Hızlı Soru - Cevap

thelastjulien

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #27,641
Arkadaşlar merhaba yeni katıldım foruma. Malumunuz artık her şey sosyal medyadan pazarlanmakta ve neyin gerçek olduğu bilinmiyor. Detyalı temzlik malzemeleri ve bakım malzemeleri almayı düşündüm de. Şuan aktif olarak titocar ve smx markaları sürekli reklam vermekte. Bu iki markadan ürünler alıp deneyen var mıdır acaba ? Markaların kalitesini duyan v.s Teşekkür ederim.
Merhaba, ürünlerinin hiçbirinin içeriğini paylaşmıyorlar, bilinen markalara baktığımızda web sitelerinde içerik görebiliyoruz. Fiyat olarak da incelediğimde çok makul göremedim. Örneğin 1350 TL'ye Titocar Seramik Wax alacağınıza 1000-15000 lira arasında zaten tüm dünyada bilinen kendini kanıtlanmış seramik waxları tercih edebilirsiniz Vonixx Blend vs gibi.

Rcp.y

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar merhaba yeni katıldım foruma. Malumunuz artık her şey sosyal medyadan pazarlanmakta ve neyin gerçek olduğu bilinmiyor. Detyalı temzlik malzemeleri ve bakım malzemeleri almayı düşündüm de. Şuan aktif olarak titocar ve smx markaları sürekli reklam vermekte. Bu iki markadan ürünler alıp deneyen var mıdır acaba ? Markaların kalitesini duyan v.s Teşekkür ederim.
Hocam bu markalarin hepsi asagi yukari ayni seyler. Fason ureticiden alinip paketleme ve ambalaj yapilan urunler. Merdiven alti desem yanlis olmaz sanirim. İnstagram dan reklam basip arabasini seven ama detay urunleri ve detay hakkinda hicbirsey bilmeyen adamlari hedef kitle belirleyen firmalar. Ben baya arkadas uyandirdim cevremde. Bu urunlerin fiyatlarini ucuz falanda sanmayin arkadas yukarda soylemis wax en iyi orneklerden biri. Arkadasim almis bu firmalarin birinin wax ini lan diyorum bu bilindik bir kokusu var ne bu diye baya dusundum. Kivamida bildigin krem parlaklik varmi var. Abi wax diye sattiklari sey mum. Bildiginiz mum muhtemelen parafin esasli bir urun. Kendimde acemilik donemimde az kullanmadim ordan da tecrubem var. Sonuc olarak kacin kimseyede aldirtmayin. İthal gelip vergi veren firmalar ile ayni fiyata satilan sacma salak urunler.

ik.dalgic

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Teşekkür ederim bu deri kremi plastik yenileyiciler, slikon sprey v.s gibi ürünler için de geçerli değil mi ? Yerli markalardan uzak dur diyorsunuz yani

Rcp.y

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim bu deri kremi plastik yenileyiciler, slikon sprey v.s gibi ürünler için de geçerli değil mi ? Yerli markalardan uzak dur diyorsunuz yani
Hocam yerli markalarin tamami icin demiyelim cunku nasiol, diwortex,newmix gibi eli yuzu duzgun kurumsal firmalarda var bunlar kendileri uretim yapip arge yapan firmalar ve belirli bir kaliteleri var. En azindan fatura kesip vergi veriyorlar:) mesajinda yazdigin diger markalar depolarina varille urunu indirip paketleme yapan instagramdan reklam kasip mali satan firmalar. Bu firmalardan birinin bayisi arkadasim ve bu surecleri benden daha iyi biliyor baya konusmuslugumuz var. Ayrica o satilan urunlerde bir kar marji var akillara zarar:)

pacez

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Merhabalar karcher k5 modeli var bende makineden tabancaya gelen hortum aşırı kötü dolanıyor sürekli hareket ettirmek çok zor, ayrı bi hortum kullanmak istiyorum da önerisi olan var mı acaba?

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
black hole bulamayan ve beklemek istemeyenlere purestar duplex tavsiye ederim. iki havluda elimde var aktif olarak kullanıyorum duplex bence biraz daha kaliteli, onunda bir çok yerde stoğu tükenmiş ama yinede bulunabiliyor.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
black hole bulamayan ve beklemek istemeyenlere purestar duplex tavsiye ederim. iki havluda elimde var aktif olarak kullanıyorum duplex bence biraz daha kaliteli, onunda bir çok yerde stoğu tükenmiş ama yinede bulunabiliyor.
Black hole bekleyip gelmeyince orjinal satıcıdan Sonuncuyu dün ben aldım. Yarın kavuşuyoruz ☺️

Uğur Can Uysal

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Cila kutusundan yakın zamanda alışveriş yapmayı planlıyorum. Cila bezi ihtiyacım vardı forumda biraz araştırma yaptım baldwipe ve buffing bez tercih ediliyor galiba fakat çok çeşit var.
GYEON Q²M Baldwipe EVO Lazer Kesim Tüysüz Çok Amaçlı Mikrofiber Bez - 40x40 Cm - Cila Kutusu
Buffing olarak karar veremedim
SUPERCLEAN MİKROFİBER KENARSIZ ULTRA LÜKS CİLA HAVLUSU ( 500 GSM ) (40X60CM) - Cila Kutusu
GYEON Q²M SoftWipe EVO Lazer Kesim Peluş Cila Bezi - 40x40 Cm - Cila Kutusu
Gyeon Polish Wipe Pasta Cila Bezi 40x40 cm - Cila Kutusu
KLIN Buffing King Lazer Kesim Pasta Cila Bezi (1000 GSM ) 45x37 cm - Cila Kutusu
Başka da bulamadım pek , tavsiye ve önerilere açığım

srcn09

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar bu böcek, zift ve reçine benzeri kirler için önerdiğiniz fp bir ürün var mı acaba ? Meguiar's baktımda bilemedim sizlere bir sorayım dedim

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir

360 gsm ve 800 gsm MF Super Clean cila bezlerimiz eklendi.
Cila bezi olarak forumdaki öneriler ile bu 2 bezi satın aldım. Özellikle gri olan bez wax ve hızlı cila silmede çok başarılı. Sıvı cila yapacaksanız mavi olanda silmede iş görüyor.

Mavi olan bez 2 adet 140 tl fiyat olarakta cazip.

https://www.hepsiburada.com/supercl...r-kesim-p-HBV00000SMQI6?magaza=MF-SUPERCLEAN&

Armagancakir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhabalar karcher k5 modeli var bende makineden tabancaya gelen hortum aşırı kötü dolanıyor sürekli hareket ettirmek çok zor, ayrı bi hortum kullanmak istiyorum da önerisi olan var mı acaba?
Sağlam bir hortum istiyorsanız sanayiye götürün hortumunuzu. Hırdavatçılar yapıyor çokta sağlam. Ama metresi biraz pahalı onu baştan söylemeliyim. (Hidrolik pnomatik tarzı hırdavatçılar.)

kaptik_virusu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Şu soruyu bilen bi arkadaş cevaplayabilirse çok sevinirim
Ben de aynı dertten muzdaripim. Sorunu kısmen şu linkteki ürünle azalttım diyebilirim. Tabancaya bağlanan kısmın rahatça dönmesini sağlıyor. Aslında benzerinden makineye bağlanan kısımda da olsa problem komple çözülecek.
Anti Arapsaçı Adaptörü Hızlı Bağlantı Yüksek Basınçlı Su Tabancası Drenaj Borusu Karcher Bosch Aksesuarları Yüksek Basınçlı Yıkama Makinesi - AliExpress 1420

hilmi45

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Manisa
Ev önünde yıkama yapmak için bar seviyesi yeterli olacak fiyat performans ürünü ne önerirsiniz?Ve elinde satılık olan var mı

aktasbaba

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ADANA
Turtle wax cilalı şampuan ve hızlı cila almıştım amatörlükten bide carpro nun wheel x ini almışım iron x alacağıma sadece jantlara sıkabiliyorum :D hızlı hızlı bitirdim üçünüde polham şarjlı köpük pompam var eldivenlerim kurulama havlularımda mevcut bana yoğun kir söken f/p ön yıkama şampuanı tüm araçta kullanabileceğim demirtozu temizleyicisi, çift kova şampuanı ( cilasız) ve araç yaşken kullanılan turtle wax hızlı sprey cila gibi hızlı sprey cila önerir misiniz. Hepsi f/p olursa çok sevinirim

kadirx

Çaylak Detaycı
Üye
Merhaba
Ik foam pro aldım basınçlı + kompresör.
Arabama soft99 wax kullanıyorum.
Şampuanda bi türlü karar veremedim , ık foam pro 2 plus için tecrübe edindiğiniz memnun kaldığınız şampuan nedir?