Hızlı Soru - Cevap

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Merhaba ,
Eldiven içinde Ne kadar kalın sünger var ise o kadar çok su tutuyor, gsm olayına çok takılmamak lazım eldivende .

Bizim kendi Gri eldivenimiz Purestar’ın tüm eldivenlerinden daha çok su tutuyor . Her ürününü test ettik .

Ayrıca ribana kısmı çok önemli , gevşek ribana olursa eldiven suyun ağırlığıyla elden çıkar .

Kumaş kalitesine bakarsanız Purestar 1 tık önde ama ergonomiklik , su tutma ve fiyat açısından bizim gri eldiven çok daha iyi diyebilirim.

namselo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
makinanin tabaninin resmini atarsaniz bakariz uyma sansi olabilir.

Liquid elementsin pedleri gayet makul alinir

Taban cirti pedi birakana kadar kullanabilirsin yapisma özelligini yitirene kadar.
makinenin tabanı bu şekilde. bahsettiğiniz markanın keçe, orta sertlikte ped, yumuşak ped şeklinde 3'lü satılanı var mı? Genelde ped şeklinde gördüm keçesini bulamadım.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
makinenin tabanı bu şekilde. bahsettiğiniz markanın keçe, orta sertlikte ped, yumuşak ped şeklinde 3'lü satılanı var mı? Genelde ped şeklinde gördüm keçesini bulamadım.
Bu taban size bayagi gider daha baglanti yerini anlayamadim kendinden vidalimi sonradan vidalamali cozemedim ama yeni bu taban

Pedlerin ince orta kalin seklinde satisi vardir www.cilakutusu.com dan bakabilirsiniz.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Selamlar, kireç lekeleri için hangi ürünü kullanıyorsunuz? 3d Eraser'i buldum ama sitelerde stok bulamadım. Carpro Spotless içinde Eraser'e göre zayıf kaldığını okudum. :incelemex:
Cam mı yoksa kaporta yüzeyinde mi uygulama yapacaksınız ona göre tavsiyeler değişebilir gibi. Özellikle cam ise herhangi bir orta seviye pasta ile polisaj yapmanızı tavsiye ederim ben çoğu zaman cam yüzeylerde bu yolu tercih ediyorum ve eğer çok uzun süreler beklemiş bir kireç lekesi değilse sonuç gayet başarılı oluyor.

Cej831

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Selamlar merhabalar,

Bir arkadaşım bayram öncesi eli ile g3 uygulamış aracına 1 kapısında ince kat kalıntı, arma ve yazı aralarında da silmeyle geçmeyen kalıntılar mevcut. Tiner yada benzeri bir şey önermek istemedim. Boyaya zarar vermeden nasıl yardımcı olabiliriz .

Selamlar merhabalar,, görülmedi sanırım. Yardımcı olabilecek var mıdır ?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Selamlar merhabalar,, görülmedi sanırım. Yardımcı olabilecek var mıdır ?
sanırım eski yazıları sökmüş ve altta kalıntı kalmış doğrumudur? Elinizde matkap ucu disklerden varsa onunla kalıntıyı alıp sonrasında ince polisaj daha iyi olur. Ben Auto Brite Just the Tonici beze sıkıp elimle alabildiğim kadarını aldım gerisi polisaj kısmında çıkmıştı zaten

Samet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Herkese selamlar.

Yeni bir araç aldım. 2006 Grande punto. Özellikle kapılarda ve göğüsün alt kısımlarında kalan trimlerde bu şekilde beyaz/kahverengilikler mevcut.Apc sıkıp çok ciddi bastırırsam geçiyor gibi.Apc sıkıp yumuşak,sert fırçayla fırçaladım ama nafile.Nasıl çıkarırım ben bunu bilemedim.Yılların kiri gibi.Beyazlaşma gibi düşünüyorsanız öyle değil.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Herkese selamlar.

Yeni bir araç aldım. 2006 Grande punto. Özellikle kapılarda ve göğüsün alt kısımlarında kalan trimlerde bu şekilde beyaz/kahverengilikler mevcut.Apc sıkıp çok ciddi bastırırsam geçiyor gibi.Apc sıkıp yumuşak,sert fırçayla fırçaladım ama nafile.Nasıl çıkarırım ben bunu bilemedim.Yılların kiri gibi.Beyazlaşma gibi düşünüyorsanız öyle değil.

Samet Trim Restorer ürünlerini kullanacaksin bu leke degil zaten solmuş plastik

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Herkese selamlar.

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler, keyifli detaylar dilerim.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sağolasın başkanım.Hangi ürünü tercih edebilirim bi kaç ürün önerir misin
Sektorun en iyisi Meg Trim Restorer siyah ambalaj TR de 5 yil önce vardi ben hala.saklarim muazzam üründür ben ücretsiz sana verebilirim o trim.parcalari için yada oraya Plastik onarici seramikler var onlarda olur.
Muadili budur ama cok pahali ya esasen şu Alım gücümüz iyi durumda olsa Valla hi Chemical Guys ürünleri bircok markanin içinden geçer. Chemical Guys Tire + Trim Gel - Toz Tutmayan, Uzun ömürlü Bakalit, Lastik ve Plastik Yenileyici ve Koruyucu Jel - 473 ml

Samet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Sektorun en iyisi Meg Trim Restorer siyah ambalaj TR de 5 yil önce vardi ben hala.saklarim muazzam üründür ben ücretsiz sana verebilirim o trim.parcalari için yada oraya Plastik onarici seramikler var onlarda olur.
Muadili budur ama cok pahali ya esasen şu Alım gücümüz iyi durumda olsa Valla hi Chemical Guys ürünleri bircok markanin içinden geçer. Chemical Guys Tire + Trim Gel - Toz Tutmayan, Uzun ömürlü Bakalit, Lastik ve Plastik Yenileyici ve Koruyucu Jel - 473 ml
Eyvallah düşünmen yeter.Ben biraz araştırayım sorarım yine ürünleri burdan