Hızlı Soru - Cevap

dogak

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba,
Pure star ve klin arasında kurulama havlusu ve yıkama eldiveni için hangisini önerirsiniz. Önerdiğiniz ürünleri yazabilirseniz çok sevinirim.

dogak

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
İç temizlikte detaylı temizlik yapabilmek için hava tabancası ve tornador ile kullanmak için bir kompresör arayışım var. Ancak hangi marka ve özelliklere sahip olması gerektiğinden emin değilim. Satılan modeller genelde 8 bar civarında. Özellikle tornador hava aparatıyla kullanmak için ürün ve marka önerebilirseniz çok sevinirim. Bütçem 6-7 bin tl bandında.

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
merhaba komple ppf kaplı araca ön yıkama köpüğü magifoam mı , valet pro ph neutral mı ya da ne tavsiye edersiniz?

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Aslında biz fazla evhamlanıyoruz. Siz hariç hocam.

Üreticinin Klinin kendi poşetinin üzerindeki kullanım kılavuzunu çektim ve çevirttim.
Makinede ılık suda nötür şampuanla yıkayın diyor. Asarak kurutulmasını tavsiye ediyor. Yani makinenin kurutma özelliğini tavsiye etmemiş, Ben düşük devirde sıktırıyorum bir sıkıntı yaşamadım kaldıki sizde 6 yıl kullanmışsınız Ben 4 , 5 yıkamada bir bezi yıkayacağım akibeti ne olacak görüşülerimi yazarım. Buranın suyu epey kireçlidir.:)
Kesin olan şu var, wax bezleri ile makineye atınca 6 ay içinde bez pert :p denenmiş ispatlanmıştır. Heleki ıslak wax sonrası havluyu kaportada kullanırsanız direk pert.

Saygılar, Hayırlı satışlar.
bu ürünün duo evo su ile farkı nedir?

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
bu ürünün duo evo su ile farkı nedir?
evo modeli ise kısa iplikli kullanılıyor diğeri ise uzun iplikli kullanılıyor.
logolar, cam cıtalar ve köşelerde bulunan sivri uçlarda takılmasını istemiyorsan evo modeli alabilirsin, yok ben dikkatli takılmadan kurularım dersen normal duo olanı alabilirisin tercih sizindir hocam.

palemdar

Acemi Detaycı
Üye
İl
ist
halı, alcantara süet koltuklar, paspas vs. için matkap ucu öneebilir misiniz ? çoğu ürününü kılları sert sanırım, yumuşak mı olması gerekiyor?

Ercan585

Çaylak Detaycı
Üye
arkadaşlar peugeot 3008 aracım var. direksiyon ve vitesteki deri kısımlarda kc greenstar kullanılır mı? ya da başka ne önerirsiniz?

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
arkadaşlar peugeot 3008 aracım var. direksiyon ve vitesteki deri kısımlarda kc greenstar kullanılır mı? ya da başka ne önerirsiniz?
Bende de kc gs var ama deri koltuk veya direksiyonda hiçbir şekilde kullanmıyorum. Genelde sert kapı altı plastiklerde veya torpido altı plastikde sulandırarak kullanıyorum. Deri temizliği için uygun fiyatlı k2 deri temizleyici öneririm, temizlemesi iyidir.

akholen

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Sivas
Pazar günü arabama soft99 authentic uygulayacağım. Uygulama öncesindeki yıkama sonu polytop maximus kullansam waxın yüzüye tutunmasını eksi yönde etkiler mi