Hızlı Soru - Cevap

kaptik_virusu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #23,441
demir tozu ve kil temizliği yaptıktan sonra polisaj işlemi şart mı ped ile uygulayacağımız cila iş görür mü
Normal cila yerine içinde mikro aşındırıcı bulunan kapatıcı ürünler daha uygun olabilir. Çizikleri gidermese de ölü deriyi atar ve bir miktar maskeler. Ben Autoglym SRP kullanmıştım el ile biraz yorucu oluyor yalnız. Şu ürün de benzer iş yapıyor sanırım.

Vonixx Native Cleaner Wax – 3‘ü Bir Arada Wax ( Temizler + Parlatır + Korur ) - 500 ml

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
merhabalar uzun zamandır yatan bir araç aldım boyasını amatör bir şekilde bu halinden azda olsa daha iyi bir hale getirmek için el ile uygulayabileceğim cila önerisi istiyorum aracın yüzeyi demir çelik fabrikasının önünde kaldığı için bir hayli kötü keza camlarıda kötü bir durumda ürün tavsiyelerinize ihtiyacım var iyi forumlar.
Yüzey kötüyse demirtozu ve soft kil geçip vonix blend 3-1 veya meguiars 3-1 wax kullanabilirsiniz ikiside başarılı ürünler

detayseverr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Antalya
koch chemie mzr olabilir ph nötr değil ama tercih edilebilir bence bi bakın derim.
Pol star daha uygun olmaz mı koltuklara? Ben de aslında iç temizlik için alıp almamak konusunda kararsız kaldım mzr'yi. Yeni bir araç aldık içerisi kirli değil bej renk olmasına rağmen plastiklere green star ağır gelir diye korkuyorum sırf o kısımlar için de mzr alınır mı bilemedim

BarisSamsunlu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba dün arkadaşımın aracını yıkarken camda düğün süslemecilerinden kalan kurumuş bant izleri mevcut bunları en pratik yolla nasıl çıkarabiliriz

utkuuzmez

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Merhaba iyi günler forumda discord kanalı varmı merak ettimde
Yurt dışında detailng yapan insanlar dükkanlarında garajlarında discord kanalına bağlanıp aktif çevrimiçi olan insanlarla bilgi paylaşımı görüntü paylaşımı yapıyor boş vakitlerinde çalışmadığı süreçlerde yabancı dilim orta seviyede ve anlaşmamız biraz zor oluyor ama ingilizcemi geliştiriyorum bizim böyle bir kanalımız varmı merak ettim yoksa da adminler bu fikirle ilgilenir mi acaba

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Pol star daha uygun olmaz mı koltuklara? Ben de aslında iç temizlik için alıp almamak konusunda kararsız kaldım mzr'yi. Yeni bir araç aldık içerisi kirli değil bej renk olmasına rağmen plastiklere green star ağır gelir diye korkuyorum sırf o kısımlar için de mzr alınır mı bilemedim
aracın döşemeleri Deri ve Alcantara ise pol star alınır fakat normal kumaş ise bence mzr daha mantıklı halı plastik kumaş gibi aksamlarda kullanılabiliyor apc gibi ama iç aksamlara özel yani mzr daha kullanışlı her türlü araç iç temizliğinde kullanılabilirken pol star deri Alcantara temizliğinde kullanılıyor

kaptik_virusu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar detail forum ailesi.
Resimdeki araç benim araçtan. Arkadaşım bahçeye girince araç ile siyah aksamda çizikler oluşmuş. Bunlar için tavsiyeniz ne olur? Şimdiden teşekkürler:)
Zımpara + sprey boya yöntemini anlatan güzel bir videoya denk gelmişken paylaşayım dedim. Sıfır gibi çıkıyor resmen.

lafons

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Herkese günaydın, araç içinde temizlik için deri direksiyon ve vites için ayrı, torpido için ayrı ne bileyim plastik aksam için ayrı, tavan döşeme için ayrı, zemin için ayrı, paspaslar için ayrı ürünler almak yerine tek bir ürün ile bu saydıklarıma zarar vermeden temizlemek istiyorum, Fiyatı önemli değil yeter ki farklı farklı birkaç ürün yerine tek bir kaliteli ürün ile her yeri temizleyip geçeyim, Var mı böyle bir ürün?

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Herkese günaydın, araç içinde temizlik için deri direksiyon ve vites için ayrı, torpido için ayrı ne bileyim plastik aksam için ayrı, tavan döşeme için ayrı, zemin için ayrı, paspaslar için ayrı ürünler almak yerine tek bir ürün ile bu saydıklarıma zarar vermeden temizlemek istiyorum, Fiyatı önemli değil yeter ki farklı farklı birkaç ürün yerine tek bir kaliteli ürün ile her yeri temizleyip geçeyim, Var mı böyle bir ürün?
yukarıda bir arkadaşa daha söylemiştim, araç içi temizliğinde koch chemie mzr her alanda kullanılabiliyor halı, koltuk, plastik ve deri gibi youtube’dan videolarına bakabilirsiniz ayrıca konstantre bir ürün.

lafons

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
yukarıda bir arkadaşa daha söylemiştim, araç içi temizliğinde koch chemie mzr her alanda kullanılabiliyor halı, koltuk, plastik ve deri gibi youtube’dan videolarına bakabilirsiniz ayrıca konstantre bir ürün.
niveanın yüz temizleme köpüğü makinasına köpüklü mzr yapmak için hangi oranda mzr ve su koymam lazım, bilginiz var mı?