Hızlı Soru - Cevap

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Öne çıkan konu #2,261
Elimde hiç bir şey y ok acemilerin kralıyım şuan çoğu okuduğum terimleri anlamıyorum bile :(. daha 1 hafta olmadı malzemeleri toplamaya başlayalı şuan bir yıkama şampuanım bir yıkama eldivenim bir kurulama bezim birde böcek zift sökücü(neden aldım bilmiyorum) var ama epey bir sorum var Neler alacağımı neyi nasıl uygulayacağımıda konuları okuya okuya çözmeye çalışıyorum
Doğru yolda ilerliyorsun
Hepimiz aynı yollardan geçtik

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Valla autobrite la mjj arasında fark olduğunu hiç sanmıyorum. Autobrite ürünün kendine has bir özelligi var mı ki. Sonuçta hepsi çin malı. Yinede siz bilirsiniz. Mjj alıp kullanan çok insan var karcher pro serine alıp kullanan. @onur abi var @Dragstar Süleyman abi var benim bildigim.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle fark var, karşılaştırma videoları mevcut. Bende mjjc kullanıyorum ama benimde gözüm autobrite ta. Yani almaya baya niyetim vardı yazın ama @UrTR kötü bir haber vermiş oldu.
@UrTR birde sams a bak bakalım, uyumlu var mı. Autobritedirect kadar değil ama mnjc den daha başarılı.

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Valet Pro Kimyasala Dayanıklı Torpido Fırçası İnce - n11.com
Bu fırçayı kullanan varmı. Aldım ama kullanmakta tereddüt ettim. Çükü kılları sert geldi, üstelik plastik yapısı var bu yüzden çizik oluşturabilir gibi. Dashboard da kullanmayı amaçlamıştım, ultra soft yapısı var zannediyordum, açıklaması da öyleydi ama kullanıp kullanmamakta hatta boyalı alanda kullanmakta da tereddüt ettim. Daha önceki konularda koçtaş fırçasını incelemiştim dekor marka olan o daha ince kıl yapısına sahip daha güvenilir geldi.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bu fırçayı kullanan varmı. Aldım ama kullanmakta tereddüt ettim. Çükü kılları sert geldi, üstelik plastik yapısı var bu yüzden çizik oluşturabilir gibi. Dashboard da kullanmayı amaçlamıştım, ultra soft yapısı var zannediyordum, açıklaması da öyleydi ama kullanıp kullanmamakta hatta boyalı alanda kullanmakta da tereddüt ettim. Daha önceki konularda koçtaş fırçasını incelemiştim dekor marka olan o daha ince kıl yapısına sahip daha güvenilir geldi.
Sıkıntısız kullanabilirsiniz. Performans olarak VP fırçalar çok iyidir.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Bildiğimiz valet Pro ince değil mi bu çizmemesi lazım ilk kullanımdan önce sert gelebilir, bir kere yıka normal suyla bnce

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Aslında kimyasala dayanıklı olan mavi fırça. Sentetik olan odur.

Ekli dosyayı görüntüle 7000
Evet belirttiğiniz gibi bu 3lü fırçadan hariç 2 tanede ultra soft fırça var. İnce olanını ekledim ayrıca kendi sitesindeki açıklamasıda şudur.
Ayrıca insan yapımı kimyasallara dayanıklı kıllar kullanan bu fırça, orijinal Dash fırçamıza yükseltme olarak tasarlanmıştır. Sizin paylaştıklarınıza nazaran daha soft yapıda güvenli olması gerekirken daha agresif bi yapıda geldi bana.
C37C1FF0-A180-4E79-B89D-4F5092F68CC7.jpeg

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Evet belirttiğiniz gibi bu 3lü fırçadan hariç 2 tanede ultra soft fırça var. İnce olanını ekledim ayrıca kendi sitesindeki açıklamasıda şudur.
Ayrıca insan yapımı kimyasallara dayanıklı kıllar kullanan bu fırça, orijinal Dash fırçamıza yükseltme olarak tasarlanmıştır. Sizin paylaştıklarınıza nazaran daha soft yapıda güvenli olması gerekirken daha agresif bi yapıda geldi bana.
Ekli dosyayı görüntüle 7001
Dediğiniz doğru. Bu ürün bende de var. Kıllarının yapısı ince ancak naylon gibi. Diğer modellerinin kılları daha doğal duruyor.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Arkadaslar aracımın kapı kollarının oldgu kumaslarda beyaz kusmalar var ne yapbılırım
Kapı içlerini çok ıslatmadan temizlemek lazım. Köpük yapan bir şişeye, pompaya kumaş temizleyici koyup kumaşa sıkıp fırçalayabilirsiniz. Ardından nemli bezle silip kurumaya bırakırsınız. Yada hazır ürün isterseniz Autoglym hi-foam interior shampoo bakabilirsiniz köpük temizleyicidir