Hızlı Soru - Cevap

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #24,941
Yıllardır kullanmış olduğum kutusu küçük ama bereketi büyük qtechniq g5 ürününü Türkiye’de ne yazık ki bulamıyorum. Hem uzun dayanımı, hem silecek pek kullanmadığımdan 1 yılı geçen hidrofobi etkisi ile beğenimi fazlasıyla alan bir ürün. Bu ürünü nereden bulabiliriz arkadaşlar stoklamak istiyorum. Yurtdışı detail sitelerinde kutusu yenilenmiş olarak görünüyor. Türkiyede eski kutulu görsel ile bi kaç sitede mevcut diyor ama eski kutusunda beklemiş ürün almak istemiyorum. Qtechniq ürünlerini nereden temin edebiliriz?

detailbox sitesinde g techniq ürünleri mevcut

brkcskn

Çaylak Detaycı
Üye
Kağıthane - Sarıyer çevresinde iç detay ve ozon yaptıracağım yer arıyorum. Var mı önerisi olan. Daha önce deneyimlemiş birisi?

hfurkan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam merhaba. Elimde gyeon mikrofiber jant fırçası var ama davlumbazlarda kullanmaya kıyamam sanırım. Şu aşağıya resmini eklediğim tip jant fırçalarının uzun versiyonundan edinirsem gayet iyi olacak galiba. birde pianoblack jantlar için resmini eklediğim mavi saplı fırça gurubundaki (ortadaki) genellikle iç pianoblack detaylarda kullanılan ultra yumuşak fırça uygun mudur? Yada suyu görünce kendini salar deforme mi olur?

Maxshine jant fırçasını tavsiye ederim hem kendime hem babamın aracına olmak üzere 2 tane sipariş vermiştim performansından memnunum

Max Shine Jant Temizleme Fırçası 30 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir

Ahmet3131

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba aracım 21 model superb siyah forumda araştırdığım kadarıyla aldığım ürünler Vonix v floc
Vonix blend black edt
Slopes wash mitt
K2 roton
Black hole havlu
Üzerine almam gereken ürün tavsiyeleri ve mevcut ürünler iyi mi değil mi görüşlerinizi beklerim

kmlyn

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
Merhaba aracım 21 model superb siyah forumda araştırdığım kadarıyla aldığım ürünler Vonix v floc
Vonix blend black edt
Slopes wash mitt
K2 roton
Black hole havlu
Üzerine almam gereken ürün tavsiyeleri ve mevcut ürünler iyi mi değil mi görüşlerinizi beklerim
Ön yıkama yapmayacak mısınız? 2 litrelik basınçlı köpük şişe ve ön yıkama şampuanı alırsanız güzel güzel yıkarsınız

ilhan.erkan99

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Merhaba arkadaşlar ön yıkama için k2 de pro bela mı bora mu önerirsiniz? Bir de foam lance ile kullanacağım F/P mümkünse cilalı şampuan önerisi alabilir miyim?

Burak731

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ESKİŞEHİR
Arkadaşlar aracım kışın çok fazla bugu yapıyor. Bunun çözümü için ne yapmalıyım ? Traş köpüğü bu soruna en mantıklı çözüm müdür ?

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sileceklerimden bir tanesi titreme yapıyor ve düzgün silemiyor. Ön cam su iticisinden diye düşündüm cam pastası ile temizledim ama sonuç aynı. Silecekler de daha 1 aylık. Söküp baktım ancak bir gariplik yok, neden olabilir?
Cam a silikonlu bir urun surduyseniz, atlama, takilma, titreme yapabiliyor

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Magifoamı sprey şeklinde kullanmayı tavsiye eder misiniz ?
Bu konuda önemli bir detay var Megifoam için spray ile uygulandığında yüzeyde kuruma yapabilir denemedim ama bir ihtimal.. Megifoam özellikle yüzeyde köpük formu ile geç kuruması sayesinde bir süre yüzeyde çalışma fırsatı verirseniz özellikle 10 dakika veya üzeri gerçek performansı o zaman ortaya çıkıyor. kir çözücülükte favorim, ürünü sıkıp yüzeye beklemeden durularsanız kir sökmesine imkan tanımadan ürün için olumsuz bir deneyim yaşamış olursunuz :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bu konuda önemli bir detay var Megifoam için spray ile uygulandığında yüzeyde kuruma yapabilir denemedim ama bir ihtimal.. Megifoam özellikle yüzeyde köpük formu ile geç kuruması sayesinde bir süre yüzeyde çalışma fırsatı verirseniz özellikle 10 dakika veya üzeri gerçek performansı o zaman ortaya çıkıyor. kir çözücülükte favorim, ürünü sıkıp yüzeye beklemeden durularsanız kir sökmesine imkan tanımadan ürün için olumsuz bir deneyim yaşamış olursunuz :)
Kesinlikle katılıyorum. Magifoam köpüğü çok çok uzun süre sonra sönüyor. O sebeple havalar da soğukken bi 10 15 dk bekletiyorum. Tazyiği vurunca kış kirlerini söktüğünü çok net görüyorsunuz. Kısa süre durunca iş yapmıyor gibi gerçekten

Burak731

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ESKİŞEHİR
Benzinlik için İk Foamer Pro plus 2 var ve
şu videodaki adamın gösterdigi köpük yapıcı var.
İkisi arasında git geldeyim benzinlikte yıkayacağım.

Ya da magifoamla vedalaşıp valet pro citrus wash - auto brite citrus wash tarzı spreylenebilecek ürünler alacağım ( wax uygulamama zarar verir mi bilmiyorum)

Ya da bosch aquatack 135 alıp güzel bir foamerla evin önünde sokakta ya da site içinde yıkamayı düşünüyorum. Şampuanlar site içindeki toprağa gitme ihtimali var bu sorun olur mu kestiremiyorum.

Ya da benzinlik köpüğü kullanacağım. Araç yıkamak keyifli bir iş ama ön yıkama işi eziyete dönüşüyor kafamda.