 litrelik şişelerini bile sprey başlık takılı şekilde sığdırabiliyorum. Ek olarak çantanın altında cırt cırt dediğimiz türden bagaj halısına tutunan malzemeden var. Virajlarda, savrulmalarda dahi cırt cırt sayesinde çanta devrilmiyor.
car pro nun var fakat fiyatı yüksek onumu alsam acaba.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yeni ppf yaptırdığım aracı ilk defa yıkadım. Tampon altındaki çıtanın kavis yerlerinde yüzeyden ayrılmalar olmuş. Bu durum bana normal gelmedi ama size de bir sorayım dedim. Yine aynı yerin kaplamasını keserken de çok özenmemişler gibi. Alt tarafa da kıvrılsa iyi olurmuş ama direk yüzeyden kesmişler, bu sefer de alt tarafa elinizi sürünce ppf kenarını hissediyorsunuz.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Yeni ppf yaptırdığım aracı ilk defa yıkadım. Tampon altındaki çıtanın kavis yerlerinde yüzeyden ayrılmalar olmuş. Bu durum bana normal gelmedi ama size de bir sorayım dedim. Yine aynı yerin kaplamasını keserken de çok özenmemişler gibi. Alt tarafa da kıvrılsa iyi olurmuş ama direk yüzeyden kesmişler, bu sefer de alt tarafa elinizi sürünce ppf kenarını hissediyorsunuz.
Hocam hemen yapan yere gidin.. Normal bir durum değil.. O açılmaların devamı gelir

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Cevabınız için tşk ederim hocam, yarın yaptırdığım yerle bir konuşayım.
Eğer orayı ısıtıp sorunu halletmeye çalışırlarsa itimat etmeyin, yüzeyi bırakan ppf yada kapalama farketmez sonra tekrar bırakır.. O kısmı yeniden yapmaları lazım..

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aynen hocam zaten altına su, toz vs. Girdi . Isıtılarak düzelmez , ztn tamponun en altındaki çıta kısmı, aşağıda olduğu için çok da özenilmemiş, ama bizim gibi adamlar için her detay önemli. Dby de yaptırmıştım. Sorun yaratacaklarını düşünmüyorum

Eğer orayı ısıtıp sorunu halletmeye çalışırlarsa itimat etmeyin, yüzeyi bırakan ppf yada kapalama farketmez sonra tekrar bırakır.. O kısmı yeniden yapmaları lazım..

ihsanayna

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Aynen hocam zaten altına su, toz vs. Girdi . Isıtılarak düzelmez , ztn tamponun en altındaki çıta kısmı, aşağıda olduğu için çok da özenilmemiş, ama bizim gibi adamlar için her detay önemli. Dby de yaptırmıştım. Sorun yaratacaklarını düşünmüyorum
dby de bende yaptırdım düzeltirken başında durun hocam benimde çamurluğa uygulama yapıldı iki tarafta içeri kıvırılmamış bıraktım düzeltme için sonra bi sonraki yıkamada bi fark ettim içeri kıvırmak yerine kir olan kalkmış kısımları kesmişler kastamonuda yaşadığım için mesaj attım getirin yenisini yapalım dediler ama sırf onun için hem ankaraya git hemde 1 gün bırak zor geldi henüz düzelttirmedim her yerini kontrol edin derim.

Yns41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar aklıma takılan birşeyi sormak istiyorum ppf kaplı araçlara sio2 içerikli hızlı cila vb. tavsiye ediliyor. Ama sio2 temelinde asidit olduğundan ppf korumaya zarar vermez mi

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
dby de bende yaptırdım düzeltirken başında durun hocam benimde çamurluğa uygulama yapıldı iki tarafta içeri kıvırılmamış bıraktım düzeltme için sonra bi sonraki yıkamada bi fark ettim içeri kıvırmak yerine kir olan kalkmış kısımları kesmişler kastamonuda yaşadığım için mesaj attım getirin yenisini yapalım dediler ama sırf onun için hem ankaraya git hemde 1 gün bırak zor geldi henüz düzelttirmedim her yerini kontrol edin derim.
Hocam tsk ederim uyariniz icin. Bgn gorustum ctsi getirin bi bakalm sonra randevu olusturup kontrol yikamasi yapalm. Gerekli yerleri onaririrz olmazsa yenileriz dediler. Bi de tampon alt kismi oldugu ve cok girinti cikinti oldugu icin cok duzgun olmuyor alta kiviramiyoruz, ilk kesimde gergin aliyoruz o gerginlikten dolayi oluyor fln dediler , bakalm 1 gun kalacakmis, umarim memnun ayriliriz. Ben onlara bir cok tanidigi da yonlendirdim. Beni kirmazlar umarim :)