Hızlı Soru - Cevap

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Öne çıkan konu #20,721
Bu tarz şeylerde en çok aracın ve sürücünün etkili olduğunu düşünüyorum. Plakaya gelene kadar çok göze batacak konular varsa plakayı da tuzu biberi edip cezayı yazıyorlar bence. Aynı şey cam filmleri için de geçerliydi.

@sajmora98 şanssız kesimdeyiz diyebilirim, beyaz golf ve genç sürücü görünce 2-0 yenik başlıyoruz çevirmeye :D
Kesinlikle mustafa hocam Rline paket bizim ki üstüne 4 çıkış egzoz ama görsel olarak dizel olunca ses yok yine de bi bakıyorlar arkaya :D Şu an App konusu çok gündem de bulunduğum il de sorun olmaz belki ama il dışına çıkınca tanıdık etki etmiyor da :) Kastamonu şöförler odası 500 TL istiyor sonra Noter 250 TL istiyor yeniden bastırmanın da bedeli 750 TL şu an için allahtan yazı sitili düzgün artık bastıracağız :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kesinlikle mustafa hocam Rline paket bizim ki üstüne 4 çıkış egzoz ama görsel olarak dizel olunca ses yok yine de bi bakıyorlar arkaya :D Şu an App konusu çok gündem de bulunduğum il de sorun olmaz belki ama il dışına çıkınca tanıdık etki etmiyor da :) Kastamonu şöförler odası 500 TL istiyor sonra Noter 250 TL istiyor yeniden bastırmanın da bedeli 750 TL şu an için allahtan yazı sitili düzgün artık bastıracağız :)
Ben de şu an rline+4egzoz modundayım. Çevirmelere girerken mülayim takılıp camları falan indirmekte fayda var :D 3-5 yılda bir sırayla bi app bi cam filmi konusu böyle artıyor. Hayırlısıyla atlaysaydık şu dönemi de.
Normal plakaya geçiş için app plaka basanlar standart plaka da basıyor. Direk onlara bastır tak istersen, emniyetle falan uğraşma boş yere. Hem daha ucuza gelir hem daha kolay olur.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
@escaba_tr hocam hediyeniz bana ulaştı tekrar teşekkür ederim maşallahınız var paketleme konusunda çoğu firma elinize su dökemez. :)
Ben de paketleme konusunda @Sefa46 hocamı örnek aldım.. Firmaların bizden daha iyi paketleme yapması için farkındalık oluşturmuş olalım. Güle güle kullan.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul

emrealtin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Herkese merhabalar. Aracımı değiştirdim. Tucson aldım. Suv olması dolayısıyla galiba kaportada plastik aksam fazlaca. Bunların temizliği ve koruması için hangi ürünleri önerirsiniz ?

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Herkese merhabalar. Aracımı değiştirdim. Tucson aldım. Suv olması dolayısıyla galiba kaportada plastik aksam fazlaca. Bunların temizliği ve koruması için hangi ürünleri önerirsiniz ?
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Benim aracımda da plastik aksam fazla. Dış plastik aksamda meguiars 40 kullanıyorum. İç plastik aksamda temizliği i2 ile yapiyorum sonra meguiars suprema ile ince bir kat geçiyorum. Çok az kullanınca fark ediliyor.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun hocam. Öncelikle Allah kolaylık versin mat plastik aksam bakımı için :)

Önceden koch Nano magic plast care kullanıyordum, baya parlak ve kalıcı oluyordu. Sonra pss de kullandım, biraz toz çekiyor ama yine de kalıcı oluyordu. Oralara Çinli seramik denilen mr fix seramik uygulayanlar da olmuştu. Temizlerken standart kaporta temizliği yapıyordum, koruması kaporta korumasından ayrışıyor sadece.

Size tavsiyem fiyattan kriterinden ziyade kalıcılığı yüksek ürün alıp en azından 2-3 yıkamada bir olacak şekilde daha nadir korumaya alarak işinizi kolaylaştırmanız olur.

emrealtin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Sagolun çok teşekkür ederim ☺️ Evet temizleme kısmında normal temizlik yeter gibi. Peki yazdıklarınız dışında önerdiğiniz bir ürün varmı koruma için ya da yazdığınız kullandığınız (koch) ürünler yeterlimi?

emrealtin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Benim aracımda da plastik aksam fazla. Dış plastik aksamda meguiars 40 kullanıyorum. İç plastik aksamda temizliği i2 ile yapiyorum sonra meguiars suprema ile ince bir kat geçiyorum. Çok az kullanınca fark ediliyor.
Teşekkür ederim çok sagolun. Ürüne bi bakacağım

emrealtin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
merhaba. bizdede tucson var dış plastikleri marolex şampuan karışımı sıkıp work stuf albino ile fırçalıyorum koruyucu olarakda meg m40 kullanıyorum
Meguiars M40 internetten baktım simdi hep fazla gramajlı daha düsük paketlisi varmı acaba? Ben mi göremedim. Ayrıca tucson için önerebileceğiniz farklı temizlik ürünleri veya yöntemleri varsa öğrenmek isterim. Teşekkürler

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sagolun çok teşekkür ederim ☺️ Evet temizleme kısmında normal temizlik yeter gibi. Peki yazdıklarınız dışında önerdiğiniz bir ürün varmı koruma için ya da yazdığınız kullandığınız (koch) ürünler yeterlimi?
Hocam epey zamandır plastik koruyucu almadım açıkçası. Güncel çıkan ürünler bu bahsettiklerimden daha verimli olabilir. Bir de arabanın her yerindeki plastik aynı olmayabiliyor(difüzör plastiği ile ön tampon ızgara plastiği gibi). Dolayısıyla yüzey farklı olunca dayanım ve toz tutma konusu da değişiyor. @Erkan KOCAKAYA hocamın dediği meg ürünü son zamanlarda baya kullanılıyor forumda. İsterseniz onu deneyin önce. Sarfiyat düşük olduğu için 500 ml falan bile baya gider size

emrealtin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Hocam epey zamandır plastik koruyucu almadım açıkçası. Güncel çıkan ürünler bu bahsettiklerimden daha verimli olabilir. Bir de arabanın her yerindeki plastik aynı olmayabiliyor(difüzör plastiği ile ön tampon ızgara plastiği gibi). Dolayısıyla yüzey farklı olunca dayanım ve toz tutma konusu da değişiyor. @Erkan KOCAKAYA hocamın dediği meg ürünü son zamanlarda baya kullanılıyor forumda. İsterseniz onu deneyin önce. Sarfiyat düşük olduğu için 500 ml falan bile baya gider size
Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi kısım kısım farklı sonuçlar olabilir. Megi deneyeceğim büyük ihtimal

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Meguiars M40 internetten baktım simdi hep fazla gramajlı daha düsük paketlisi varmı acaba? Ben mi göremedim. Ayrıca tucson için önerebileceğiniz farklı temizlik ürünleri veya yöntemleri varsa öğrenmek isterim. Teşekkürler
bölünmüş olarak 500 ml almıştım ürün sarfiyatı cok az o yüzden uzun süre gidiyor. açıkcası pekte dikkat edilcek birşey yok varsa kafanıza takılan bişey sorabilirsiniz

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Son 2 yıkamadır kovada adbl şampuan ile yıkıyorum. Ama sanki purple velvette olduğu gibi yüzeydeki cilayı perdeliyor gibi geldi. Bu ürünü kullanıp da yüzeydeki boncuklamalar dağıldı diyen var mı?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Son 2 yıkamadır kovada adbl şampuan ile yıkıyorum. Ama sanki purple velvette olduğu gibi yüzeydeki cilayı perdeliyor gibi geldi. Bu ürünü kullanıp da yüzeydeki boncuklamalar dağıldı diyen var mı?

Sampuanlarinida alipta hiç denemedim acikcasi fiyatlarida uygundu