Hızlı Soru - Cevap

Cüneyd

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar,
İç aksam temizliğinde genelde Koch Chemie PO kullanıyorum. Temizlik bittikten sonra iç aksama bir koruma ürünü arıyorum. Özellikle ekstra mat finishi olsun ve toz tutmasın istiyorum. İç akşam yoğun olarak sert plastik malzeme. Önerilerinize açığım

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhabalar,
İç aksam temizliğinde genelde Koch Chemie PO kullanıyorum. Temizlik bittikten sonra iç aksama bir koruma ürünü arıyorum. Özellikle ekstra mat finishi olsun ve toz tutmasın istiyorum. İç akşam yoğun olarak sert plastik malzeme. Önerilerinize açığım
Koch Chemie Top Star değerlendirebilirsiniz.

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim cevabınız için benimde ilk karşıma çıkan ürün buydu, alternatifleri biraz daha araştırırken sizlerede sormak istedim.
detruner interior matt kullanıyorum bende oda orjinal mat bi finish bırakıyor ama stokları ne durumda bilmiyorum. Dendiği gibi ts de işinizi iyi bir şekilde görür bende bittikten sonra ts ye geçmeyi düşünüyorum

Cüneyd

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Deturnerın ürünün stoğunu bulamadım, k2 de satina var bunu ts ile kıyaslayacak olursak hangisi daha mat kalır ikisinide kullananlar var mı ?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Deturnerın ürünün stoğunu bulamadım, k2 de satina var bunu ts ile kıyaslayacak olursak hangisi daha mat kalır ikisinide kullananlar var mı ?
Satina daha mattir.Deturner stok yoktur.
Koch TS nin finali güzeldir.

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Merhaba, camlarda ve kapı içleri kaput altı gibi yerlerdeki biriken kireç lekeleri için hangi ürünü önerirsiniz
Carpro spotless ve igl delete arasından veya başka önereceğiniz daha iyi bir ürün var mıdır

keremunlr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba, camlarda ve kapı içleri kaput altı gibi yerlerdeki biriken kireç lekeleri için hangi ürünü önerirsiniz
Carpro spotless ve igl delete arasından veya başka önereceğiniz daha iyi bir ürün var mıdır
Camlar için CarPro Ceriglass, diğer yerler için Igl delete kullanıyorum, memnunum.

Yudum yağ

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar, iyi forumlar 2 adet aracım var
biri E 350 Cdi W212 diğeri A4 B8 2 sini bir havluda kurulamak istiyorum, bunun için nasıl bi havlu önerirsiniz? 3 adet havlu buldum, ancak kurulayabilirlermi emin değilim, fikirleriniz ,önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
KLİN KLIN Drying DUO EVO Çift Taraflı Mikro Kurulama Havlusu (Gri) - 80x75cm - Fiyatı, Yorumları
Jo Moyner Mikrofiber DUBLEX Oto Kurulama Bezi 1400 Gsm 50X80 cm JM300 - Fiyatı, Yorumları
SmartBee Reis Çift Kat Mikrofiber Oto Kurulama Havlusu 60×90 1300gsm – Sarı Gri - Fiyatı, Yorumları

rewhere

Acemi Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Carpro spotless kullanıyorum çok memnunum kapalı otoparkta tavandan akan suların lekelerini de çıkardı. Camlarda çok inatçı lekeler varsa Vonixx Focus Cam Yüzey Temizleme Setini öneririm.

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Merhabalar,
Merhaba bir çok ürün denedim / deneyimledik. Çevremde ki arkadaşlara da önerdim bu konuda uzun zamandır favorim Shiny Garage - Interior Quick Detailer.
Çok güzel bir kokusu var artı olarak finisi çok güzel sıfır görünümün de sonuç veriyor parlaklık hiç yok. UV koruması var. Toz tutmama konusunda da oldukça iddalı denemenizi tavsiye ederim.

Yudum yağ

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
İyi forumlar 2 adet aracım var biri E segmenti
Biri D segmenti sportback, sizden isteğim bana 2 sini birden tek seferde kurulayabileceğim kaliteli bi havlu önermeniz. Ben kendi bulabildiğim kadar bi kaç ürün buldum link eklediğim havlulardan daha iyi bildiğiniz havluları önerirseniz veya kendi kullandığınız ve memnun kaldığınız. Şimdiden hepinize teşekkürler.
Jo Moyner Mikrofiber DUBLEX Oto Kurulama Bezi 1400 Gsm 50X80 cm JM300 - Fiyatı, Yorumları
Slopes Raptor Drying Towel 1400Gsm Kurulama Bezi 47x70cm - Fiyatı, Yorumları
KLİN KLIN Drying DUO EVO Çift Taraflı Mikro Kurulama Havlusu (Gri) - 80x75cm - Fiyatı, Yorumları

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
2 tane büyük ölçülerde sedan aracım olsa şuan f/p ürün olarak Euphrate kfz 70x55 cm kurulama havlusunu tercih ederdim. 4 lü paket alımda 1.400 TL civarı bir fiyatı var. Ürün tek taraflı üretilmiş 750 GSM ve gayet kaliteli, sanırım alman markası. 2 tanesiyle bir aracı çok rahat kurularsınız. Hem twisted hem tek taraflı havluları kullanan birisi olarak tek taraflı havluda daha rahat ediyorum, yan ve alt kısımları kurularken hiç zorlanmıyorum çünkü kontrolü daha kolay. Almayı düşünseniz alışveriş sitelerinden ürünü bulabilirsiniz, iyi detaylar.

Son düzenleme:

Yudum yağ

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
2 tane büyük ölçülerde sedan aracım olsa şuan f/p ürün olarak Euphrate kfz 70x55 cm kurulama havlusunu tercih ederdim. 4 lü paket alımda 1.400 TL civarı bir fiyatı var. Ürün tek taraflı üretilmiş 750 GSM ve gayet kaliteli, sanırım alman markası. 2 tanesiyle bir aracı çok rahat kurularsınız. Hem twisted hem tek taraflı havluları kullanan birisi olarak tek taraflı havluda daha rahat ediyorum, yan ve alt kısımları kurularken hiç zorlanmıyorum çünkü kontrolü daha kolay. Almayı düşünseniz alışveriş sitelerinden ürünü bulabilirsiniz, iyi detaylar.
3-4 havlu ile değilde 1 havlu ile işimi görmek istiyorum, genede yardımınız için teşekkürler