Hızlı Soru - Cevap

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sipariş veriliyor ama gümrük işi düşündürüyor beni
Hocam sipqriş vermeden önce mjjc'den maile İngilizce olarak paketin üstünde etiketine 10 dolar yazmasını rica edin
Olur okey derse yardımcı olur.
Bende öyle yapmasını istedim ve sorunsuz gümrükten geçti. 428tl vergi ödedim.
Ama gümrükçüler keyfine göre vergi ekliyor
Bazen takılabilir takılmayabilir ama köpük şamuanları gibi kimyevi ürünleri takılır ve yasaktır.
Sen bilirsin ama takılırsa sorumluluk almıyorum.

pacez

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Hocam sipqriş vermeden önce mjjc'den maile İngilizce olarak paketin üstünde etiketine 10 dolar yazmasını rica edin
Olur okey derse yardımcı olur.
Bende öyle yapmasını istedim ve sorunsuz gümrükten geçti. 428tl vergi ödedim.
Ama gümrükçüler keyfine göre vergi ekliyor
Bazen takılabilir takılmayabilir ama köpük şamuanları gibi kimyevi ürünleri takılır ve yasaktır.
Sen bilirsin ama takılırsa sorumluluk almıyorum.
Mail attım bakalım ne diyecekler aliexpress satıcılarına da yazdım da daha bi ses yok onlardan

pacez

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir

mjjc almak isteyenlerin ilgisini çeker belki, kendi orijinal sitesinden yakında türkiye için satış yapacaklarmış. Anladığım kadarıyla ürünler türkiyeden gelecek gümrükle vs uğraşılmayacak
Ekleme: 1 ay içinde türkiye depolarına gelecekmiş ürün isteyenler şimdi sipariş verip depolara ürünlerin gelmesini bekleyebilirmiş.

Son düzenleme:

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Abi selamlar yakın zamanda Vonix Restaurax kullanmışsın bende almayı düşünüyorum bizim aracın dışında bolca plastik var o yüzden daha kalıcı birşey arıyorum. Restaurax nasıl memnunmusun? Kaç gün yada hafta dayanıyor?
Merhaba ,ben uygulayalı 3 hafta oldu hala ilk günkü gibi duruyor.daha ne kadar gider bilemiyorum.ancak şunu net söyleyebilirim @Berkay benim tiguanın dış plastiklerine tac system moonlight uygulamıştı bir yıldan fazla gitti..ben moonlight boyaya kullanıyordum çokta memnundum.sonra berkay dış plastiklerede uyguladı ve sonuç harika oldu..vonix güzel ürün belli ama dayanımı ne olacak bilmiyorum gözlemliyorum şuan

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Aynen hocam normalde öyle olması gerekiyor da bazen fiyatı düşük gösterirlerse kutu üzerinde o zaman sorun olmuyor
Burada işin içine keyfiyet giriyor,, önceden aliexpres de bu tür satıcı tarafından düşük gösterme işlemleri çok yapıldığı için bazı gümrük memurları ürünün nette fiyatına bakıp eğer çok abartı bir fiyata alındığını düşünürse sizden fatura yada kredi kartı ödeme dekontunu isteyebiliyor, tamamen şans işi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pacez

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Burada işin içine keyfiyet giriyor,, önceden aliexpres de bu tür satıcı tarafından düşük gösterme işlemleri çok yapıldığı için bazı gümrük memurları ürünün nette fiyatına bakıp eğer çok abartı bir fiyata alındığını düşünürse sizden fatura yada kredi kartı ödeme dekontunu isteyebiliyor, tamamen şans işi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hocam ben de daha önce sıkıntı yaşamadım ama dediğiniz gibi tamamen şans, mjjc nin türkiye depolarını beklemek daha mantıklı gibi şu an gümrükle uğraşmak yerine

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Evet hocam ben de daha önce sıkıntı yaşamadım ama dediğiniz gibi tamamen şans, mjjc nin türkiye depolarını beklemek daha mantıklı gibi şu an gümrükle uğraşmak yerine
Siz bence Turkiye MJJJ yi beklemeyin yurtdisinda olan ürün 90€ gumrukle birlikte 100€ Yani ortalama 3500₺ yurtdisindan gelecek TR distributoru Gumruk,ithalat vergisi+Kazancini eklediginde 4000₺ uzerine cikar.

Bence en iyisi hazir fiyat ta uygunken Sam s Detailigin Foam Lancesini alabilirsiniz iyi kaliteli üründür.:) Saticiya Mesaj Atabilirsiniz güvenilir bir arkadasimizdir.

Satış - AKÜLÜ POLİSAJ MAKİNELERİ FLEX RUPES /FOAM LANCE

pacez

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Siz bence Turkiye MJJJ yi beklemeyin yurtdisinda olan ürün 90€ gumrukle birlikte 100€ Yani ortalama 3500₺ yurtdisindan gelecek TR distributoru Gumruk,ithalat vergisi+Kazancini eklediginde 4000₺ uzerine cikar.

Bence en iyisi hazir fiyat ta uygunken Sam s Detailigin Foam Lancesini alabilirsiniz iyi kaliteli üründür.:) Saticiya Mesaj Atabilirsiniz güvenilir bir arkadasimizdir.

Satış - AKÜLÜ POLİSAJ MAKİNELERİ FLEX RUPES /FOAM LANCE
mjjc den daha iyi midir deneyimlediniz mi siz acaba?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba ,ben uygulayalı 3 hafta oldu hala ilk günkü gibi duruyor.daha ne kadar gider bilemiyorum.ancak şunu net söyleyebilirim @Berkay benim tiguanın dış plastiklerine tac system moonlight uygulamıştı bir yıldan fazla gitti..ben moonlight boyaya kullanıyordum çokta memnundum.sonra berkay dış plastiklerede uyguladı ve sonuç harika oldu..vonix güzel ürün belli ama dayanımı ne olacak bilmiyorum gözlemliyorum şuan
3 Hafta benim için yeterli aslında ama kafama takılan birşey var bu vonix plastik yenileme diye geçiyor sürekli kullanılırsa bir zararı olurmu onu düşünüyorum. Moonlight’ı biliyorum aslında ama fiyatı çok fazla onun

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Cümleten hayırlı cumalar. Aracın dışında çok fazla plastik aksam var ve her yıkama sonrası koruyucu sürmek uğraştırıyor sadece plastiklere 10-15 dk harcıyorum. Önümüzde kış soğukta pek uğraşmak istemiyorum o yüzden kalıcı en azından 2-3 yıkama götürücek plastik koruyucu arıyorum. Plastik seramiği tarzı profosyonel ürün istemiyorum. Alternatif olarak Vonix Restaurax gördüm kullanan varmıdır iyimidir? 60 gün dayanım vadediyor ne kadar doğrudur?
aracım suv olduğu için aynı durumdan bende muzdaribim 1-2 hafta önce benzer şekilde bende sordum ve şuanda en fp Restaurax görünüyor o yüzden benim tercihim ondan yana olacak :)