Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Öne çıkan konu #25,541
Shine mate ex620 15mm orbital makine ile menzerna sealing wax kullanmayı düşünüyorum uygulama pedi önerirmisiniz ayrıca bu waxı önerirmisiniz? Yardımcı olursanız sevinirim
Liquid elementsin Wax süngerini kullanabilirsiniz mor renkli olan. Shinemate in en yumuşak süngeride olabilir.

ruudvan

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
cila türevi sıvı ürünler için en yumuşak sünger veya mikrofiber pedler tercih edilir. kenar yapıları kişiden kişiye tarza göre değişir. açılı , yuvarlak yada eva tabanlı gibi.

cilayı makineyle sürmek elle uygulamaya göre daha iyi sonuç verir. en iyi uygulama için mikrofiber tavsiye ederim. mikrofiber ped ile uyguladıktan sonra. gerçek anlamda yüzeyde temizlik yapabilecek bir bezin var ise en iyi sonucu alırsın.
elle uygulama yaparak ardından herhangi bir bez ile silersen yine cilada bulunan yağlar araç boyasına geçecektir ama derinlik farkını her kullandığın ekstra ürün arttıracaktır.

almostilker

Çaylak Detaycı
Üye
İl
uşak
herkese selamlar, camları içerden temizlemek için ne kullanıyorsunuz dış cam için adbl hybrid glass cleaner var, iç taraftan temizlik içinde kullanılırmı,yada daha basit bir cam sil falan yeterlimi? birde özellikle ön camı içerden silmesi çok zor oluyor varmıdır bir yönteminiz?

Fyplenix

Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
cila türevi sıvı ürünler için en yumuşak sünger veya mikrofiber pedler tercih edilir. kenar yapıları kişiden kişiye tarza göre değişir. açılı , yuvarlak yada eva tabanlı gibi.

cilayı makineyle sürmek elle uygulamaya göre daha iyi sonuç verir. en iyi uygulama için mikrofiber tavsiye ederim. mikrofiber ped ile uyguladıktan sonra. gerçek anlamda yüzeyde temizlik yapabilecek bir bezin var ise en iyi sonucu alırsın.
elle uygulama yaparak ardından herhangi bir bez ile silersen yine cilada bulunan yağlar araç boyasına geçecektir ama derinlik farkını her kullandığın ekstra ürün arttıracaktır.
Teşekkür ederim mikrofiber ped çizme yapmazmı orbital makine ile kullanımda ? Bende ilk defa kullanıcamda bilgi almak amaçlı soruyorum

ruudvan

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
herkese selamlar, camları içerden temizlemek için ne kullanıyorsunuz dış cam için adbl hybrid glass cleaner var, iç taraftan temizlik içinde kullanılırmı,yada daha basit bir cam sil falan yeterlimi? birde özellikle ön camı içerden silmesi çok zor oluyor varmıdır bir yönteminiz?
mümkünse kullandığın bez tüy bırakmasın ve tertemiz olsun. 2nci kez kullanılan bezi kesinlikle kullanma.temizle ondan sonra kullan. carbon bez deneyebilirsin.

AB01

Acemi Detaycı
Üye
İl
Adana
Merhaba şu an mjjc foam cannon almanın yolu nedir? Kendi sitesinden sipariş versek gümrükten geçiyor mu?

birde sanırım pronun 3. Versiyonu çıkacak. Yorumlarınız nedir? Hangi model almalı?

leventtek33

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
araç iç aksamları için valet pro apc kullanıyorum bitmek üzere farklı önerisi olan var mı? temizleme sonrası korumada yapmak istiyorum hangi ürünleri önerirsiniz?

Zehir41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Merhaba şu an mjjc foam cannon almanın yolu nedir? Kendi sitesinden sipariş versek gümrükten geçiyor mu?

birde sanırım pronun 3. Versiyonu çıkacak. Yorumlarınız nedir? Hangi model almalı?
Bende alma niyetindeyim ama kendi sitesinden alırsanız gümrüğe takılır ve ürünü gümrükten çekme işi zor. ürünün iki katı belki daha fazlasını ödemek gibi durumla karşılaşırsınız. Türkiyede depo açılacak denildi forumda ama şuana kadar gelişme yok.

Son düzenleme:

kmlyn

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
K2 Sigma Lastik Koruyucu Jel 1 Lt 700₺(Carpro Lastik Aplikatör Hediye)

Fireball Pirouette Seramik Kaplama sonrasi bakim Sprey 450₺

[/url] jpg oluşturma

Auto Brite Clear View Cam Temizleyici jel 300₺ (Carpro Cam Uygulama Aplikator keçe hediye)

Meguiars All Season Dressing 500 ML 550₺

ADBL TANGY Asidik Araç yikama şampuani Seramikli ve Boya Korumali araçlar icin ideal 500 Ml Orjinal Şişe 200₺

Sonax Xtreme Protect+Shine Hybrid NPT 650₺

Leraton Polimer Boya Koruyucu 200₺

ADBL Black Water Su itici özellikli Mat Lastik Koruyucu 1 Lt 600₺ (Canyon Başlikli)

Sonüs Boya Koruyucu Spray Wax 300₺

Turtle Wax Wax&Dry İslak Boya koruyucu Wax 300₺

Stajarnagloss Parla Boya Koruyucu wax 300₺

Best Supreme Lastik Jeli 200₺ %85 Dolu

K2 Nuta Aerosol Cam Temizleme köpüğü 140₺

Koch Chemie Quick Shine Çok Amaçli Koruyucu 600₺

MJJJ Foam Lance Karcher Uyumlu sifirdir Kargo Dahil 2000₺ Yaninda 1000 Ml ADBL Yeti Ön Yikama Şampuani gönderilecektir.

Vonixx Carnauba Plus Cleaner Wax 300₺

K2 Bela Neon Renkli Şampuan 1 Lt 280₺

Volodymr Davlumbaz Fircasi 400₺

ADBL Detay Firca Seti 300₺

Deturner 24 MM Detay Fircasi 100₺

Workstuff 24 MM Detay Fircasi 100₺

Valet Pro Kalin Large Detay Fircasi 100₺

3 lü Jant Fircasi 700₺ Esnek.Yapidadir egilip bükülme yapar.(Alisxpressten alinmadir)

K2 Polo Protectant Torpido Koruyucu 1 Lt 135₺

Süpürme ve Temizleme Kit i 200₺ (Tüm elektrikli süpürgelere uyumludur.)

@Sefa46 satılık karışık malzemeler var Sefa kardeşimin. O liste güncel ise mjjc var şuan satışta. Size uyar mı bilmiyorum. Karcher uyunlu sanırım

NasiolShop

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
26 ay önce üretim tarihi olan @NasiolShop glassshield serin kapalı kutuda saklanmışsa uygulanabilir mi ?
26 ay önce üretilmiş ve serin, kapalı bir kutuda saklanmış GlassShield hala uygulanabilir. Ancak zamanla ürünün performansında düşüş yaşanabilir. Bu durumu göz önünde bulundurarak uygulama yapmanızı öneririz.

sajmora98

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
26 ay önce üretilmiş ve serin, kapalı bir kutuda saklanmış GlassShield hala uygulanabilir. Ancak zamanla ürünün performansında düşüş yaşanabilir. Bu durumu göz önünde bulundurarak uygulama yapmanızı öneririz.
Daha önce defalarca GlassShield alıp kullandım tarihlerini hatırlamıyorum ama geçtiğimiz son 2 3 sene içerisinde alınmış bir tanesi bozulmuştu küflü bir su haline gelmişti tam uygulama yapacağım sırada farkettim. Sonra yeni ambalajlı bir sipariş daha verdım henüz onu da uygulama yapmaya fırsatım olmadı duruyor 1 seneyi geçmiştir alalı umarım durduğu yerde bozulmamıştır. Özellikle ilk çıktığından beri 4 5 adet almış biri olarak süreç boyunca hiç geliştirilmeyen spray başlığı ile ilgili şikayetimi burdan iletmiş olayım ilk seriler de sürekli uygularken damlama, akma durumları oluyordu spray başlığı keşke daha iyi bir başlıkla güncellense geliştirilse iyi olur sanırım. Hem ürünü saklama koşulları için hem de uygularken ki sorunlar için tek eksi yanı başlık bence..

NasiolShop

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Daha önce defalarca GlassShield alıp kullandım tarihlerini hatırlamıyorum ama geçtiğimiz son 2 3 sene içerisinde alınmış bir tanesi bozulmuştu küflü bir su haline gelmişti tam uygulama yapacağım sırada farkettim. Sonra yeni ambalajlı bir sipariş daha verdım henüz onu da uygulama yapmaya fırsatım olmadı duruyor 1 seneyi geçmiştir alalı umarım durduğu yerde bozulmamıştır. Özellikle ilk çıktığından beri 4 5 adet almış biri olarak süreç boyunca hiç geliştirilmeyen spray başlığı ile ilgili şikayetimi burdan iletmiş olayım ilk seriler de sürekli uygularken damlama, akma durumları oluyordu spray başlığı keşke daha iyi bir başlıkla güncellense geliştirilse iyi olur sanırım. Hem ürünü saklama koşulları için hem de uygularken ki sorunlar için tek eksi yanı başlık bence..

Öncelikle, ürünle ilgili yaşadığınız deneyimi paylaştığınız için teşekkür ederim. GlasShield'in zaman içinde bozulma yaşaması, ürünün doğru saklanmaması veya ambalajın açılması sonrası hava ile teması sonucu olabilir. Ürünün son kullanım tarihine dikkat etmek ve doğru koşullarda muhafaza etmek, bozulmayı engelleyebilir. Yeni aldığınız ürünü de benzer koşullarda sakladığınız sürece, genellikle bir sorun yaşamazsınız.

Geri bildiriminiz de bizim için çok değerli, başlıkta yaşadığınız damlama ve akma problemleri, ürünün etkili ve verimli bir şekilde uygulanmasını engelliyor da olabilir. Bu konuda ürün tasarımında yapılacak bir geliştirme, kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunacaktır. Durumu ilgili ekip arkadaşlarımıza iletiyoruz.

Fyplenix

Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
orbital makine ile uygulamak için menzerna powerlock aldım sizce bu ürün güzel performans verirmi önceliğim parlaklık

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Koch Chemie Motor Plast raf ömrü hakkında genel bilgisi olan var mı ? Yada aldım 3-4 senedir halen daha kullanıyorum bi sorun yok diyen :D @Sefa46 hocama danıştım burayada yazmak istedim belki farklı tecrübesi olanlar vardır.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Koch Chemie Motor Plast raf ömrü hakkında genel bilgisi olan var mı ? Yada aldım 3-4 senedir halen daha kullanıyorum bi sorun yok diyen :D @Sefa46 hocama danıştım burayada yazmak istedim belki farklı tecrübesi olanlar vardır.
Motoru temizlesem bi deneyeceğim :D
Serin bi yerde HDPE şişe içinde durduğu için bozulmamıştır diye ümit ediyorum :D