Hızlı Soru - Cevap

Cüneyd

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba, Soft99 un glaco serisinden hangi cam kaydırıcaları kullandınız. 3-4 tane farklı ürün var birbirleri arasındaki farkı tam olarak anlayamadım. Ultra glaco olan var ömrü daha uzun sanırım onun. Birbirleri arasında su iticilik farklarını bilen var mı ?

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba, Soft99 un glaco serisinden hangi cam kaydırıcaları kullandınız. 3-4 tane farklı ürün var birbirleri arasındaki farkı tam olarak anlayamadım. Ultra glaco olan var ömrü daha uzun sanırım onun. Birbirleri arasında su iticilik farklarını bilen var mı ?
Ultra Glaco olanın dayanımı diğerlerine göre çok daha iyi. Öncesinde glaco dx kullandım 3-4 ay arasında etkisi çok azalmıştı. Eylül ayında ultra glaco uyguladım hala etkisi çok iyi diyebilirim.

rewhere

Amatör Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Roll on en az dayanımlısı, ultra en uzun dayanımlısı Q olanı ise en rahat uygulananı. Kendi görüşüm böyle. Dün Nasiol glasshield uyguladım bakalım o nasıl çıkacak.

Cüneyd

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ultra Glaco olanın dayanımı diğerlerine göre çok daha iyi. Öncesinde glaco dx kullandım 3-4 ay arasında etkisi çok azalmıştı. Eylül ayında ultra glaco uyguladım hala etkisi çok iyi diyebilirim.
Dx in süre olarak değil ama etki olarak ultradan daha iyi olduğunu söylüyor yapay zeka doğru mu ? Ordan araştırmayı denedimde :))

bayraktarrberat

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bence gayet başarılı bir ürün ve dayanımı çok uzun.
Nasiolu 2023 yılında sıfır aracıma uyguladım araç şuan 10.000km de ilk zaman ki gibi etkisi olmasada halen camda damlacık oluşturuyor ve kaydırıcılık sağlıyor (tabi 4-5 yıkamada bir koch chemie pw uyguluyorum bu uzun dayanıma onunda faydası olabilir)

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Arkadaşlar merhaba. Bear force foam lance im köpük yapmamaya başladı. içini açtım temizledim ama sonuç değişmedi. Nedeni ne olabilir acaba?

Cüneyd

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Evet ilk kez kullandım ve bir miktar fark var gibi hissetmiştim uyguladıktan sonra siz söyleyince taşlar yerine oturdu yapay zeka doğru söylemiş.
Yani DX i 3 ayda bir tazelersek Ultra Glaco ya göre daha iyi bir su kaydırıcılık elde ederiz diyebilir miyiz ? Bir de içindeki sıvı ön camı kaç kere yapmaya yeter sizce.

Omerfru

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar, hızlı cila alacağım ancak Polytop Gloss mu Hybrid Sealer Max mı alsam bilemedim, sizce hangisi daha iyi?

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Yani DX i 3 ayda bir tazelersek Ultra Glaco ya göre daha iyi bir su kaydırıcılık elde ederiz diyebilir miyiz ? Bir de içindeki sıvı ön camı kaç kere yapmaya yeter sizce.
Ultra glaco tavsiye ederim öyle aman aman fark yok 70 km/h üstünde işini iyi yapıyor ben bütün camları cam tavan dahil 2 kez yapıyorum ön camıda + 2 kez daha yapıyorum tek kutu ile.

E4321

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhaba Herkese,
Hem lastikler için hem de dış plastik aksamlar için kullanılabilecek bir parlatıcı -/koruyucu ürün önerebilir misiniz

emrejdm

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
merhaba gyeon wet coat kullanıyorum ancak aracın camlarında cila kalınlıtısı bırakıyor sebebi nedir acaba
Merhaba. Ürünün kurumasına izin vermeyin. Sıktıktan hemen sonra hızlıca durulayın.
Ayrıca uygulama öncesinde yüzeyin tamamen temiz ve kalıntısız olduğundan emin olun.