Hızlı Soru - Cevap

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Purestar havlum geldi.
Kullanım öncesi veya sonrası dikkat etmemiz gereken hususlar nedir?
17276917527204423661493001036197 hosted at ImgBB
Kullanmadan önce sadece su ile yıkayın ve kurusun.. Havluyu kullanıp aracı kuruladıktan sonra yıkamak istediğiniz de mikrofiber deterjan ile düşük derece de narin programında makinede sadece temiz havlular ile yıkayın.
Örneğin cila, wax gibi ürün uyguladığınız bezler le beraber yıkamayın.
Deterjan havlunun performansında önemlidir. Deterjan önerisi olarak da Nanolex in mikrofiber yıkama deterjanını tavsiye ederim.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hava pompalama sapı kırılan marolex için almak zorunda kaldım herşeyde vardır bir hayır kırılan sap vesile oldu işimi fazlasıyla kolaylaştırıcak bu kompresör

Emirhan hayırlı olsun, bende usams alıcam alıcam dedim halen sipariş vermedim :) Benden önce kullanacaksın, performansını merak ediyorum paylaşırmısın.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Emirhan hayırlı olsun, bende usams alıcam alıcam dedim halen sipariş vermedim :) Benden önce kullanacaksın, performansını merak ediyorum paylaşırmısın.
tabikide abi aklımdasın şu sibopu yerleştireyim marolexe bir iki gün yağmurlu sonrasında en kısa zamanda yıkayıp kullanacağım.

furkanerdill

Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
Merhaba yüzdelik olarak kendinizi tatmin edecek sonuç alirsiniz.

Sifir Shinemate EX620 15/125 MM Orbital Polisaj makinam var düsünurseniz 8000₺ bine birakirim hic kullanilmadi.Sifiri 10000₺

Sifir Dewalt Rotary Makinam var kullanilmadi 5500₺ Sifiri 6500₺

Bir hevesle aldik iş yogunlugundan birak makinayi kullanmayi araba bile yikayamiyorum elimdeki fazlalik urunleride satisa cikartacagim ilerleyen zamanda.
hala satılık mı

ortakent18

Çaylak Detaycı
Üye
İl
tokat
Merhaba arkadaşlar aracım vw taigo. Aracımın özellikle arka tampon plastik olduğu için (örnek fotoğraf ekledim) koruyucu parlatıcı bir ürün arayışındayım sizce ne almalıyım, Koch Chemie PSS alacaktım ancak fiyatı bana fazla geldiği için vazgeçtim bu tarzda biraz daha uygun fiyatlı ürün önerebilir misiniz

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhaba arkadaşlar aracım vw taigo. Aracımın özellikle arka tampon plastik olduğu için (örnek fotoğraf ekledim) koruyucu parlatıcı bir ürün arayışındayım sizce ne almalıyım, Koch Chemie PSS alacaktım ancak fiyatı bana fazla geldiği için vazgeçtim bu tarzda biraz daha uygun fiyatlı ürün önerebilir misiniz

Meguiars 40, öneririm. Pss de uzun vadede karlı bir üründür. Bende meg 40 var. Bitince pss ye geçmeyi düşünüyorum.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Dostlar kış ayları için güzel bi şampuan önerisi olan var mı?
Çok kirli ise on yıkama da magifoam kullanıyorum. Her hafta temizlik yaptığımda ön yıkama da ev13 ve deturner nötr ön yıkama şampuanı kullanıyorum. Hem ön yıkama şampuanı hemde kova olarak fraber Neve kullanıyorum. Magifoam hariç diğerleri sürekli yıkanan araçta uygun olur diye düşünüyorum. Kova şampuani olarak sam's detailing şampuanı ve yine Neve yi kullanıyorum. Şimdilik tecrübem bunlar:)

ortakent18

Çaylak Detaycı
Üye
İl
tokat
hocam fiyat olaraj meguiars 40 pss’nin neredeyse 3 katı ben fiyat olarak pss’den de daha uygun bir ürün sormuştum.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar fireball janus sipariş verdim bugün elime ulaştı. Ancak ürünün üretim tarihi 2022 olarak yazıyor. Satıcıya mesaj attım ancak sizlerede sormak istedm. Üretim tarihinin malzemeye etkisi olurmu, duruma göre iade edip yeni tarihli isteyeceğim.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar fireball janus sipariş verdim bugün elime ulaştı. Ancak ürünün üretim tarihi 2022 olarak yazıyor. Satıcıya mesaj attım ancak sizlerede sormak istedm. Üretim tarihinin malzemeye etkisi olurmu, duruma göre iade edip yeni tarihli isteyeceğim.

Uretim tarihinden itibaren 2/3/5 yil olarak bazi urunler ayriliyor bu kac yilliktir bilmiyorum.