Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
K2 Bora tarzı Prewash ürünleri atabileceğim sprey pompa arıyorum alıp kulanan memnun kalan oldumu? Orta fiyatlı olması ve kimyasala dayanıklı olup homojen atım yapması yeterli. Tavsiye ettiğiniz ürünler varmıdır?

35sk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
K2 Bora tarzı Prewash ürünleri atabileceğim sprey pompa arıyorum alıp kulanan memnun kalan oldumu? Orta fiyatlı olması ve kimyasala dayanıklı olup homojen atım yapması yeterli. Tavsiye ettiğiniz ürünler varmıdır?
Ben bu markadan aldım, k2 bora ile kullanıyorum 8 aydır. Memnunum. Marka çok farketmez düz bu manuel pompalar işinizi görür mr diy den de alabilirsiniz orada da farklı çeşitler var.

Amazon.com.tr

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kanka bu başlıkta olan pompaların sprey atımları gayet başarılı çok uçuk fiyatlar vermene gerek yok.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Ben bu markadan aldım, k2 bora ile kullanıyorum 8 aydır. Memnunum. Marka çok farketmez düz bu manuel pompalar işinizi görür mr diy den de alabilirsiniz orada da farklı çeşitler var.

Amazon.com.tr
Kanka bu başlıkta olan pompaların sprey atımları gayet başarılı çok uçuk fiyatlar vermene gerek yok.

Benimde aklıma bu tarz bir sprey pompa gelmişti muhtemelen bunlardan sipariş geçeceğim

Aiakos41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Soft 99 Fusso coat F7 kullanan var mı acaba arkadaşlar? Su itişi, parlaklık verişi ve dayanıklılığı nasıl acaba? Uygulaması waxından daha mı kolay? Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Merhaba hocam, far-ber i deneme şansınız oldu mu sonuç nasıl magifoam ile kıyasla?

Kopuk pompasına ne kadar ilave ederek kullandınız bunu da belirtirseniz çok sevinirim
Ben bu gün kullandım 2L şarjlı köpük pompasına 60ML olacak şekilde kullandım. Yoğunluğu ve kir çözücülüğü güzel bence ancak Magifoam gibi yüzeyde uzun süre tutunma veya o kadar iyi kir çözücülük yok. Benim kendi deneyimim ve görüşüm bu şekilde, yerini tam anlamıyla tutamaz ancak fp güzel bir şampuan.

Son düzenleme:

taha06

Çaylak Detaycı
Üye
Eldiven olarak yün düsünurseniz superclean eldiven güzel ,
Mikrofiber istiyorsaniz purestar eldiven cok basarili.
Makarna tip eldivende geldi, onuda begenerek kullaniyorlar .
Purestar eldiven sentetik bir lif olan mikrofiberden yapiliyor. Bakimi kolay. Çok kirlendiginde makinada rahatlikla yikarsiniz. Yünden daha ince ipliklerden olustugu icin yuzeye temas eden iplik orani cok daha yuksek. Daha kilcal temizlik yapar.
Yüzeyi bu üründe çizmez.

Bunlara istinaden karar vereceksiniz ama genelde birini alinca saniriz digerinde musterilerin akli kaliyor, dikkat ediyoruz maksimum 1 er hafta arayla 2 ürünüde aliyorlar :)
@SuperClean
Merhaba

Alttaki mesajda bahsettiğiniz polar white wash mite, sitenizde satışta olan color pop wash mite. İkisi farklı özellikte mi?

Şimdiye kadar kullandığım kuzu postu (sanırım autohdm) eldiven yıprandığı için yenileyeceğim. Superclean yün eldiven fiyatı uygun onu sepete ekledim. Bunun yanında bir de superclean twist eldiven uygun fiyatlı o nasıldır color pop eldivene kıyasla? Purestar olan fiyatı biraz yüksek gibi geldi (gerçi diğer sitelerde satılan ufs kuzu eldivenlere benzer fiyatta)

Bir de uber blue havlumu yenilemek için 45x75 duplex alacağım.

RickSanchez

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ben bu gün kullandım 2L şarjlı köpük pompasına 60ML olacak şekilde kullandım. Yoğunluğu ve kir çözücülüğü güzel bence ancak Magifoam gibi yüzeyde uzun süre tutunma veya o kadar iyi kir çözücülük yok. Benim kendi deneyimim ve görüşüm bu şekilde, yerini tam anlamıyla tutamaz ancak fp güzel bir şampuan.
Cevabınız için teşekkür ederim hocam magifoamın fiyatları yüzünden alternatif arıyorum ama sanırım bulamayacağı gibi

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
@SuperClean
Merhaba

Alttaki mesajda bahsettiğiniz polar white wash mite, sitenizde satışta olan color pop wash mite. İkisi farklı özellikte mi?

Şimdiye kadar kullandığım kuzu postu (sanırım autohdm) eldiven yıprandığı için yenileyeceğim. Superclean yün eldiven fiyatı uygun onu sepete ekledim. Bunun yanında bir de superclean twist eldiven uygun fiyatlı o nasıldır color pop eldivene kıyasla? Purestar olan fiyatı biraz yüksek gibi geldi (gerçi diğer sitelerde satılan ufs kuzu eldivenlere benzer fiyatta)

Bir de uber blue havlumu yenilemek için 45x75 duplex alacağım.
Merhaba ;
Polar wash mite ile Color pop wash mıte aynı ürünler sadece biri beyaz diğeri renklidir.
Yün eldiven bakımı zor olduğu için Mikrofiber eldivenler daha çok tercih ediliyor.

Superclean Twist eldiven güzeldir , Sorunsuz uzun süre kullanırsınız. Color pop ürüne göre suyu daha fazla tutar.
Superclean Noodle / makarna eldivenide tavsiye ederiz , İçerisinde Su geçirmez astar olduğu için Özellikle kışın çok kullanışlı.

Duplex 45x75 zaten en çok satılan havludur , Fazlasıyla memnun kalırsınız.

taha06

Çaylak Detaycı
Üye
Merhaba ;
Polar wash mite ile Color pop wash mıte aynı ürünler sadece biri beyaz diğeri renklidir.
Yün eldiven bakımı zor olduğu için Mikrofiber eldivenler daha çok tercih ediliyor.

Superclean Twist eldiven güzeldir , Sorunsuz uzun süre kullanırsınız. Color pop ürüne göre suyu daha fazla tutar.
Superclean Noodle / makarna eldivenide tavsiye ederiz , İçerisinde Su geçirmez astar olduğu için Özellikle kışın çok kullanışlı.

Duplex 45x75 zaten en çok satılan havludur , Fazlasıyla memnun kalırsınız.
Purestar set olarak sipariş verdim, yanına 1 twist 1 de yün eldiven ekledim.

35sk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Arkadaşlar selamlar,

Açık renkli kumaş koltuklu 20 yaşında bir araç aldım. Aşağıda koltukların fotoğraflarını bırakıyorum. Yıkama makinası / profesyonel aletler olmadan bu koltukları nasıl temizleyebilirim? Koch po denedim ancak işe yaramadı. Ürün ve metot tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim.

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Arkadaşlar selamlar,

Açık renkli kumaş koltuklu 20 yaşında bir araç aldım. Aşağıda koltukların fotoğraflarını bırakıyorum. Yıkama makinası / profesyonel aletler olmadan bu koltukları nasıl temizleyebilirim? Koch po denedim ancak işe yaramadı. Ürün ve metot tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim.

Yıkama makinesi olmadan açık renkli koltuklarda temizlik pek mümkün değil bence özellikle 20 yıllık kirleri için mutlaka kusma yapacaktır. Yıkama makinesi kiralayan uygulamalar var diye biliyorum veya ufak bir tane uygun fiyatlı iş görecek bir şey çeyize eklenebilir.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Arkadaşlar selamlar,

K2 Tapis veya ADBL Bonnet