Hızlı Soru - Cevap

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #27,161
IK Foam Pro 2+ siparişi verdim 2 gün önce. Hala kargoya verilmedi ama güvenilirlik kısmında bir problem olacağını zannetmiyorum
Bende aynı ürünü siparişe edicektim, whatsaptan yazdım dönen olmadı, aradım meşgule attılar. Sizin ürün kargoya verilirse haber eder misiniz

Son düzenleme:

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Bugün istanbul fatih te dar bi yerde okul otobüsünün yanından tam geçtiğim sırada okul otobüsünün geri geri gelmesi yüzünden tampona sürttü elle uygulayarak çiziği gideren bi ürün varmıdır varsa ne önerirsiniz çiziğe tırnak tam takılmıyor ama el ile sürüldüğü zaman ufak bi çizik olduğu belli oluyor
Geçmiş olsun öncelikle, aklıma ilk gelen belki otobüsün belki boyası geçmiştir diyerekten sihirli sünger denerdim onun dışında rütuşluk bir durum varsa ürünün kurtaracağını sanmıyorum ama daha isabetli öneriler gelecektir

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Geçmiş olsun öncelikle, aklıma ilk gelen belki otobüsün belki boyası geçmiştir diyerekten sihirli sünger denerdim onun dışında rütuşluk bir durum varsa ürünün kurtaracağını sanmıyorum ama daha isabetli öneriler gelecektir
yorumunuz için çok teşekkür ederim artık öyle kalacak olmadı ya yada pasta cila ile geçerse geçer trafikte biz ne kadar dikkat etsek te başkaları özel veya kamu malı olduğu için umrunda olmuyor yapcak bişey yok Allah beterinden korusun :D

Ignorius

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
marolex için kutudan çıkan hangi uç iyidir köpük olarak bide adbl yeti için ne kadar karıştırma önerirsiniz
Merhaba. Ben ilk denememi Alta 2000 yeşil başlık (en yoğun köpük) ile 100ml yeti 1400ml su ile yaptım ve makina köpüğü atamadı, çok yoğun köpük oldu ve su eklemek zorunda kaldım.

Forumda bir arkadaş 1500ml suya 30-35 ml yeti yeterli demişti. Umarım size fikir verir.

ilhan.erkan99

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Bugün istanbul fatih te dar bi yerde okul otobüsünün yanından tam geçtiğim sırada okul otobüsünün geri geri gelmesi yüzünden tampona sürttü elle uygulayarak çiziği gideren bi ürün varmıdır varsa ne önerirsiniz çiziğe tırnak tam takılmıyor ama el ile sürüldüğü zaman ufak bi çizik olduğu belli oluyor
bende aynı şekilde elle uygulama için pasta arıyorum. e&e custom yoğun elle uygulama için daha uygun diyorlar ama bilemiyorum. kil sonra elle pasta için önerebileceğiniz bir ürün var mı?

Cej831

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Selamlar merhabalar,

Foruma katılmadan önce kısa tetik tabanca ve köpük aparatları ile alakalı epey sorun yaşamıştım. Araştırma sürecimde de o zamanlar net bilgi bulamadım. Aynı durumu yaşayan olmaması için, hiç bilmeyen birine anlatır gibi sıfırdan bir video çektim. Videonun tek amacı bilmeyen kişilerin 1 tane bile olsa bilgi edinmesi. Umarım işine yarayan olur. Herkese iyi forumlar.

RickSanchez

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Selamlar, elimdeki pastalar bitti koch chemie kullanıyordum ama fiyatlar artık arşa çıkmış pasta önerisi olan var mıdır?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Selamlar, elimdeki pastalar bitti koch chemie kullanıyordum ama fiyatlar artık arşa çıkmış pasta önerisi olan var mıdır?
Kardesim merhaba koch chemie alistiysan baska pastalar sana garip gelebilir.

Koch un kapatma özelligi cok hizlidir her nekadar silikon yoksada doldurucu parafen var cunku cizikler geri geliyor cevremde ve gruplarda koch chemie karsi tavir alinmis ve kullanan cok az sayida kisi kalmistir.

Liquid elementsin pastasi/Adbl nin pastasi/Carpro nun pastasi/Nanolex in Pastasi / Meguiars ve 3D nin Pastasi benim favorilerim arasjndadir.

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bi konu hakkında bilgi almak istiyorum tecrübe edenler veya bilgisi olanlar varsa araçta adbl sentetik spery wax var camları temizlemek için adbl glass pro kullandım diyelim glass pro kullanılan yüzeydeki wax ın etkisi azalır mı

ilhan.erkan99

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
aracın tavanında böyle bir iz var. APC, 3D Orange, sirke, WD40, etil, benzin denedim çıkarmadı. Video linkini de ekliyorum, leke ele geliyor boyanın üstünde sanırım.

video

Son düzenleme:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bi konu hakkında bilgi almak istiyorum tecrübe edenler veya bilgisi olanlar varsa araçta adbl sentetik spery wax var camları temizlemek için adbl glass pro kullandım diyelim glass pro kullanılan yüzeydeki wax ın etkisi azalır mı
Camda Sentetik wax varsa Glass pro kullanilarsa yuzeyden siler atar.

Kaportada ise wax in etkisini azaltir kolay kolay cikartamaz.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
anladım abi teşekkür ederim o zaman glass pro dan sonra tekrar camlara wax uyguliyacağız birde her yıkamadan sonra kaportaya wax uygulamaya gerek varmıdır
Hayir zaten wax in en kotu dayanimi bile.5 yikama.gidiyor ama 4/5 yikama sonra yenileyebilirsin ama her yikama sonrasi kullanmandada bir sakinca yok yani