Hızlı Soru - Cevap

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Benimde aklıma direkt janus geldi, ilk sürüldükten sonraki 24 saat içerisinde görüntüsü bu şekilde oluyor. Sonrasında sanki birisi 12 saat aralıklarla gelip lastikdeki parlatıcıyı temizliyor gibi 1 haftayı göremiyor parlaklık :)

Janus 10 km yol 1 gece bekledi sonrası bu şekilde saatler günler ilerledikçe matlaşıyor. ☺️

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Evet 1 defa kullandım baktım beklentimin çok çok altında, dedim acaba lastiği mi tam temizleyemedim bi şans daha vereyim. 2. kullanımda da değişen hiçbişi olmadı :)
Çöpe atacak kadarda kötü değil ben her hafta düzenli yıkama yaptığım için işimi görüyor. O kadar para verdim bitince bir daha alır mıyım almam.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Evet 1 defa kullandım baktım beklentimin çok çok altında, dedim acaba lastiği mi tam temizleyemedim bi şans daha vereyim. 2. kullanımda da değişen hiçbişi olmadı :)
Sonax veya endurance tipi ürün kullananların pek seveceği bir ürün değil bence. Janusun olayı ıslak görünüm veren kolayca silinip gitmeyen ama Max 2 haftaya bir araba yıkarım diyenler için birebir. Epeydir kullanmadım da sonraki yıkamalarda aklıma gelirse bi süreyim yine :D