Hızlı Soru - Cevap

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Forum indirim kodu ile @Cila Kutusu siparişlerim geldi teşekkür ederim

Jant fırçasında biraz tedirginim çizer mi diye

2023 egea cross urban 17 jant. Forumdaşımız tavsiyesi mikrofiber olsaydı dedi sipariş kargo verilmişti yetişemedik :)
Normal detay fırçası gibi yumuşaklık varsa sorun olmaz ama tel gibi yada sert plastik ise bence kullanmayın.. Kaş yaparken göz çıkartmak misali olur..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
selamlar aracımda dış lastikleri ve davlumbazı temizlemek için apc önerisi vericek arkadaşlar varmıdır + önerilen apc'yi iç aksamdada kullanabiliyormuyuz :)

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
selamlar aracımda dış lastikleri ve davlumbazı temizlemek için apc önerisi vericek arkadaşlar varmıdır + önerilen apc'yi iç aksamdada kullanabiliyormuyuz :)
İç plastikler için koch chemie GS kullanıyorum. Dış plastiklerde de kullanılabilir sulandırma oranını değiştirerek. İç ve dış plastiklere temizlik sonrası meguiars m40 uygularsanız çok güzel temiz bi görüntü bırakıyor.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Ben iç plastik aksamda flowey İ2 ile temizliyorum. Sonra üzerinden meguiars suprema ile geçiyorum. Dış plastik aksamda meguiars 40 kullanıyorum. Daha önceki paylaşımlarda fotoğraflar mevcuttur.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba, ön yıkama işleminde kullandığım sprey şişe epey yorucu olduğundan köpük yapıcı pompa alacağım. Aklımda şuanda marolex 3000 var. Pompada kullanmak için ön yıkama köpüğü bakıyordum, iki ürün arasında kaldım.
Ab magifoam ve k2 bela; iki ürün arasında kir sökücülük anlamında özellikle trafik filmi konusunda ne gibi fark vardır, ikiside aynı işi aynı oranda görürmü? Tabi birde aralarındaki fiyat farkına değermi :)

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba, ön yıkama işleminde kullandığım sprey şişe epey yorucu olduğundan köpük yapıcı pompa alacağım. Aklımda şuanda marolex 3000 var. Pompada kullanmak için ön yıkama köpüğü bakıyordum, iki ürün arasında kaldım.
Ab magifoam ve k2 bela; iki ürün arasında kir sökücülük anlamında özellikle trafik filmi konusunda ne gibi fark vardır, ikiside aynı işi aynı oranda görürmü? Tabi birde aralarındaki fiyat farkına değermi :)
Magifoamda prewash ama aynı zamanda snow foam magifoamun sunduğu köpük daha kaliteli ve kalıcı.k2 bora ise sadece prewash köpürür ama magifoam gibi yoğun olmaz sarfiyatıda fazla olur.Bence iki ürünün yeri ayrı ikiside efsane kir söker şüpheniz olmasın bende ikiside mevcut aracın kir durumuna göre karar verip kullanıyorum.

Onre

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar. Siyah renkte yeni bir araç aldım. Bugüne kadar koruma namına hiç bir şey yapılmamış. Yaza girerken detaylı bir boya koruma işlemi yaptıracağım ama önümüzdeki bir kaç ay idare etmesi için kil demirtozu ve wax uygulaması yapmak istiyorum. Boyanın canını almadan yüzeyi temizlemek için kil ve demirtozu tavsiyelerinizi almak istiyorum. Daha önce hiç kil uygulamadım. Birde kapı aralarında ve camlarda kısmen kireç birikintileri var onları temizlemek içinde beyaz sirkeyi fısfıs şişeye koyup uygulamayı düşünüyorum.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Magifoamda prewash ama aynı zamanda snow foam magifoamun sunduğu köpük daha kaliteli ve kalıcı.k2 bora ise sadece prewash köpürür ama magifoam gibi yoğun olmaz sarfiyatıda fazla olur.Bence iki ürünün yeri ayrı ikiside efsane kir söker şüpheniz olmasın bende ikiside mevcut aracın kir durumuna göre karar verip kullanıyorum.
Anladım hocam, sizde mi ürünleri marolex ile uyguluyorsunuz.

Yns41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Arkadaşalr piano black kısımları azda olsa korumak için ne kullanabiliriz. K2 polo cockpit cila kullanılabilir mi