Hızlı Soru - Cevap

i.ucr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Uşak
Öne çıkan konu #24,901
Avrupanın en iyi havlularından biridir atalay abinin getirdiği birçok ürünün fiyatı uygun :) Emsali klin ve purestar var onlarda 700 tl civarı ve gsm değeri daha düşük
Emirhana katılıyorum.
Purestar 70*90 almıştım 1200 yada 1400 gsm di sanırım.
Onun yanında liqy bedava

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Arkadaşlar miktar olarakta fiyat olarakta çok olmayan deri temizleyici ve koruyucu lazım. Ne önerirsiniz

Erdemizm

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Herkese merhaba,
Nanolex pure stoklarda olmadığı için yine ph nötr olan Nanolex Professional siparişi verdim. Açıklamasında hem kova hem de foam lance ile kullanılabileceği yazıyor. Ön yıkama yerine de aynı şampuanı kullanmak istiyorum. Sizce uygun mudur?

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kullanirsinz kullanmasina ama on yikama sampuani performansi alamazsiniz , bnlar temasli yikama sampuanidir. Oncelikle foam lance ile magifoam, k2 bela, citrus prewash gbi on yikama sampuanlari sonrasi nanolex kullanimi daha uygun olur

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Arkadaşlar miktar olarakta fiyat olarakta çok olmayan deri temizleyici ve koruyucu lazım. Ne önerirsiniz
Çok eski bir ürün üstüne birçok yeni teknoloji yeni deri temizleyiciler cıktı ama ekonomik olması nedeniyle Koch po olabilir. Direksiyonda soyulma yapabiliyor dikkatli kullanmakta fayda var

Erdemizm

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Peki, ph nötr ve cilasız olarak en kaliteli ön yıkama köpüğü hangisidir? Magifoam ph nötr değil bildiğim kadarıyla.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Peki, ph nötr ve cilasız olarak en kaliteli ön yıkama köpüğü hangisidir? Magifoam ph nötr değil bildiğim kadarıyla.
İlla ki ph nötr olması, cilasız olması ve ön yıkama şampuanı arıyorsanız valetpro ansf tavsiye ederim.. Onun haricinde kir çözmek için ph nötr bulmak zor. İlla ki korumaya dokunuyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erdemizm

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Cevap için teşekkür ederim. Aklımda Flowey ev13-ev12 ikilisi vardı ph nötr olarak. Kova yıkamada nanolex için iyi yorumlar okuyunca sipariş verdim.
VP ansf ile ev13 arasından biri ya da daha iyisini bulursam onu alırım gibi.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
O zaman ph nötr olarak kış şartları için aşağıdaki kombin nasıl olur?
Ön yıkama: ValetPro ANSF
Kova/Temaslı yıkama: Nanolex Professional Shampoo
Daha once valet pro kullanmadm
Ama sunu soyleyebilirim. Sizin araci ne kdr surede yikadiginizla alakali bir durum. Kisin araci 1-2 ay yikamayin normal bir olcekte magifoam kullansaniz da trafik filmi cikmiyor. Mevburen 2 kez ya da daha yuksek oran kulkanmak durumunda kaliorsunuz. Yani kisin da olsa ben araci her hafta yikarim diyorsaniz notr bir sampuan isinizi gorur ama sure uzuyorsa on yikama tam olmayacaktir . Ben sahsen bazen korumayi tirtiklamasini goze alip yeterli kirler bir kerede ciksin diyip yuksek oran magifoam kullaniyorum. Sonrasinda da hizli cila ( wet coat) ile acigi kapatmaya calisiyorum

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Arkadaşlar aracımın çamurluk ve lastik arasının az olmasından dolayı çamurluk davlumbazlarına davlumbaz fırçası sığmıyor. Kılların boyu uzun geliyor. Fırçalamazsam 2-3 kere davlumbazlara tazyikli su sıkmak durumunda kalıyorum. Kendime özel makinam, yıkama yerim yok. Bu sebepten ötürü en etkili davlumbaz temizliğini nasıl yaparım. Pis davlumbaza tahammülüm yok ama malum hava kış. Davlumbaz temizliği için fırça, aparat vs. ve davlumbazların çamuru ve tozu fazla tutmaması için (hidrofobik etki yapan tozu tutmayan) ürün tavsiyeleriniz nelerdir?

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
O zaman ph nötr olarak kış şartları için aşağıdaki kombin nasıl olur?
Ön yıkama: ValetPro ANSF
Kova/Temaslı yıkama: Nanolex Professional Shampoo
Eğer düzenli ve sık aralıklarla 2 3 hafta gibi yıkanıyorsa ansf is görür yoksa ikinci postayı ister kır dueumuna göre. Ben 3 yıldır ansf kullanıyorum çok kirliyse sökücü olmuyor

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Nanolex interior cleaner tavsiye ederim şuan satışta yok ama yurt dışında yakınınız varsa eğer getirtebilirsiniz hatta nanolex interior cleaner concentrate versiyonuda satılıyor avrupada.1/3 1/5 sulandırılıyor aracın iç aksamında , deride , alcantarada kısacası her alanda güvenle kullanabilirsiniz.Koruma olarak ben adbl leather conditioner kullanıyorum.Deri kokulu finishi matt ve etli hissiyat bırakıyor yüzeyde.

Erdemizm

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Eğer düzenli ve sık aralıklarla 2 3 hafta gibi yıkanıyorsa ansf is görür yoksa ikinci postayı ister kır dueumuna göre. Ben 3 yıldır ansf kullanıyorum çok kirliyse sökücü olmuyor
Durumum şu; 3 hafta önce sıfır araba aldım ve herhangi bir koruma yaptırmadım. Koruma olmasa da ph nötr şampuan daha güvenli geldiği için kullanmak istiyorum. Aracım kapalı garajda, dediğiniz gibi 2-3 haftada bir yıkama niyetim var. 3 haftadır hafta sonları yağmurda kullanıldı. Önümüzdeki hafta sonu ilk yıkamasını yapmak istiyorum.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Durumum şu; 3 hafta önce sıfır araba aldım ve herhangi bir koruma yaptırmadım. Koruma olmasa da ph nötr şampuan daha güvenli geldiği için kullanmak istiyorum. Aracım kapalı garajda, dediğiniz gibi 2-3 haftada bir yıkama niyetim var. 3 haftadır hafta sonları yağmurda kullanıldı. Önümüzdeki hafta sonu ilk yıkamasını yapmak istiyorum.
Ben de benzer şekilde kullanıyorum işinizi görür. Ama mutlaka basit de olsa bir koruma yapın hızlı cila tarzında sonraki yikamalar daha kolay olur