Hızlı Soru - Cevap

senturk35

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #27,641
black hole bulamayan ve beklemek istemeyenlere purestar duplex tavsiye ederim. iki havluda elimde var aktif olarak kullanıyorum duplex bence biraz daha kaliteli, onunda bir çok yerde stoğu tükenmiş ama yinede bulunabiliyor.
Black hole bekleyip gelmeyince orjinal satıcıdan Sonuncuyu dün ben aldım. Yarın kavuşuyoruz ☺️

İl
Eskişehir
Cila kutusundan yakın zamanda alışveriş yapmayı planlıyorum. Cila bezi ihtiyacım vardı forumda biraz araştırma yaptım baldwipe ve buffing bez tercih ediliyor galiba fakat çok çeşit var.
GYEON Q²M Baldwipe EVO Lazer Kesim Tüysüz Çok Amaçlı Mikrofiber Bez - 40x40 Cm - Cila Kutusu
Buffing olarak karar veremedim
SUPERCLEAN MİKROFİBER KENARSIZ ULTRA LÜKS CİLA HAVLUSU ( 500 GSM ) (40X60CM) - Cila Kutusu
GYEON Q²M SoftWipe EVO Lazer Kesim Peluş Cila Bezi - 40x40 Cm - Cila Kutusu
Gyeon Polish Wipe Pasta Cila Bezi 40x40 cm - Cila Kutusu
KLIN Buffing King Lazer Kesim Pasta Cila Bezi (1000 GSM ) 45x37 cm - Cila Kutusu
Başka da bulamadım pek , tavsiye ve önerilere açığım

srcn09

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar bu böcek, zift ve reçine benzeri kirler için önerdiğiniz fp bir ürün var mı acaba ? Meguiar's baktımda bilemedim sizlere bir sorayım dedim

senturk35

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir

360 gsm ve 800 gsm MF Super Clean cila bezlerimiz eklendi.
Cila bezi olarak forumdaki öneriler ile bu 2 bezi satın aldım. Özellikle gri olan bez wax ve hızlı cila silmede çok başarılı. Sıvı cila yapacaksanız mavi olanda silmede iş görüyor.

Mavi olan bez 2 adet 140 tl fiyat olarakta cazip.

https://www.hepsiburada.com/supercl...r-kesim-p-HBV00000SMQI6?magaza=MF-SUPERCLEAN&

0zzy

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Giresun

Armagancakir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhabalar karcher k5 modeli var bende makineden tabancaya gelen hortum aşırı kötü dolanıyor sürekli hareket ettirmek çok zor, ayrı bi hortum kullanmak istiyorum da önerisi olan var mı acaba?
Sağlam bir hortum istiyorsanız sanayiye götürün hortumunuzu. Hırdavatçılar yapıyor çokta sağlam. Ama metresi biraz pahalı onu baştan söylemeliyim. (Hidrolik pnomatik tarzı hırdavatçılar.)

kaptik_virusu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Şu soruyu bilen bi arkadaş cevaplayabilirse çok sevinirim
Ben de aynı dertten muzdaripim. Sorunu kısmen şu linkteki ürünle azalttım diyebilirim. Tabancaya bağlanan kısmın rahatça dönmesini sağlıyor. Aslında benzerinden makineye bağlanan kısımda da olsa problem komple çözülecek.
Anti Arapsaçı Adaptörü Hızlı Bağlantı Yüksek Basınçlı Su Tabancası Drenaj Borusu Karcher Bosch Aksesuarları Yüksek Basınçlı Yıkama Makinesi - AliExpress 1420