Hızlı Soru - Cevap

leventtek33

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #25,401
Paketi açınca ilk suyla durulayın kuruyunca kullanmaya baslarsınız. Ben önden makinenin durulama özelliğinde yıkıyorum. Aracı ne kadar iyi yıkadığınıza göre değişir eğer araç cok iyi yıkandıysa bezde kir olmadığını hissediyorsanız ikinci kurulamayıda yapıp öyle yıkarsınız. Benim içime sinmedigi için her seferinde mikrofiber deterjanı ile yıkıyorum.
hangi deterjanı kullanıyorsunuz? Bezlerin formunda bozulma oluyor mu?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
hangi deterjanı kullanıyorsunuz? Bezlerin formunda bozulma oluyor mu?
Valet Pro Reviver kullanıyorum. Daha öncesinde Deturner Microfiber Wash kullanıyordum. Valet Pro bitince muhtemelen ADBL'e geçerim. Bezlerimin hiçbirinde bozulma olmadı. Smartbee Queendry diye bir bez vardı cok eskiden aldıgım o bezide diğerleriyle aynı yıkamama rağmen nedense o sertleşti taş gibi oldu. Onun dısında hiçbir problem yok ilk günkü gibi duruyorlar.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Valet Pro Reviver kullanıyorum. Daha öncesinde Deturner Microfiber Wash kullanıyordum. Valet Pro bitince muhtemelen ADBL'e geçerim. Bezlerimin hiçbirinde bozulma olmadı. Smartbee Queendry diye bir bez vardı cok eskiden aldıgım o bezide diğerleriyle aynı yıkamama rağmen nedense o sertleşti taş gibi oldu. Onun dısında hiçbir problem yok ilk günkü gibi duruyorlar.
Geçen sene adbl mikrofiber şampuanı almıştım yarım lt. O dönemden beri bitirene kadar kullandım ama valet pro kadar hoşuma gitmedi açıkçası. Perwoll e göre illaki iyiydi ama bence vp reviver daha iyi gibiydi. Bir sertleşme göremedim ama vp reviver ile yıkayınca su emiş yenileniyor gibi geliyordu, adbl de bunu gözlemlemedim

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
Aracı yıkadıktan sonra dış plastiklere ne önerirsiniz? Vonixx restaurax, valet pro back to the black aklımdakiler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
restaurax dan çok memnunum 3-4 yıkamada bir uygulamak yeterli oluyor sıfır görünümüne yakın bir görüntü sağlıyor.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
son günlerde bu çekmeceli organizerlere bakıyorum. incik boncuk için güzel seçenek muhtemelen bugun yarın sipariş veririm.
Aynen bende küçük detay aksesuarlarım için aldım. En uygunu HB'de var. Almayı düşünenler varsa linkleri bırakıyorum.
https://www.hepsiburada.com/super-b...er-12-li-p-HBCV00000SLMPJ?magaza=Hepsiburada&
https://www.hepsiburada.com/super-b...zer-kutu-p-HBCV00000SIRS4?magaza=Hepsiburada&
https://www.hepsiburada.com/super-b...mece-seti-p-HBCV00001HL73R?magaza=tekreyonda&

ihsanayna

Amatör Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Herkese merhaba. Araç dış plastiklerinde kullanmak için ürün öneriniz ne olur?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

kmlyn

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
İlk önce forumda konu kısmından bir arama yapıp araştırın. Eğer kafanız karışır veya tam istediğiniz bilgiye ulaşamazsanız yine de arkadaşlar buradan bilgi verecektir. İyi forumlar

kmlyn

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
Herkese iyi forumlar. Mikrofiber bez yıkamada perwoll kullanan da var, domol da profesyonel firmaların deterjanını da. Şuan hepsiburada da perwoll 2x2,97 mavi deterjan kuponla beraber 249 tl ye düşmüş. Bunu alıp kullansam memnun eder mi? Malum dükkan açma arefesindeyim f/p ürün arıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Cilacı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@kmlyn Perwol bende kullandım bazen kullanıyorum ama abi sen dükkan için alıcaksın haliyle pasta kalıntısı , cila kalıntısı vs daha etkili kullanım için bence şuan 5 lt olarak fp ürün olan valet pro microfibreyi almanı tavsiye ederim.

Fyplenix

Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
Temaslı yıkama meg snowfoam düşünüyorum tavsiye edermisiniz ? Bunun yerine tavsiye edeceğiniz ürün varmı ? (foamlance ile kullanıcam)

eynipa

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhaba. K2'nin active foam diye bir ürünü var 5 litresi 600 tl 1 litresi 200 tl. K2 pro bela aldım kullandım ama attığım köpüğün kir çıkarmada pek işe yaradığını söyleyemem. Köpüğü attıktan sonra basınçlı su ile değil de normal hortum ile durulama yaptım. Bunun bir etkisi var mıdır? Bu ürünün k2 bela'dan farkı var mı, iş görür bir şeyse bundan alalım. Yarı yarıya fiyat farkı var. Ürün görseli aşağıdaki gibi. Teşekkürler.
basınçlı su vurmadan hiçbiri iyi sonuc vermez