Hızlı Soru - Cevap

Uğur Can Uysal

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Öne çıkan konu #22,241
Köpük yapan basınçlı pompa yapmayı planlıyorum. Jant ve lastik temizliğinde kullanıcam. Şişede sadece şampuan su yeterli olur mu yoksa jant temizleyici veya asperox tarzı ürünler eklemeli miyim karışıma? Demir tozuda kullanıcam uygulama öncesinde

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Köpük yapan basınçlı pompa yapmayı planlıyorum. Jant ve lastik temizliğinde kullanıcam. Şişede sadece şampuan su yeterli olur mu yoksa jant temizleyici veya asperox tarzı ürünler eklemeli miyim karışıma? Demir tozuda kullanıcam uygulama öncesinde
bazı jant temizleyicileri köpük pompası için uygun oluyor geçenlerde öğrendim bende flowey r1 kullanılıyormuş . Ben sadece ön yıkama şampuanı kullanıyorım zaten öncesinde fısfıs spreyle jant temizleyiciyi sıkıyorum

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
:D cilalı şampuandan soğudum artık gerçekten. O kadar özene bezene sürdüğümüz cilayı şampuan geliyo gizliyo :D bu perdeleme olayını eve özene bezene rengini modelini seçtikten sonra alınan mobilyaya 50 liralık örtü serip kapatılmasına benzetiyorum :D
Cilali sampuanin anlasilmasi acisindan cok iyi bir ornek oldu

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğur Can Uysal

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
bazı jant temizleyicileri köpük pompası için uygun oluyor geçenlerde öğrendim bende flowey r1 kullanılıyormuş . Ben sadece ön yıkama şampuanı kullanıyorım zaten öncesinde fısfıs spreyle jant temizleyiciyi sıkıyorum
Bende sadece ön yıkama şampuanı kullanıyorum da acaba içine jant temizleyici karıştırsam nasıl olur diye düşündüm ama emin olamadım. Ya da karıştırmak mantıklı mı

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hocam hiç seramikli aracım olmadı desem :) o sebeple bilgim olmayan konuda yanlış yönlendirmek istemem

@Berkay ve @Sefa46 üstadlar fikirlerini paylaşırsa biz de öğrenmiş oluruz :)
@Fsm1996 merhaba, başka bir ürüne gerek yok. Bunun haricinde kireçli suyu üzerinde kurutmamaya çalışın ve arada asidik şampuanla yıkama yapın. Hatta yazdığınız ürünler yerine ıslak yüzeye sıkılıp durulanan hızlı cilalardan kullanırsanız harelenmeyi geciktirir ve kaporta daha az toz çeker. Ne kadar az temas o kadar iyidir.

mustafackn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhabalar aranızda yeniyim 2012 model Corsa D kullanıcısıyım aracımın üzerinde maalesef çok fazla kılcal çizik var polisajla giderilebilecek ve kendim yapmak istiyorum daha öncesinde Polisaj ile ilgili bir deneyimim yok yardımlarınızı bekliyorum. Aracıma bu işlemi uygulamadan önce bir tane çamurluk alıp makinede deneyip öğrenip o şekilde yapıp tam yapabileceğimden emin olduktan sonra kendi aracım üstünde denemeyi düşünüyorum.
Önerebileceğiniz acemi için Polisaj malzemeleri nelerdir hangi malzemeleri almam gerekiyor bilgi verebilirsiniz çok memnun olurum.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Araç dışındaki tozu temizlememiz için illa yıkamak mi lazım yoksa bezle tozunu alsak olur mu
Bu gibi durumlar için rinseless wash ürünleri çok ideal. Polimer içerikli bu ürünler hem temizliyor hem de çizilmeye karşı güvenli.

Son düzenleme:

ozcannyasin

Acemi Detaycı
Üye
Araca polisaj yapmadan uygulanan wax un dayanımı nekadar olur tahmini fusso coat mı almalıyım ? Yoksa kiwami mi ?
Araç kırmızı Clio Ankaradayım.

Son düzenleme:

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Newmix'in 5Litre Snow Foam ürünü alınır mı sizce? 399₺ bir etiketi mevcut indirim denk getirip 300-350₺ arasına 5 lt ürün :D

buraldinyo

Amatör Detaycı
Üye
Newmix kullanmadım, aynı paralara daha önce kullanmış olduğum divortex washberry daha makul bir tercih olur kanısındayım

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
Newmix kullanmadım, aynı paralara daha önce kullanmış olduğum divortex washberry daha makul bir tercih olur kanısındayım
Bende newmix kullanmadım. Bende Divortex whasberry kullandım. Bence piyasadaki fiyat&performans ürünlerinden . Hala kullanıyorum

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Bende newmix kullanmadım. Bende Divortex whasberry kullandım. Bence piyasadaki fiyat&performans ürünlerinden . Hala kullanıyorum

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, Ürünün kir sökme performansını 10 üzerinden kaç puan verirsiniz, Birde köpük performansı nasıldır newmix yerine bunu alayım