Hızlı Soru - Cevap

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Öne çıkan konu #25,901
Abi eliniz kirlenmiyormu benim ellerim tırnaklarım simsiyah oluyor süngeri yıkayınca lavabonun içide simsiyah oluyor çıkmıyorda.
En sağlıklısı kullan at poşet eldivenler var Bim A101 de kullanılan tek kullanımlık 1 paket almıştım 2 senedir bitmedi. Süngeride kilitli poşete koyup kaldırıyorum süngeri yıkamak çok mantıklı değil.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Emirhan bagajında lateks eldiven bulundur olabildiğince eldivensiz lastik parlatıcı sürmüyorum dediğin gibi lanet birşey tırnaklar falan simsiyah oluyor yağlı gibi kolay kolayda çıkmıyor. ben süngeri yıkamıyorum ufak bi saklama kabı ayarladım sünger büyüklüğünde sürekli onun içinde saklıyorum.
Dediğin gibi 100lü ince poşet eldivenlerden alayım dursun bagajda stepne kısmında lazım oldukça alırım. Teşekkürler

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
arkadaşlar bugün aracımı yıkarken fark ettim ki lastikçi kurşunu sökmeye çalışırken jantı çizmiş baya bi jant piano black maalesef. birdaha olmaması için bir ürün alayım diyorum yapışkan, zift gibi lekeleri sökebilecek ppf için de güvenli bir tar remover ya da sökücü öneriniz var mı?
Hocam geçmiş olsun. Kalıcı çözüm olarak ben de 2. Jant setini şiddetle öneririm. Bi gün kurşun sökerken çiziyolar, öteki gün lastiği janttan ayırırken kenarı çiziyorlar vs. Sıkıntıyı minimuma indirmek için kışlık teneke janttan da olsa bi jant lastik seti yapmakta fayda var.
bende yıllardır aynı süngerleri kullanıyorum.Ürün sarfiyatı çok komik miktarlarda..
Leflef sünger candır ya :D hem kendisi ekonomik, hem de ürün sarfiyatında ekonomik. İçine neredeyse hiç ürün çekmediği için sünger üstündeki ürünü doğrudan lastiğe yayabiliyorum, yıprandı yırtıldı derdi de yok. Epey uzun süre gidiyor süngerler.
Fırçalı aplikatör tarzı olanları da kullandım ama leflef çok daha rahat gibi geldi.
Abi eliniz kirlenmiyormu benim ellerim tırnaklarım simsiyah oluyor süngeri yıkayınca lavabonun içide simsiyah oluyor çıkmıyorda.
Emirhan eldiven şart ya. O kadar çeşit çeşit kimyasalla uğraşınca cilt bi yerden sonra sorun yaşatıyor. Yıkamaya başlamdan nitrik eldiveni takarım, lastik parlatıp çıkarırım :D
Sana da tavsiye ederim. Özellikle lastik parlatıcılar lastikte olduğu kadar elde tırnak arasında falan da kalıcı :D