Hızlı Soru - Cevap

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Öne çıkan konu #2,841
Arkadaşlar piano black çerçeveler ve gösterge camında ki çizikleri nasıl giderebilirim
Göstergeyi elle rahat alırsınız. Piano black yüzeyde hiç elle çalışmadım.

Peki siz cihaz mı soruyorsunuz pasta mı?

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye

Ekli dosyalar

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar kaputtaki taş izleri çözüm nedir tam kesin çözüm var mıdır? Bir süre sonra tampon boyatacağım, acaba o zaman rötüş mü yaptırsam. Aslında izlemem gereken yolu bulamıyorum, tamponu boyattıktan sonra pasta cila yaptırmayı düşünüyorum, boya yapılırken taş izlerine rötüş yaptırmalımıyım, ya da rötüşü tam olarak nasıl yaptırmalıyım, sonra pasta cila için nasıl rötüş olmalı sizce? 1588E511-7EA4-433A-9E4B-38B1A5FB93BD.jpeg

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@Murat @_CaN_ Hocam aliexpresten bunu almıştım, şarjzlı martakapa taksam iş görür mü?
Bu ürün jant araları veya kapı kollarında iş görür. Düz alanda yan tarafı tutayım derken Allah muhafaza daha da kötü çizikler oluşabilir.

Pasta olarak hafif çizik giderici veya finiş ürünlerini deneyebilirsiniz.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bu ürün jant araları veya kapı kollarında iş görür. Düz alanda yan tarafı tutayım derken Allah muhafaza daha da kötü çizikler oluşabilir.

Pasta olarak hafif çizik giderici veya finiş ürünlerini deneyebilirsiniz.
Boya pastalarımı, plastik çizik gidericiler mi ustam?

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Bir arkadaşın 3d kauçuk paspasları sekiz oluş her yeri yamuk bunu ısı ile düzeltme şansımız var mıdır.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Bir arkadaşın 3d kauçuk paspasları sekiz oluş her yeri yamuk bunu ısı ile düzeltme şansımız var mıdır.
Markası ne?
Bildiğim rizline ve llocker var ama bu 3d paspasların makus talihi mi, kullanım mı, kalitesi mi etken. Bir kaç kişide daha duymuştum.
@can26 adminde passatında kullanmıştı rizline mesela nasıldı?
Benimde merak ettiğim bir konu

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Markası ne?
Bildiğim rizline ve llocker var ama bu 3d paspasların makus talihi mi, kullanım mı, kalitesi mi etken. Bir kaç kişide daha duymuştum.

Adminliğimiz yok hocam estafurullah :deli:
Yani bir sezon kullandım,yamulma bükülme olmadı bende ama olmaycak anlamınada gelmiyor tabi nedense tipi kılığı pek hoşuma gitmiyor benim rızlineların mecburen almıştım. Ama iş görme açısından görüyor ihtiyaç varsa değerlendirilebilir Llocker daha iyi ürünlere sahip diye biliyorum @M U R A T hocam kullanıyordu yanılmıyorsam :utandim::p

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Markası ne?
Markası belli değil, saç kurutma makinası denedik bana mısın demedi bırakınca geri eski haline dönüyor maalesef.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Yani bir sezon kullandım,yamulma bükülme olmadı bende ama olmaycak anlamınada gelmiyor tabi nedense tipi kılığı pek hoşuma gitmiyor benim rızlineların mecburen almıştım. Ama iş görme açısından görüyor ihtiyaç varsa değerlendirilebilir Llocker daha iyi ürünlere sahip diye biliyorum @M U R A T hocam kullanıyordu yanılmıyorsam :utandim::p
Sosyal admin kastetmiştim(zannetmişim), sosyal detaycı imiş :saskin:

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Arkadaşlar konu dışı ama 1.0 ecoboost 125hp aracı olan var mıydı? Hangi 5w20 yağı kullanıyor ? Bir arkadaşım için soruyorum da.

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Evet llocker kullanıyorum ve eğilme bükülmeye şahit olmadım

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Arkadaşlar kaputtaki taş izleri çözüm nedir tam kesin çözüm var mıdır? Bir süre sonra tampon boyatacağım, acaba o zaman rötüş mü yaptırsam. Aslında izlemem gereken yolu bulamıyorum, tamponu boyattıktan sonra pasta cila yaptırmayı düşünüyorum, boya yapılırken taş izlerine rötüş yaptırmalımıyım, ya da rötüşü tam olarak nasıl yaptırmalıyım, sonra pasta cila için nasıl rötüş olmalı sizce? Ekli dosyayı görüntüle 9937
O bölgelere yapılacak en iyi çalışma rötuştur. Aracın boya koduna göre güzel bir işçilik ile yapılırsa göze batmaz en azından.