Hızlı Soru - Cevap

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Öne çıkan konu #23,601
Demirtozu temizleyici seramikli kaportaya korumasına zarar verir mi?

Kapı alt kısımlarına uygulasam mı diye düşünüyorum da. (K2 Roton Pro aldım da)

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Gerçekten öyle piyasada cok fazla cihaz var hangisini alacağına insan karar veremiyor. Ben sanırım Neutron türkiyeden alacağım kupon ve naystan %10 iade ile 900-1000 liraya gelir inşallah üzmez bizi :)
Bende daha karar veremedim ama aklımda öncelikli olarak usams var.
En son diyorumki bagajdaki çakmaklığa takılan kompresörü çıkarıp kullanıcam :) Maliyetsiz ve hızlı :)

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
En son diyorumki bagajdaki çakmaklığa takılan kompresörü çıkarıp kullanıcam :) Maliyetsiz ve hızlı :)
Ben de çakmaklık pompasına dönüştürücü alıp power bank a bağlamayı düşünmüştüm bir ara

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Usams ın şarjı 5000 mah’miş o konudan daha avantajlı. Benden önce alırsanız geri dönüş yaparsanız sevinirim.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dediğim gibi hocam model karmaşası var, 1. versiyon yerine 2. versiyonu öneriyor insanlar ancak bakıyorsun birde 1s modeli var.
Bende Xiaomi var. 2. Versiyon diye aldım ama 1s de olabilir. Type c li diye almıştım. Alta foamda 45 e ayarlıyorum. 40ta falan sabit kalıyor pompayı basılı tutunca

Bu arada ekleme yapayım. Ucuz alternatif olarak mioji 1s aldırdım, mioji 1s bendeki Xiaomi type c olandan daha hızlı hava dolduruyor. Kötü yanı mioji'yi siboptan sökerken son anda hava kaçırıyor, içi köpük dolu iken riskli bir durum bu

Son düzenleme:

Hazar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar cilakutusu siparişlerinin ortalama teslim süresi nedir? 1 hafta oldu gelen giden yok. Uzun bir süre teslimat için.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Arkadaşlar cilakutusu siparişlerinin ortalama teslim süresi nedir? 1 hafta oldu gelen giden yok. Uzun bir süre teslimat için.

Gebzede oturuyorum akşam 5 ten önce verdiğim sipariş ertesi gün öğlen teslim ediliyor. İstanbulada en geç 2 günde teslim olur. Unutmuş olabilirlermi?

RYL

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara

Perşembe günü aldım cuma geldi belki ürünün stoğu ile ilgili sıkıntı vardır

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
PVC cercevelerden kurumuş boya lekelerini sökmek için kullanabileceğim bir ürün var mı acaba, tiner ve gazyağı denedim ama pek verim alamadim bayağı kurumuş boyalar

furkanerdill

Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
Herkese merhaba aracım siyah ssyanyong çizikleri derin rotary ve orbital makina aldım orbital le t4000 v2, kc h2, f6, m3 sıralamasıyla gitmeyi düşünüyorum. h2 keçe uygulayacağım çünkü çizikler çok fazla ve derin, ped konusunda karar veremedim hangi marka pedi ve hangisini kullanmam gerekir.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Herkese merhaba aracım siyah ssyanyong çizikleri derin rotary ve orbital makina aldım orbital le t4000 v2, kc h2, f6, m3 sıralamasıyla gitmeyi düşünüyorum. h2 keçe uygulayacağım çünkü çizikler çok fazla ve derin, ped konusunda karar veremedim hangi marka pedi ve hangisini kullanmam gerekir.
Koch pasta grubu kullanıyorsanız yine Kochun pedlerini kullanın birbirleriyle uyumlu olması daha iyidir

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Eline saglik Emirhan Fark i hissettin mi ?
Abi teşekkürler şuanlık pek bi fark hissedemedim bagaja subwoofer koyacağım için olası trim sesini kesmesi için yaptım. Elektrikli bagaj açılıp kapanırken ses fazlasıyla toklaştı elimizle vurduğumuzdada ciddi fark oluştu. Ön kapıların döşemesine yaptığım db trim etki etti dolu dolu oldu sanki içeride güzel bi ortam oluştu. Genel anlamda yalıtım fazlasıyla etki ediyor. Ses sistemini yaptırdığımda tekrardan yorum yaparım.