Hızlı Soru - Cevap

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #28,001
Sprey olarak vonixx blend mi adbl sentetik mi daha iyi parlaklık konusunda abi
Ben Sonax BSD’den vazgeçemiyorum hidrofobik etkisi de uygulaması da çok güzel ben parlaklığını da beğeniyorum tek dezavantajı biraz toz çekmesi. Ama bir dahakine bu iki üründen birini bende deneyeceğim

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Adbl sentetik sprey waxın incelemesi var @Sefa46 hocamın o konuya bakılabilir

Dostlar Merhaba

Test Konuğumuz ADBL Sentetik Spray Wax yani bir nevi Hizli Cila olarak veya Sprey Cila olarak da degerlendirebililirsiniz.

Fiyatlari 350/400₺ arasindadir.

Test Ekipmanlari

Meguiars M122 Surface Prep Uygulama öncesi Yüzey Temizleyici

*Gri Bez 450 GSM Superclean

Adbl Sentetik Spray Wax Kokusu Bubble Gum hoş bir kokusu var mavi renkli.

*Pembe 400 GSM ADBL Pinky Silme Bezi

Uygulama sonrasi Parlatma bezi 500 GSM Mor Buffing Bez Koreli

Aracim yikandi ve yüzey hazirligi tamdir.

Meguiars Prep le yüzey komple temizlenmiştir, Neden? Koruyucu ürünün yüzeye daha iyi tutunmasini sağlayabilmek için.

Uygulama Parlaklik Finali

Uygulama Videosu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim 3 Farkli Su Testi yaptim :)

Test sona erdi degerli dostlar.

Ürün ün silmesi çok rahat kaliteli bir bez kullanirsaniz rahat edersiniz,Su iticilik Si02 icerikli yani seramik içerikli ürünleri sollamiş durumda Parlaklik çok iyi seviyede profesyonel bircok ürüne şapka cıkarttiracak seviyede Stoklara girerse mutlaka alin aldirin.

Kendi aracima uyguladim 4 ncü kez yikama yaptim ve hala su iticilik çok iyi seviyedeydi Aslinda ADBL markasinin Reklam yüzü bu ürün. Tahminim 6/7 Yikama rahat dayanacak bir ürün

Şu resimle sizi selamliyor bir sonraki testimizde görüşmek üzere.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
hocam memnun musunuz purestardan
Evet memnunum. Bende iki farklı havlu var. Biri virtues twisted duble plus, diğeri prustar dublex Twist towel . Prustar arada kullanıyorum, eskimesin diye :) . Gayet başarılı. Daha uygun bir şey olsun dersen nasiol da fena değil. Sefa beyden bir tane daha almıştım, onu denemedim. Sefa bey iyi dedi ise iyidir. Klin de kullananlar var. Forumdaki paylaşımlara bakarak karar verebilirsin.

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Herkese iyi akşamlar
Arka tampon sitedeki çocuklardan nasibini almış, bisikleti dayayıp sürterek kalkmış çok derin tırnak girmiyor ancak boyasını almış gibi geldi boyatmak dışında çare var mıdır?

sworn1337

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
En son autochere sormuştuk onlarda vardı markanın satıcısı
Evet memnunum. Bende iki farklı havlu var. Biri virtues twisted duble plus, diğeri prustar dublex Twist towel . Prustar arada kullanıyorum, eskimesin diye :) . Gayet başarılı. Daha uygun bir şey olsun dersen nasiol da fena değil. Sefa beyden bir tane daha almıştım, onu denemedim. Sefa bey iyi dedi ise iyidir. Klin de kullananlar var. Forumdaki paylaşımlara bakarak karar verebilirsin.
tavsiyelerinize üzere Gyeondan vazgeçip Purestar Duplex aldım teşekkür ederim.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
İkisini de kullandım. Adbl den yana tercihimi kullanırdım. Vonixx fazla pahalandı. Adbl de pahalanırsa yine yorum değişir tabi :) iyi dediğimiz 3 günde 5 zam yiyor :D iyi demeye korkar olduk burada.

Adbl syntetic wax ömrü de güzel toz çekmemesi de güzel bence. Parlaklık konusunda net bir karşılaştırma yapamayacağım araç beyaz olduğu için :D

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese iyi akşamlar
Arka tampon sitedeki çocuklardan nasibini almış, bisikleti dayayıp sürterek kalkmış çok derin tırnak girmiyor ancak boyasını almış gibi geldi boyatmak dışında çare var mıdır?

Boyatmanın maliyetini hesaba katarsak, rötüş boyası üstüne zımpara pasta yapmak şuan en mantıklısı gibi görünüyor.

emrejdm

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar herkese, Ankara'da yaşıyorum Ümitköy-Çayyolu-Yaşamkent civarında bana araç yıkamak için iyi bir benzinlik önerebilecek var mıdır ? Gittiğim neredeyse tüm benzinliklerin köpüğü cacık gibi, bazen iyi köpük oluyor bazen rezalet oluyor, bu işin hakkını veren bir benzinlik arıyorum.
Ben Yaşamkent Opet’te kendi malzemelerimi götürüp yıkama yapıyorum. Borusan Oto’nun karşı sağ çaprazında yer alıyor. Bazen çok yoğun olabiliyor; sıra varken kendi malzemelerinizle yıkama yapmak sorun olabilir. Bu yüzden, yoğun olmadığı zamanlarda yıkamaya çalışıyorum. Şu ana kadar personeller bu konuda hiç uyarmadı. Jeton ücreti ise 60₺.

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Boyatmanın maliyetini hesaba katarsak, rötüş boyası üstüne zımpara pasta yapmak şuan en mantıklısı gibi görünüyor.
Birkaç yerle görüştüm metalik boya olduğu için sırıtacağından bahsettiler ancak 5-6 bin tl den aşağı düzgün tampon boyayan yer yok, dediğiniz gibi yaptıracağım teşekkürler hocam