Hızlı Soru - Cevap

Uğur Can Uysal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Öne çıkan konu #22,461
Bende newmix snow foam kullanıyorum. Şuan farkettim kullandığınız keçe çok kalın benim sorunum galiba orada. Kaç adet koydunuz keçe birde nerden aldınız

qubit

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bu keçe senelerdir alet çantasında duruyordu. Aslında ilk bulaşık süngerinden sonra dediğiniz gibi kırtasiyeden aldım. Ama banamısın demedi. Bu keçeyi denedim oldu bence. şans:) birde büyük geliyor aslında bu kırptım kenarından. Kalın olduğu için bir tane koydum.

Siz şampuanı çok koyuyorsunuz bence. Birde nozul sıralaması yanlış olmamalı. En dıştan içe; nozul,keçe,siyah conta olmalı galiba.

Forumda benden daha deneyimli olanlar var birde:sırıtan1:

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bende newmix snow foam kullanıyorum. Şuan farkettim kullandığınız keçe çok kalın benim sorunum galiba orada. Kaç adet koydunuz keçe birde nerden aldınız
newmix gold serisi cilalı şampuan olmaz güzel bi ön yıkama şampuanı alın yaz için k2 pro bela adbl yeti flowey ev 13 kış için magifoam k2 active foam flowey ev17 bunlarla deneyin cogu şampuanı kullandım hepsine en fazla 30ml koyuyorum 1.7-1.8 litre su koyuyorum on numara köpük atıyor.
Dikkat edilmesi gereken diğer nokta koyduğumuz keçe aşırı kalın ve aşırı ince olmamalı. Aşırı ince olunca düzgün köpük atmıyor aşırı kalın olunca içindeki köpüğü püskürtemiyor. Marolex pompamın içine daha fazla köpük yapsın diye ekstra pamuk tarzı bişey tıkamıştım sonrasında iyice tıkanmış o keçe köpük atmıyordu keçeyi azalttım canavar gibi atmaya başlamıştı.

Uğur Can Uysal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Bu keçe senelerdir alet çantasında duruyordu. Aslında ilk bulaşık süngerinden sonra dediğiniz gibi kırtasiyeden aldım. Ama banamısın demedi. Bu keçeyi denedim oldu bence. şans:) birde büyük geliyor aslında bu kırptım kenarından. Kalın olduğu için bir tane koydum.

Siz şampuanı çok koyuyorsunuz bence. Birde nozul sıralaması yanlış olmamalı. En dıştan içe; nozul,keçe,siyah conta olmalı galiba.

Forumda benden daha deneyimli olanlar var birde:sırıtan1:
Bu konuda en deneyimli yine bu forumdan araştırırken bu akşam buldum egenin garajı var. Aynı uygulamayı yapmış ve çok iyi köpük atıyor. Sizde bu keçe fotoğrafını atınca onda ki keçeyi görünce de sorunun az çok keçede olduğunu anladım. Yakın zamanda farklı bir keçe ile deneyeceğim

Uğur Can Uysal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
newmix gold serisi cilalı şampuan olmaz güzel bi ön yıkama şampuanı alın yaz için k2 pro bela adbl yeti flowey ev 13 kış için magifoam k2 active foam flowey ev17 bunlarla deneyin cogu şampuanı kullandım hepsine en fazla 30ml koyuyorum 1.7-1.8 litre su koyuyorum on numara köpük atıyor.
Dikkat edilmesi gereken diğer nokta koyduğumuz keçe aşırı kalın ve aşırı ince olmamalı. Aşırı ince olunca düzgün köpük atmıyor aşırı kalın olunca içindeki köpüğü püskürtemiyor. Marolex pompamın içine daha fazla köpük yapsın diye ekstra pamuk tarzı bişey tıkamıştım sonrasında iyice tıkanmış o keçe köpük atmıyordu keçeyi azalttım canavar gibi atmaya başlamıştı.
Haklısınız fakat aracı yıkamada değil jant ve davlumbaz artı olarak paspas temizliklerinde kullanıyorum onun için içine iyi köpüren bi şampuan koymanın yeterli olcağını düşündüm snow foam ürünü bu konuda iyi foam lancede memnun kaldım.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Haklısınız fakat aracı yıkamada değil jant ve davlumbaz artı olarak paspas temizliklerinde kullanıyorum onun için içine iyi köpüren bi şampuan koymanın yeterli olcağını düşündüm snow foam ürünü bu konuda iyi foam lancede memnun kaldım.
dediğim gibi bulaşık süngerinden yapmanız yeterli olucaktır işlem çok basit aslında videosuda bu : SFWORKZ/ Ömer Seyfettin AYDIN on Instagram: "Sizin bildiğiniz bu tarz başka modifikasyonlar varsa yorumda buluşalım #cardetail #detailing #cargram #cardetailing #asmr #cardetailingasmr #tiktok #kesfet #kesfetteyiz #vwgolf #vwgolf7 #vwgolfmk7 #vwgolfdetailing #cardetailasmr #cardetailingproducts #cardetails #volkswagen #wheelpaint #carpaint"

qubit

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Newmix i forum ile tanışmadan almıştım. İşin gerçeği hiç beğenmiyorum. Forum sayesinde bahsettiğiniz şampuanlarla tanıştım (k2, magifoam). Kesinlikle söylemeliyim ki newmix hem kir cıkartmada geride kalıyor hemde köpürmede.

Uğur Can Uysal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Bu videoyu izledim videoda ilk bulaşık süngeri koyuyor doğru fakat nozulu taktıktan sonra keçeyi değiştiriyor bu arkadaşta iyi köpük elde ediyor fakat keçeyi ayrıntılı söylemiyor orada.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bu videoyu izledim videoda ilk bulaşık süngeri koyuyor doğru fakat nozulu taktıktan sonra keçeyi değiştiriyor bu arkadaşta iyi köpük elde ediyor fakat keçeyi ayrıntılı söylemiyor orada.
Elimde vonixx v-floc var. Keçeyi değiştirip birde onunla deneyeyim bakalım
sonradan keçe değiştireceğini sanmıyorum işlem cok zor bi işlem değil aslında. Vonix v floc köpük atma konusunda cok iyidir

Uğur Can Uysal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
sonradan keçe değiştireceğini sanmıyorum işlem cok zor bi işlem değil aslında. Vonix v floc köpük atma konusunda cok iyidir
Videoda nozulu taktıktan sonra çok kısa bir kesit gösteriyor parçanın içinde sarı bir şey var o keçe. Burda da egenin garajı yazarsanız 3.sayfasında anlatıyor ona göre uygulayacağım bakalım.

ygT-

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar iyi geceler, 2017 Peugeot 208 aracıma LED far takmak istiyorum tavsiye etttiginiz ürün var mıdır
Merhaba, bütçe sorun değilse ve aracınızda mercek varsa photon milestone öneririm, muazzam bi aydınlatması var. Ancak mercek yoksa önerim biled projector yaptırın, diğer türlü merceksiz fara led takınca karşıdan geleni veya trafikde önünüzde gideni kör ediyor.

Uğur Can Uysal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Merhabalar iyi geceler, 2017 Peugeot 208 aracıma LED far takmak istiyorum tavsiye etttiginiz ürün var mıdır
Photon milestone katana edition var. Pahalıdır ama çok başarılı ve çok güçlü geceyi gündüz yapıyor. Ayrıca aynalarınız ve farınız iyiyse ufuk çizgisini görüyorsunuz