Hızlı Soru - Cevap

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
İlginc hocam, dedigim gbi ben hic karbon bezle denemedim,mf ile denediniz mi?

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok denemedim hocam elimden mf bez de yok açıkçası. O iz kalması çok saçma geliyor bana da canımı sıkıyor o kadar temizledikten sonra iz kalması

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BahadirA.

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Yok denemedim hocam elimden mf bez de yok açıkçası. O iz kalması çok saçma geliyor bana da canımı sıkıyor o kadar temizledikten sonra iz kalması

Evet cam temizleyicinin iz birakmasi can sikici ama ben yasamadim maalesef bu urunde ayni sikintiyi,ilk firsatta mf ile de deneyim bence

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Su izi gibi iz kalıyor tekrar bi bezle daha silmem gerekiyor geçmesi için. Şu an fotoğraf yok maalesef

ben aerosol olanını kullanıyorum şişe bitmek üzere ama hiç öyle bi sorun yaşamadım bezin bi tarafına cam temizleyiciyi sıkarım camı temizlerim tam tersi arkası ilede kalanı temizler kurularım bu şekilde iz kalmaz. Bir defasında iz sorunu yaşadım oda güneşin altında uygulama yaparken oldu. Aracı gölgeye çekince bi sorun olmamıştı

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhabalar, k2 nuta sıkıp karbon cam beziyle siliyorum camları ama ne yaparsam yapayım iz kalıyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba

Önceden kalma su kireci lekesi,hızlı cila gibi ürün kalıntısı olabilir mi? Deturner water spot remower tarzı veya klinet tarzı ürünle temizleme imkanınız varsa deneyin belki çözüm olabilir.

qubit

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara

Bunun gibi fitil uygulamasını kendi yapan varmı.? Çok mantıklı geldi. İki haftada iki tane vida girdide :sırıtan1: Bizim lastikçinin yaptığıyla bunun arasında dağlar kadar fark var valla. İşin ilginci videoda direk önüme geldi:) Dinleniyoruz:sogukyuzx:

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus

Bunun gibi fitil uygulamasını kendi yapan varmı.? Çok mantıklı geldi. İki haftada iki tane vida girdide :sırıtan1: Bizim lastikçinin yaptığıyla bunun arasında dağlar kadar fark var valla. İşin ilginci videoda direk önüme geldi:) Dinleniyoruz:sogukyuzx:
Hocam lastiğe fitil attırmayın. Adam fitili sokacam diye lastiğin içindeki sağlam teli kırıyor. Teli kırılmış lastik , 80 km üstüne çıktığın zaman aracı titretiyor. İçeriden yama yapılması lastiğin bütünlüğü için en sağlıklı olanıdır.
Başa gelmiş tecrübe edilmiştir. Lastiğinizi çöp ettirmeyin.

qubit

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam lastiğe fitil attırmayın. Adam fitili sokacam diye lastiğin içindeki sağlam teli kırıyor. Teli kırılmış lastik , 80 km üstüne çıktığın zaman aracı titretiyor. İçeriden yama yapılması lastiğin bütünlüğü için en sağlıklı olanıdır.
Başa gelmiş tecrübe edilmiştir. Lastiğinizi çöp ettirmeyin.
Çok doğru söylüyorsunuz ama bazen zaman ve mekan el vermiyor. Sonuna kadar katılıyorum

zcn06

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara

bu spreyi koltuklar ve taban döşeme temizleme işini yapan var mı nasıldır koltuklarda leke var biraz

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Merhabalar iyi geceler hayırlı bayramlar sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz nice bayramlara, Bir sorum olucakti on yıkama sonrası işin birazcık daha eğlence kısmı olarak fiyat ürünü olarak newmix snowfoam ile aracı kopukleyip ardına durulamadan Çift Kova tekniğini uygulasam işe yarar mı yoksa Purple Velvet araca tam olarak temas etmediği için yeterli etkiyi gösteremez mi bunu sormak istedim teşekkürler

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhabalar iyi geceler hayırlı bayramlar sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz nice bayramlara, Bir sorum olucakti on yıkama sonrası işin birazcık daha eğlence kısmı olarak fiyat ürünü olarak newmix snowfoam ile aracı kopukleyip ardına durulamadan Çift Kova tekniğini uygulasam işe yarar mı yoksa Purple Velvet araca tam olarak temas etmediği için yeterli etkiyi gösteremez mi bunu sormak istedim teşekkürler
Ön yıkama düzgün yapıldığında zaten araçta kir kalmıyorki abi ne gerek var ekstra uğraşmaya ekstra masrafa o tamamen işin ekstra masrafı eğlencesi olur.

Uğur Can Uysal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Pek olmaz gibi. Ön yıkamayı newmix ile yapıp durulayıp ardından çift kova yapabilirsiniz.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Araç içi temizligi için (İ2) dışında tavsiye ettiğiniz ürünler nelerdir acaba?
İç aksamda alt plastiklere Koch Chemie Mzr, K2 Polo Protectant, Üst aksamlarda Koch Chemie PO, Nanolex İnterior Cleaner. Belki sürekli kullanımda pahalı gelebilir ama K2 Polo Protectant tavsiye ederim çok kirli olmasına rağmen çok güzel temizler koruma özelliği olduğu için mat bi finish bırakır cok hoşuma gidiyor finishi.

Son düzenleme:

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
İç aksamda alt plastiklere Koch Chemie Mzr, K2 Polo Protectant, Üst aksamlarda Koch Chemie PO, Nanolex İnterior Cleaner. Belki sürekli kullanımda pahalı gelebilir ama K2 Polo Protectant tavsiye ederim çok kirli olmasına rağmen çok güzel temizler koruma özelliği olduğu için mat bi finish bırakır cok hoşuma gidiyor finishi.
Bende genel olarak tüm plastik kısımlarda i2 deri kısımlarda Koch PO Koruma olarakta Spritz ya da Koch TS kullanıyorum İ2 güzel ancak değişiklik yapsam mı diye düşünüyorum

zcn06

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba, vonixx hybrid carnabau katı wax mı yoksa soft99 fusso çıta mı önerirsiniz ? Dayanım 3-4 ay demiş vonix için sitede ama doğru mudur ?

Uğur Can Uysal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Basınçlı pompayı köpük yapan pompaya çevirdim keçe ve bulaşık süngerinin arkası ile denedim fakat istediğim sonucu alamadım. Ucunda 110-06 nozulda var önerisi olan var mı ya da yurtdışından nozul mu almalıyım?