Hızlı Soru - Cevap

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Ön yıkama için bende basınçlı pompa düşünmekteyim çeşit çok olunca kararsız kaldım öneriye ihtiyacım bulunmakta
Bende Akbel kullanıyorum memnunum ancak daha iyi bir pompaya upgrade edeceğim basınç pompalı modifiyeli olarak. IK Foam pro 2 plus takibimde şuanda biraz wet köpük seviyorum tamamen kuru foam yerine o yüzden IK foam alacağım sanırım hazır modifiyeli gelmesi büyük bir artısı. Marolex güzel bir pompa ancak modifiyeli gelse çok iyi olurdu öbür türlü modifiyeyi kendimiz yapmamız gerekiyor onun da pratiği yoksa biraz riskli diye yorumluyorum.

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bende Akbel kullanıyorum memnunum ancak daha iyi bir pompaya upgrade edeceğim basınç pompalı modifiyeli olarak. IK Foam pro 2 plus takibimde şuanda biraz wet köpük seviyorum tamamen kuru foam yerine o yüzden IK foam alacağım sanırım hazır modifiyeli gelmesi büyük bir artısı. Marolex güzel bir pompa ancak modifiyeli gelse çok iyi olurdu öbür türlü modifiyeyi kendimiz yapmamız gerekiyor onun da pratiği yoksa biraz riskli diye yorumluyorum.
marolex de modifiyeli geliyor. 2 adet nozulla beraber geliyor ve 3 köpük aparatıyla geliyor değiştirmesi çok kolay. 80 ve 45 derece nozullar

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Bende Akbel kullanıyorum aranıza katılmadan önce almıştım. Sonradan gördüm ki akbel acemi işiymiş :) bence en mantıklı marolex fiyat farkı var ama akbelde az bi rakam değil neticede o fark değer.

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bende Akbel kullanıyorum aranıza katılmadan önce almıştım. Sonradan gördüm ki akbel acemi işiymiş :) bence en mantıklı marolex fiyat farkı var ama akbelde az bi rakam değil neticede o fark değer.
ben de buraya katılmadan çok acemice ürünler almışım. buraya katıldıktan sonra fark ettim. ama anladım ki hiçbir şeyde ucuza kaçmamak gerekiyor. baya bi ürünü boşa almışım toplasan hepsiyle koch chemie seti dizerdim

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
IK Foam pro 2 plus kompresör için modifiyeli geliyormuş pardon hocam ben yanlış anlamışım. evet o açıdan çok mantıklı duruyor ileriye dönük güzel seçim olur.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhabalar. Deturnerin mikrofiber şampuanını aldım fakat makinede sıvı deterjanı koymak için fazladan yer yok. Annem kendi kullandığı sıvı deterjanla doldurmuş makine kendisi otomatik alıyor. Bende mikrofiber şampuanını 50ml kapağın içine doldurup kazanın içine bezin ortasına oturtturdum ve durulama modunda başlattım. Muhtemelen tam bezlere dagılmadı bezlerde hiçbir değişiklik yok. Bu mikrofiber şampuanı nasıl kullanabilirim. Yıkama kovamın içine 10 lt sıcak su koyup elimde yıkayıp makineye öylece durulama modundamı atsam. yardımcı olursanız sevinirim

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
tekrardan selamlar,marolex siparişini verdim gelecek,seramikli araç için önerebileceğiniz ön yıkama şampuanı varmıdır? K2 pro bela ile auto bride magifoam arasında kaldım

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Sıfır direksiyonu 2bin km önce (1buçuk ay önce) deri temizlik ve deri kalkanı yapmıştım. Sanki ufaktan rengi değişti gibi. Deri temizlik korumayı şimdiden yapmalı mıyım yoksa biraz daha zaman geçtikten sonra mı ?

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Merhabalar. Deturnerin mikrofiber şampuanını aldım fakat makinede sıvı deterjanı koymak için fazladan yer yok. Annem kendi kullandığı sıvı deterjanla doldurmuş makine kendisi otomatik alıyor. Bende mikrofiber şampuanını 50ml kapağın içine doldurup kazanın içine bezin ortasına oturtturdum ve durulama modunda başlattım. Muhtemelen tam bezlere dagılmadı bezlerde hiçbir değişiklik yok. Bu mikrofiber şampuanı nasıl kullanabilirim. Yıkama kovamın içine 10 lt sıcak su koyup elimde yıkayıp makineye öylece durulama modundamı atsam. yardımcı olursanız sevinirim
Ben kendi yöntemimi söyleyeyim. Makinede sıvı deterjan aparatı olmadığı için 40 ml şampuan koyduğumda direk çamaşıra geçiyor ve çamaşır ürünü emiyor üründen alınması gereken verim alınamıyor. Bu yüzden 500,ml şişenin içine 40 gr şampuan ve kalanını su ileve ediyorum. Makineyi çalıştırıyorum, makine su almaya başlıyor bir kaç turda dönüyor, böylece çamaşırlarda ıslanmış oluyor. Sonra petşişedeki deterjanlı suyu ,hazneden döküyorum. Direk kazana gidiyor saten. En verimli bu şekilde kullanıyorum.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Ben kendi yöntemimi söyleyeyim. Makinede sıvı deterjan aparatı olmadığı için 40 ml şampuan koyduğumda direk çamaşıra geçiyor ve çamaşır ürünü emiyor üründen alınması gereken verim alınamıyor. Bu yüzden 500,ml şişenin içine 40 gr şampuan ve kalanını su ileve ediyorum. Makineyi çalıştırıyorum, makine su almaya başlıyor bir kaç turda dönüyor, böylece çamaşırlarda ıslanmış oluyor. Sonra petşişedeki deterjanlı suyu ,hazneden döküyorum. Direk kazana gidiyor saten. En verimli bu şekilde kullanıyorum.
bizim makinedeki hazne değişik abi bütün deterjanı dolduruyorsun kendi ihtiyacı kadarını alıyor içeri dediğin mantıklı gibi bir sonrakine onu deneyeceğim

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Chemical guys hydro sud şampuanını Foam ile deneyimleyen var mı acaba. Cilalı bir şampuan hızlıca yıkayıp sonra cila ile uğraşmak istemeyenler için pratik ve kaliteli çıktı gözüküyor