Kullanmadan önce sadece su ile yıkayın ve kurusun.. Havluyu kullanıp aracı kuruladıktan sonra yıkamak istediğiniz de mikrofiber deterjan ile düşük derece de narin programında makinede sadece temiz havlular ile yıkayın.
Örneğin cila, wax gibi ürün uyguladığınız bezler le beraber yıkamayın.
Deterjan havlunun performansında önemlidir. Deterjan önerisi olarak da Nanolex in mikrofiber yıkama deterjanını tavsiye ederim.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hava pompalama sapı kırılan marolex için almak zorunda kaldım herşeyde vardır bir hayır kırılan sap vesile oldu işimi fazlasıyla kolaylaştırıcak bu kompresör
Merhaba yüzdelik olarak kendinizi tatmin edecek sonuç alirsiniz.
Sifir Shinemate EX620 15/125 MM Orbital Polisaj makinam var düsünurseniz 8000₺ bine birakirim hic kullanilmadi.Sifiri 10000₺
Sifir Dewalt Rotary Makinam var kullanilmadi 5500₺ Sifiri 6500₺
Bir hevesle aldik iş yogunlugundan birak makinayi kullanmayi araba bile yikayamiyorum elimdeki fazlalik urunleride satisa cikartacagim ilerleyen zamanda.
Merhaba arkadaşlar aracım vw taigo. Aracımın özellikle arka tampon plastik olduğu için (örnek fotoğraf ekledim) koruyucu parlatıcı bir ürün arayışındayım sizce ne almalıyım, Koch Chemie PSS alacaktım ancak fiyatı bana fazla geldiği için vazgeçtim bu tarzda biraz daha uygun fiyatlı ürün önerebilir misiniz
Merhaba arkadaşlar aracım vw taigo. Aracımın özellikle arka tampon plastik olduğu için (örnek fotoğraf ekledim) koruyucu parlatıcı bir ürün arayışındayım sizce ne almalıyım, Koch Chemie PSS alacaktım ancak fiyatı bana fazla geldiği için vazgeçtim bu tarzda biraz daha uygun fiyatlı ürün önerebilir misiniz
Çok kirli ise on yıkama da magifoam kullanıyorum. Her hafta temizlik yaptığımda ön yıkama da ev13 ve deturner nötr ön yıkama şampuanı kullanıyorum. Hem ön yıkama şampuanı hemde kova olarak fraber Neve kullanıyorum. Magifoam hariç diğerleri sürekli yıkanan araçta uygun olur diye düşünüyorum. Kova şampuani olarak sam's detailing şampuanı ve yine Neve yi kullanıyorum. Şimdilik tecrübem bunlar
Arkadaşlar fireball janus sipariş verdim bugün elime ulaştı. Ancak ürünün üretim tarihi 2022 olarak yazıyor. Satıcıya mesaj attım ancak sizlerede sormak istedm. Üretim tarihinin malzemeye etkisi olurmu, duruma göre iade edip yeni tarihli isteyeceğim.
Arkadaşlar fireball janus sipariş verdim bugün elime ulaştı. Ancak ürünün üretim tarihi 2022 olarak yazıyor. Satıcıya mesaj attım ancak sizlerede sormak istedm. Üretim tarihinin malzemeye etkisi olurmu, duruma göre iade edip yeni tarihli isteyeceğim.