Hızlı Soru - Cevap

Testarosso

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Konya
Merhaba ,

DAha önce wax öncesi yüzey temizliğinde hep saf halde m700 kullandım. Bir problem yaşamamıştım.

İlk kez ipa aldım wax öncesi bunu uygulayacağım.

İpa'yı seyreltip mi yoksa saf halde mi kullanmalıyız ?

Eğer seyreltiliyorsa kaça kaç olmalı ?

İlave olarak boyasız siyah plastiklere bir zararı olur mu ?

Bilgiler için teşekkürler şimdiden.

Omerfru

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hızlı cila için bende nacizane Vonixx hydrox pro öneriyorum. Ürünü 1:20 seyreltme ile 10 ay kalıcılığı olduğu söyleniyor. 10 ay olmasa da 5 aydır hala aracın üstünde duruyor çok memnunum.
Söylediğiniz iyi oldu parlaklık vs ne durumda hocam 5 ay boyunca boya yüzeyi nasıl pürüzsüz mü halen vaatleri baya iyi çünkü

rewhere

Amatör Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Söylediğiniz iyi oldu parlaklık vs ne durumda hocam 5 ay boyunca boya yüzeyi nasıl pürüzsüz mü halen vaatleri baya iyi çünkü
Aracımda seramik var ama etkisi baya azalmıştı. Daha önce autoglym polar seal kullanıyordum ama 2 yıkamada etkisi geçiyordu. Ancak bu üründe dediğim gibi 5 ay oldu hala etkisi devam ediyor. Kışın cok araç yikamiyorum ve ph nötr şampuan kullanıyorum.

Omerfru

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aracımda seramik var ama etkisi baya azalmıştı. Daha önce autoglym polar seal kullanıyordum ama 2 yıkamada etkisi geçiyordu. Ancak bu üründe dediğim gibi 5 ay oldu hala etkisi devam ediyor. Kışın cok araç yikamiyorum ve ph nötr şampuan kullanıyorum.
Birde birşey sormak istiyorum aklıma takıldı yıkama yapıldığı zaman ürünün etkisinde azalma olmuyor değilmi

Omerfru

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
İllaki olur hocam ama kaliteli şampuanla mininuma iner
Teşekkürler hocam o zaman bunu düşüneyim en kötü polytop gloss artık vonixx 250ml ama sulandırma oranı ve ömrü baya uzun. Yıkama olayınıda bir yorum gördüm sadece yıkamaya kadar ömrü var demiş birisi onun için aklıma takıldı

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Teşekkürler hocam o zaman bunu düşüneyim en kötü polytop gloss artık vonixx 250ml ama sulandırma oranı ve ömrü baya uzun. Yıkama olayınıda bir yorum gördüm sadece yıkamaya kadar ömrü var demiş birisi onun için aklıma takıldı
Dogrudur bu tarz cilalarin ömrü malesef kisadir.

Omerfru

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dogrudur bu tarz cilalarin ömrü malesef kisadir.
Üstad sen ne önerirsin peki valla kafam yandi hiç almicam en sonunda o olucak ayda 2 sefer araba yıkarım genelde bazen bu artar araç koyu renk olunca rahatsız ediyor. Zaten fusso coat var 4 ayda bir uygularım bunu camları vs kaydırsın arabanın tavanı komple cam diye alayım diyorum hemde yüzey pürüzsüz olsun istiyorum fusso bu etkiyi yaratmıyor. Ya polytop gloss alıcam her yıkama yapıcam yada vonixx alıcam ama fiyay olarak bakarsam polytop baya bi uzun ömürlü olucak o sulandırma oranı ile

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Üstad sen ne önerirsin peki valla kafam yandi hiç almicam en sonunda o olucak ayda 2 sefer araba yıkarım genelde bazen bu artar araç koyu renk olunca rahatsız ediyor. Zaten fusso coat var 4 ayda bir uygularım bunu camları vs kaydırsın arabanın tavanı komple cam diye alayım diyorum hemde yüzey pürüzsüz olsun istiyorum fusso bu etkiyi yaratmıyor. Ya polytop gloss alıcam her yıkama yapıcam yada vonixx alıcam ama fiyay olarak bakarsam polytop baya bi uzun ömürlü olucak o sulandırma oranı ile
Üstad 2 Haftada bir araba yikiyorsan altta Fusso ekstradan Polytop kullancaksan al derim ama.tek basina Polytop kullanacaksan 2 yikamada bir kullanman gerekir.

Omerfru

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Üstad 2 Haftada bir araba yikiyorsan altta Fusso ekstradan Polytop kullancaksan al derim ama.tek basina Polytop kullanacaksan 2 yikamada bir kullanman gerekir.
Yok tek başına polytop kullanmayacağım fusso ile beraber. Pw pahalı olmasa ona bakacaktım ama pahalı:) polytop ucuz geldi, zaten çokta gözüme güzel gelen ürün gelmedi her yıkama uygulasam bile poly daha mantıklı geliyor başka öneride gelmedi vonixx deki yorumu görünce vazgeçtim ondan

bayraktarrberat

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yok tek başına polytop kullanmayacağım fusso ile beraber. Pw pahalı olmasa ona bakacaktım ama pahalı:) polytop ucuz geldi, zaten çokta gözüme güzel gelen ürün gelmedi her yıkama uygulasam bile poly daha mantıklı geliyor başka öneride gelmedi vonixx deki yorumu görünce vazgeçtim ondan
Koch chemie pw kullanıyorum iki yıkamada bir parlaklık ve su kaydırıcılık güzel fakat biraz toz tutuyor benim gördüğüm tek kötü yanı

hakanav

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Konya
Merhabalar Aranıza yeni katıldım
Forumda biraz gezindim çok çeşitli markalar var kimisini boyutları küçük kimisi bütçemi üzerinde bazıları da stokta yok.
ADBL markanın grupta incelemesini inceledim çok hoşuma gitti incelemeyi yapanın da eline sağlık.
Stokta bulunmadığı gördüm satıcısı gümrükte olduğunu söyledi geleceğini söyledi.
Başka önerileriniz varsa duymak isterim şimdiden teşekkürler

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Forumda biraz gezindim çok çeşitli markalar var kimisini boyutları küçük kimisi bütçemi üzerinde bazıları da stokta yok.
ADBL markanın grupta incelemesini inceledim çok hoşuma gitti incelemeyi yapanın da eline sağlık.
Stokta bulunmadığı gördüm satıcısı gümrükte olduğunu söyledi geleceğini söyledi.
Selamlar.

Vonixx Blend Ceramic Spray Wax
ADBL Quick Spray Wax

Dayanim olarak cok iyidir.

Bu ikilide fena degil.dayanim uzun sure gitmez.
Carpro Elixir
Meguiars Quik Wax

hakanav

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Konya
Selamlar.

Vonixx Blend Ceramic Spray Wax
ADBL Quick Spray Wax

Dayanim olarak cok iyidir.

Bu ikilide fena degil.dayanim uzun sure gitmez.
Carpro Elixir
Meguiars Quik Wax
Teşekkür ederim inceleme de size aitti zaten elinize sağlık aracımda herhangi bir koruma yok ppf seramik vb. Bu durumda da iş görür mü ve adbl synteticin stoklara gelmesini beklemeli miyim sizce quick sprey wax da iş görür mü.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Teşekkür ederim inceleme de size aitti zaten elinize sağlık aracımda herhangi bir koruma yok ppf seramik vb. Bu durumda da iş görür mü ve adbl synteticin stoklara gelmesini beklemeli miyim sizce quick sprey wax da iş görür mü.
Kesinlikle iş görür alin hocam gelmesi uzun surebilir gümrük olaylari.sikintili

Emrehan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kayseri
Merhabalar Einhell CE-CB 18/254 Li-Solo cihazım var hediye geldi. Aracıma pasta cila yapmak istiyorum hangi ürünü kullanmam benim için faydalı olur? Menzerna 3in1 ürünü benim işime yarar mı, bu cihaz ile kullanabilir miyim?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gearbox

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Nasiol RapidShine önerebilirim