Hızlı Soru - Cevap

Cycl3s

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Öne çıkan konu #25,861
Dün ADBL Glass Polish ile olumsuz bir tecrübemiz oldu. Çiziği falan geçtim camda ne zaman uyguladığımızı hatırlamadığım wax'ı sökemedi adbl.
Önce ıslak cama denedim ve su ile duruladım camın sağ kısmı sonuc,

Daha sonra camı kurulayıp sefa hocamın da kuru dene demesi ile kuru cama uyguladım ama 2. 3. kat derken camda ki su itişi hala devam ediyordu. Normalde temiz bir camda su perde gibi akması gerekir. Siliyorum camda puslu bir durum bırakıyor.

Uzun uğraşlar sonucu yavaş yavaş sökmeye başladı sol kısım kaplama kalıntısı sağ temiz yüzey

Finalde cam da ki kaplamayı söktü ama bu kısma verdiğim uğraş ve zaman kaybı ile yarıda bıraktım.

Burdan da ürün ile ilgili sefa hocama da dedim cam pastası diye alacak olanlar var ise almasın ürün tek seferde camda ki kaplamayı bile temizleyemiyor. Bu konuda Sefa hocam ürün için cam cilası içeriyor aslında pasta degil dedi ama o zaman yanlış isimle satılıyor :) Daha önce Soft99 Compoud Z ile tek sefer de camda ki Nasiol Glasshieldi sökmüştüm hatta eski araçlarımızdan birin de ön camda oluşan silecek izlerini giderdiğini hatırlıyorum. Elim de AB Clear View de var onu da diğer kısma uygulayacağım bir daha ki sefere ama onunda pasta özelliği yok diye biliyorum :)
Clearview pek bişey yapmıyor hocam, camdaki yağları vs temizliyor sadece. Çizik almak vs gibi bir görevi yok. Clearview sadece camı çok iyi temizliyor bence sildiğinizde yansıma yapacak kadar temiz gözüküyor çünkü.

hilmi45

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Manisa
Merhabalar.408 aracım için iç plastik temizleyici arıyorum.Ve dış plastik bakım ürünü.
Her iki alan için en iyi ürün olarak ne tavsiye edersiniz?

hilmi45

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Manisa
Şuan fiyat, özellik, canyon sprey başlığı ve kullanışlılık açısından Adbl İnterior Quick Detailer cok iyi tavsiye ederim.
Tamamdır iç plastikte onu tercih edeceğim.Dış plastik için ne tercih etmeliyim?(Meg)bakıyordum) ama daha uygun fiyat performans ürünleride iyi olur.Birde meg endurence michelin lastiklerde leke yapar mı kahverengi?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Tamamdır iç plastikte onu tercih edeceğim.Dış plastik için ne tercih etmeliyim?(Meg)bakıyordum) ama daha uygun fiyat performans ürünleride iyi olur.Birde meg endurence michelin lastiklerde leke yapar mı kahverengi?
Meguiars Endurance lastik farketmeksizin kahverengileşme yapmaz. Dış plastik koruyucu Meg40 Koch Pss ADBL Blackouter Vonix Restaurax gibi dış plastik koruyucular olabilir

yagizzeness

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
arkadaşlar selamlar gyeon Q2m silkdryer evo kurulama bezim var yıkamak için temizleyici alacağım gyeon Q2m towelwash 500 ml : 750 tl veya valet pro microfibre reviver 5 lt 1300 tl hangisini almak mantıklı kullanan veya bilgisi olan biri yardımcı olabilirse çok sevinirim