Hızlı Soru - Cevap

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Öne çıkan konu #22,161
@emirhaneness
normal kullanıma göre bazen 1 e 6 bazen 1 e 7 , spreyde kullandığın ölçüyü kullanabilirsin.
Sprey le atınca ürün yüzeyde tutunamıyor , akıp gidiyor ve hemen kuruyor.
R1 i bu şekilde snowfoam olarak kullanınca, ürün yüzeyde tutunabiliyor ve daha rahat çalışıyor. Jant Aralarına , davlumbaz içine rahatlıkla girebiliyor.

Son düzenleme:

qubit

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
merhabalar;

Yerim olmadığı için benzinlik yıkamacısıyım. Modifiyeli köpük pompası almak istiyordum. Mümkünse modifiyeli. Tavsiye edeceğiniz site ve ürün nedir?

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
merhabalar;

Yerim olmadığı için benzinlik yıkamacısıyım. Modifiyeli köpük pompası almak istiyordum. Mümkünse modifiyeli. Tavsiye edeceğiniz site ve ürün nedir?
Forumda bir detaycı da geçen hafta içinde satılık alta vardı. Az kullanılmış yazıyordu. Modifiyeli. Arama yerinden anahtar kelime yazarak ulaşabilirsin.

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
Merhabalar Temu Türkiyeye gönderimleri açmış. Aliexpress tarzı bir site ama ne kadar güvenilir bir fikrim yok. Türkiyeye açılışa özel büyük indirimler mevcut. Bir kaç parça ürün sipariş ettim. Sıcak fırsatlara mesaj yazamadığım için burdan yazdım.

https://share.temu.com/VJzMOxdF3xA

Hocam bende yorumunuzu gördüm bi bakayım derken 2.000 den olduk :) ALLAH razı olsun haber verdiğiniz için . İnşeALLAH ürünlerde gelir :)

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba
Arkadaşlar aracın camları için kullandığınız, önerebileceğiniz su kaydırıcı özellikli ürünler nelerdir? Bundan 2 yıl önce kaportaya ve camlara sonax bsd uyguluyordum. Ancak sıfır bosch marka sileceğe bile kısa sürede atlama yaptırıyordu, o sebepten camlara hızlı cila kullanmak istemiyorum.
Malum yaz geldi çok silecek kullanmayız ancak yıkama esnasında kullanacağım ürünün su kaydırıcılığıyla, camları daha rahat kurularım diye düşünüyorum. Tabi sonraki kış da, yağmur suyu kaydırıcılığına ihtiyacım olacak :)

emretfn

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya
Hocam bende yorumunuzu gördüm bi bakayım derken 2.000 den olduk :) ALLAH razı olsun haber verdiğiniz için . İnşeALLAH ürünlerde gelir :)

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla hocam sormayın bende bakarken durduk yere masrafa girdim :) Fiyatları görünce alınmayacak gibi değil :)

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Herkese merhaba
Arkadaşlar aracın camları için kullandığınız, önerebileceğiniz su kaydırıcı özellikli ürünler nelerdir? Bundan 2 yıl önce kaportaya ve camlara sonax bsd uyguluyordum. Ancak sıfır bosch marka sileceğe bile kısa sürede atlama yaptırıyordu, o sebepten camlara hızlı cila kullanmak istemiyorum.
Malum yaz geldi çok silecek kullanmayız ancak yıkama esnasında kullanacağım ürünün su kaydırıcılığıyla, camları daha rahat kurularım diye düşünüyorum. Tabi sonraki kış da, yağmur suyu kaydırıcılığına ihtiyacım olacak :)
Ben nasiol glasshield aldım ama yaz mevsimindeyiz diye daha uygulamadım. Adbl hybrid glass radarımda olan ürün ama stok bulunmuyor.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Herkese merhaba

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Herkese merhaba
Cam da su kaydırıcılık için bence en iyi ürün Soft99 glaco

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhaba
Nasiol glasshield almıştım geçen yıl kullanmak için ama memnun kalmadım. Daha öncesinde parlatan adamlardan magic marka su kaydırıcı almıştım. O hem daha ucuz hem daha etkiliydi. Soft99 glaco var radarimda önümüzdeki yıllar için

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Herkese merhaba
Adbl hybrid glass bu konuda çok iyiydi. Malesef stokları yok. Gyeon, Carpro ve Deturnerin aynı işlevde ürünleri varsı onlara bakabilirsin

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben nasiol glasshield aldım ama yaz mevsimindeyiz diye daha uygulamadım. Adbl hybrid glass radarımda olan ürün ama stok bulunmuyor.
Adbl benimde istediğim ürün aslında fiyat/performans olarak ancak stok yenilenmesini bekliyoruz halen

Cam da su kaydırıcılık için bence en iyi ürün Soft99 glaco

Teşekkür ederim hocam, siz kullandınız mı tecrübeleriniz nelerdir. Ürünü birkaç yerde gördüm ancak kullanıcıdan yorum almak daha iyi olur.

Nasiol glasshield almıştım geçen yıl kullanmak için ama memnun kalmadım. Daha öncesinde parlatan adamlardan magic marka su kaydırıcı almıştım. O hem daha ucuz hem daha etkiliydi. Soft99 glaco var radarimda önümüzdeki yıllar için
Nasiol da ne gibi sorun yaşadınız hocam paylaşır mısınız.

Adbl hybrid glass bu konuda çok iyiydi. Malesef stokları yok. Gyeon, Carpro ve Deturnerin aynı işlevde ürünleri varsı onlara bakabilirsin
Evet adbl istediğim bir üründü, forumda ilk adbl ismi duyulduğunda synthetic wax ını almıştım. Keşke stoklar açıkken hybrid glass da alsaydım. Bakalım stokları ne zaman yenileyecekler.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Adbl benimde istediğim ürün aslında fiyat/performans olarak ancak stok yenilenmesini bekliyoruz halen

Teşekkür ederim hocam, siz kullandınız mı tecrübeleriniz nelerdir. Ürünü birkaç yerde gördüm ancak kullanıcıdan yorum almak daha iyi olur.

Nasiol da ne gibi sorun yaşadınız hocam paylaşır mısınız.

Evet adbl istediğim bir üründü, forumda ilk adbl ismi duyulduğunda synthetic wax ını almıştım. Keşke stoklar açıkken hybrid glass da alsaydım. Bakalım stokları ne zaman yenileyecekler.
Vaad edilen performansı göstermedi, sıfır araca uyguladım üstelik kurlesme süresini de dikkate alarak 2 3 kat yaptım. Fakat anca 90 100 den itibaren boncukları görüyorum. Magic de 60 70 den itibaren başlıyordu ki uygulama incesi cok ince temizlik de yapmamıştım.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Ben nasiol de kullandım, glaco roll on da kullandım, nasiol dayanım olarak da yol da giderken camdaki suyun kayıp gtmesi olarak da glaco dan daha zayıf.
Glaco nun yeni serilerinde 12 aya kadar dayanım vaad ediliyor ama agresif olmayan normal bir yıkamada en kötü 4-5 ay dayanacağını düşünüyorum. Elimdeki roll on bitince yeni serilerde alıcam.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben nasiol de kullandım, glaco roll on da kullandım, nasiol dayanım olarak da yol da giderken camdaki suyun kayıp gtmesi olarak da glaco dan daha zayıf.
Glaco nun yeni serilerinde 12 aya kadar dayanım vaad ediliyor ama agresif olmayan normal bir yıkamada en kötü 4-5 ay dayanacağını düşünüyorum. Elimdeki roll on bitince yeni serilerde alıcam.

Aynen 4 5 ay gitse zaten kışı çıkarır arada bir jat daha atınca tamamdır

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Yamaçlardetailing den baktım, 70ml ürün 750tl. Sizce 70ml tüp kaç kullanım yeter tahmininiz varmı? Sarfiyat olarak az ise tüm camlara yapabilirim veya duruma göre sadece ön ve arka cama uygularım.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Yamaçlardetailing den baktım, 70ml ürün 750tl. Sizce 70ml tüp kaç kullanım yeter tahmininiz varmı? Sarfiyat olarak az ise tüm camlara yapabilirim veya duruma göre sadece ön ve arka cama uygularım.
Bende roll on modeli var 75 ml, ön cam dahil toplam 6 cam ve diğer aracın 6 camı + sunroof rahat rahat yetti.

Son düzenleme:

m.aras

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaslar elimde ki k2 makinemi çaldılar. K2 nin basıncı az geldigi icin k5 veya k6 almak istiyorum ama fiyatlari cok fazla yukselmis. Linkteki urunu buldum. Marka olarak Lavor iyidir ama 180 wps modeli nasildir bilen var mi acaba? Fiyat olarakta cok uygun geldi bana.

Ayrica k2 icin kopuk aparatim mevcut. Onuda kullanmak istiyorum. Girisleri karcher K modellerinden farkli midir?

Lavor Predator 180 WPS Basınçlı Yıkama Makinesi
Merhaba aldınız mı lavor u acaba?

m.aras

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaslar elimde ki k2 makinemi çaldılar. K2 nin basıncı az geldigi icin k5 veya k6 almak istiyorum ama fiyatlari cok fazla yukselmis. Linkteki urunu buldum. Marka olarak Lavor iyidir ama 180 wps modeli nasildir bilen var mi acaba? Fiyat olarakta cok uygun geldi bana.

Ayrica k2 icin kopuk aparatim mevcut. Onuda kullanmak istiyorum. Girisleri karcher K modellerinden farkli midir?

Lavor Predator 180 WPS Basınçlı Yıkama Makinesi
Merhaba aldınız mı lavor u acaba?