Hızlı Soru - Cevap

detayseverr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Antalya
Öne çıkan konu #27,341
würth ün silikon spreyi trim seslerine faydası oluyor mu acayip bi trim sesi var kapı tutamaçlarında ve birkaç yerde
Oluyor hocam ben 2 aracımda da faydasını gördüm özellikle kapı içlerinden ve trim malzemelerinin arasından gelen sesleri gerçekten kesiyor bazı sesler geri geliyor tekrar uyguluyorum

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Değerli forumdaşlarım kafamı karıştıran bir durumu size sormak istiyorum. Aracım 2020 model. Aracımın aküsünü değiştiricem. Akü kodlama diye bir şey duydum, onu da servisler yapıyormuş. Dışarısıyla 4000TL fark çıkıyor neredeyse Normalde eskiyi çıkar yenisi tak yapıyorduk, bu ne ara çıktı . Sizce bu farka değer mi? Aslında araştırdığımda mantıklı da geldi gibi ama bilemedim. Ne dersiniz?
Düz aküde sorun olduğunu sanmıyorum ama bazı araçlarda start stop aküleri resetleme gibi bir işlem istiyor. Volvo da böyleydi. Zaman içinde akünün kapasitesi azalıyor malum araç da aküyü az şarj ediyormuş. Sonrasında yeni akü takılınca reset yapılmazsa araç yeniyi de az şarj ediyormuş.

Enes Gökmen

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar,
IK Foam PRO2 modeline kompresör bağlamayı planlıyorum lakin kendinden siboplu modeldeki gibi kapaktan delerek uygulamayı düşünüyorum. Daha önce hiç bu şekilde modifiye eden oldu mu?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Selamlar,
IK Foam PRO2 modeline kompresör bağlamayı planlıyorum lakin kendinden siboplu modeldeki gibi kapaktan delerek uygulamayı düşünüyorum. Daha önce hiç bu şekilde modifiye eden oldu mu?

Kapaktan delemezsin orda girinti var kardesim.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
On ve arka Araç kamerası aldım 70 mai 810 . Bunu ankara da guzel iscilik yaparak montajini gerceklestirebilecek bir yer onerebilecek var midir ?

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
On ve arka Araç kamerası aldım 70 mai 810 . Bunu ankara da guzel iscilik yaparak montajini gerceklestirebilecek bir yer onerebilecek var midir ?
Hocam zor birşey değil kendiniz de yapabilirsiniz. Çalmaktan güç alacaksa hele çok kolay. Sigorta kutusundan güç alacaksanız da aracın kontağa bağlı sigortasını kitapçığından bulup kontrol kalemi ile test edip bağlayabilirsiniz

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Hayırlı olsun, güzel bir kamera. Park modülü ve fuse tap ile sorunsuz bağlantı yapılır ise ömürlük olur. Bende aynı kameranın a500 ön ve arka kamerasi var.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Abi yabancı kaynaklardan IK Foam Pro 2 için delenlere baktım, Foam Pro 2+'daki gibi aynı yerden delip yapıyorlar bir kaç tanesi. Bir ara yanına gelince inceleyelim mi
Deneyelim ama o cikinti nasil olacakki acaba senle bakmistik zaten bir gorsel atsana icinin sana zahmet

Armagancakir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Selamlar,

L sibop alıp yandan yapın hiç riske aymayın. Bende de mevcut o sibop ile yaptım gayet kullanışlı oldu