Hızlı Soru - Cevap

emretfn

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya
Öne çıkan konu #22,141
Merhabalar Temu Türkiyeye gönderimleri açmış. Aliexpress tarzı bir site ama ne kadar güvenilir bir fikrim yok. Türkiyeye açılışa özel büyük indirimler mevcut. Bir kaç parça ürün sipariş ettim. Sıcak fırsatlara mesaj yazamadığım için burdan yazdım.

https://share.temu.com/VJzMOxdF3xA

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
co
Merhabalar Temu Türkiyeye gönderimleri açmış. Aliexpress tarzı bir site ama ne kadar güvenilir bir fikrim yok. Türkiyeye açılışa özel büyük indirimler mevcut. Bir kaç parça ürün sipariş ettim. Sıcak fırsatlara mesaj yazamadığım için burdan yazdım.

Teşekkür ederim, bilgilendirme için. Birşeyler sipariş geçtik. :)

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Herkese selamlar, detailing işinde yeniyim polisaj makinası alacağım şiddetle tavsiye ettiğiniz markalar nelerdir? Bütçe sorun değil
Bütçe sorunu yok ise

Orbital Flex XFE7/15 veya Rupes Mark3 Lhr15
Rotary Flex 14/150 1400W veya Makita 9237CB

Öneriyorum bu yazdiklarimdan daha iyi makina şimdilik yok.

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

çok sağolun hocam
Bence hocam vergi icinde olmayabilir,gümrüge gelince direk PTT ile kapida ödeme olabilir eskiden Aliexpreste böyleydi çünkü:)

Vergisiz TR ye iğne bile giremez.
:):) sepette ekstradan 100 küsür vergiyi aldı hocam

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Otomobillerle uzaktan yakından alakası olmayan kayınpederimin otomobiline 4 lastik aldık ve taktırdık. Birde rot ayarı yapıldı. Otomobil sanırım banttan çıktıktan sonra hayatında ilk defa rot ayarı gördü :D
Tüm ayarlar bozulmuş. Ön lastikler, efendisine yalvaran köle gibi içe bakıyordu, ha gayret iki tekerlek birleşme kıvamına gelmiş. Arka lastikler ise sanki bütün yükü sırtlar gibi içe basıyordu. Neyse ki, yavaş kullanıyor da bu ayarsızlığı anlamıyor. Hatta bazen dünyanın dönüş hızı onun sürüş hızından bile hızlı olduğunu düşünüyorum :D:D (o kadar yavaş kullanıyor :D )
Peş peşe lastikçiye gittik. Yolda 3 defa ufuk çizgisinde kayboldu. Sahile yaklaşan yelkenlinin önce direği görülür ya, bende bunun tam tersini yaşadım. Yavaş yavaş sadece tavan antenini görmeye başladım. Kaybolmasın diye neredeyse inip kendi otomobilimi itecektim :D:D
Efem bu kısa yazıyı okuduktan sonra bir nebze olsun gülmenizi sağlayabildiysem ne mutlu kayınpederime :D
Abi sağlığın sıhhatin nasıl iyimisin hastalık durumun nasıl oldu umarım iyisindir

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar detail forum ailesi.
Ben flowey ürünleri kullanıyorum. Aldığım ürünlerin tarih ve fiyatları. Deri temizleyici ve koruyucuyu daha kullanmadım. Bir iki hafta içinde kullanıp deneyeceğim. Aldığım ürünler i2, R1, ev13, deri temizleyici ve koruyucuyu.

Son düzenleme: