Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #21,161
Merhabalar, Aklıma takılan bir şey var youtubeda detailing videoları yapan kisiler Bazi yerlere hava ile temizliyorlar bu havayı ne ile sağlıyorlar onu anliyamadim, Birde tornado tam olarak neye takılıp kullanılıyor?
Kompresorler ile yani bildigimiz Hava Kompresorü,Lastikcilerin,Mobilyacilarin,Kaportacilarin vs kullandigi.

ecy

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Turkey
Merhabalar, Köpük Yapıcı ürünlerden bir kaç kişi bu ürünü önermiş nasıldır kullandiysaniz memnun musunuz tavsiye edebileceğiniz başka bir ürün var mı
https://amzn.eu/d/8OZAN9u
Bende bu ürünü sipariş verdim gelmesini bekliyorum ama yorum ve incelemeleri gözden geçirince köpük performansı gayet tatmin edici görünüyor.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Baykara

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese iyi geceler arkadaşlar forumda daha yeniyim yanlış birşey yazarsam lütfen ikaz edin. İlk defa hızlı cila alarak kullanmayı düşündüm ve bu forumdan çok faydalandım, polytop maximus isimli cilayı almaya karar verdim. İnternette birçok yerde satılan bir ürün. Buraya kadar herşey normal. Kafama takılan şu oldu tüm sitelerde 625-750 tl bandında olan 1 lt konsantre ürünü ben ( marka ve isim vermek doğrumu bilmiyorum yanlışsam burayı düzeltmenizi isterim) hobiotom.com da 243 tl ye gördüm. Sitede de firma sahibi arkadaşların mesajları ve adından bahsederek alım yapan arkadaşlar olduğu için satın aldım. Şimdi bana mı bu ürün gece vakti denk geldi ucuza aldım yada kaçırdığım bir durum mu var anlamadım. 1/2-1/3 daha ucuz diğer sitelerden. Bu arada bölünmüş ürün gibi ifade de yok satış ilanında. Tekrar söylüyorum forumda yeniyim hatalı birşey yazdıysam affola.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Herkese iyi geceler arkadaşlar forumda daha yeniyim yanlış birşey yazarsam lütfen ikaz edin. İlk defa hızlı cila alarak kullanmayı düşündüm ve bu forumdan çok faydalandım, polytop maximus isimli cilayı almaya karar verdim. İnternette birçok yerde satılan bir ürün. Buraya kadar herşey normal. Kafama takılan şu oldu tüm sitelerde 625-750 tl bandında olan 1 lt konsantre ürünü ben ( marka ve isim vermek doğrumu bilmiyorum yanlışsam burayı düzeltmenizi isterim) hobiotom.com da 243 tl ye gördüm. Sitede de firma sahibi arkadaşların mesajları ve adından bahsederek alım yapan arkadaşlar olduğu için satın aldım. Şimdi bana mı bu ürün gece vakti denk geldi ucuza aldım yada kaçırdığım bir durum mu var anlamadım. 1/2-1/3 daha ucuz diğer sitelerden. Bu arada bölünmüş ürün gibi ifade de yok satış ilanında. Tekrar söylüyorum forumda yeniyim hatalı birşey yazdıysam affola.
Şimdi kontrol ettim ellerinde varsa bende hemen 1 tane daha sipariş edeyim diye ancak sanırım son ürünü siz almışsınız onlarda zaten son ürün fiyat artırmaya gerek yok diye düşünüp yapmış olabilir güzel yakalamışsınız hayırlı olsun

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Gri renkli aracım için vonixx blend serisinden bir wax alacağım ancak 3 ürün arasında kararsız kaldım. Sprey formu ve katı formu arasında uygulaması zor olsa da katı wax'ın dayanıklılığının daha uzun gideceğini düşünüyorum uygulaması zahmetli de olsa bu ürün dışında All in one isimli hare giderici seramikli cilasını da beğendim ama 3'ü arasından hangisini tercih etmeliyim?

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Elimde hem vonixx blend(hem katısı hem sıvısı) hem meg hybrid liquid wax var.

İkisi de harika zaten biliyorsunuz. Yılın yarısında birini diğer yarısında ise birini kullanayım diye düşündüm.

Nisan-Ekim arası ve Ekim-Nisan olarak.

sizce hangi ürünü hangi aralıkta kullansam daha yüksek verim alırım?
Yagislarin cok oldugu donemde kati olan nispeten daha kuru olan ilkbahar ve yaz aylarinda sivilar ve spreyler daha uygun olur heralde kardesim

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
O fiyata aldiysaniz buyuk ihimal iptal olacaktir siparis :)

Eser

Amatör Detaycı
Üye
Merhaba arkaşlar kwazar, ik, marolex köpük yapıcı pompa alacağım, kullanan tavsiye olarak hangisi tercihiniz olurdu

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba arkaşlar kwazar, ik, marolex köpük yapıcı pompa alacağım, kullanan tavsiye olarak hangisi tercihiniz olurdu
Kwazar kesinlikle almayın parasını hakeden bi ürün değil. İk foam pro 2 de cok güzeldir. Ben marolex kullanıyorum tavsiye ederin cok iyi köpük atar iyi bi şampuanla kullanırsanız. Almadan önce cok araştırmıştım büyük hacimli olmasından dolayı marolex tercih etmiştim

Eser

Amatör Detaycı
Üye
Kwazar kesinlikle almayın parasını hakeden bi ürün değil. İk foam pro 2 de cok güzeldir. Ben marolex kullanıyorum tavsiye ederin cok iyi köpük atar iyi bi şampuanla kullanırsanız. Almadan önce cok araştırmıştım büyük hacimli olmasından dolayı marolex tercih etmiştim
Tamamdır hocam öyle yapayım, marolex olsun, çok teşekkür ediyorum