Hızlı Soru - Cevap

kaangiu

Çaylak Detaycı
Üye
Benimde başıma gelen taş izlerine amatörce yaptığım dolgu uygulamam. Ustalarım daha net bilgi vereceklerdir. İşlemlerin öncesi fotolarını malesef bulamadım:utan:
Her gün ince bir kat dolgu yaptıktan sonra oluşan tepecikler
Ekli dosyayı görüntüle 11473
Ekli dosyayı görüntüle 11474
Ekli dosyayı görüntüle 11475 Ekli dosyayı görüntüle 11476 Zımpara sonrası ( biraz daha zımpara yapmalıydım ama ilk tecrübe=korku )
Ekli dosyayı görüntüle 11477
Ekli dosyayı görüntüle 11478
Ekli dosyayı görüntüle 11479
Polisaj sonrası ( dediğim gibi biraz daha zımpara ile çalışmalıydım )
Ekli dosyayı görüntüle 11480
Yakından bakınca taş izleri belli oluyordu ama ilk dolgu zımpara uygulamam beni tatmin etti. Allah korusun ama bir daha taş izlerine mudahele etmek zorunda kalırsam daha iyi sonuç alacağıma eminim:super:
:alkis:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Meguiars ultimate protectant,koch chemie top star,gyeon preserve hangisini alayım

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Abilerim würthün araç içi tazeleme spreyini kullanırken "AC" butonu açık mı kapalı olması gerekir. Birde dikkat etmem gereken başka noktalar varmı.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Klima paneli sağ sol yönlendirme kızağı zor hareket ediyor , ön panellerin hepsi öyle ne yapmak lazım?

Klima panellerini ne ile temizliyorsunuz 3d orange degreaser uygun mu ?

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Klima paneli sağ sol yönlendirme kızağı zor hareket ediyor , ön panellerin hepsi öyle ne yapmak lazım?

Klima panellerini ne ile temizliyorsunuz 3d orange degreaser uygun mu ?
Silikon sprey kullanabilirsiniz. Ben apc'leri ya da vinil temizleyicileri köpük şeklinde sıkarak temizliyorum.

954fireblade

Çaylak Detaycı
Üye
Tekrardan merhaba diyerek fikrinizi almak isterim benim küçükoğlanımı bir iki defa boya temizliği yapıldı ama hep sanayi tükür vur geç işioldu hoş fazlasında kaldırmazdı,ama son zamandaki hali hiç hoşuma gitmiyor...ayrıca bir leonum var ve son zamanki koşuşturmadan arabayı unuttuk sokakta bana bunları toplama hakkında kim yardımcı olur???çekiciyi olmasa bile leon u ne yaparız???derlenip toplandıktan sonra leonu kapalı otoparka koymayı düşünüyorum ...bunları yapabilecek yönlendireceğiniz bir yer varmı ist.anadolu da

Ekli dosyalar

FocusMonster

Çaylak Detaycı
Üye
Herkese merhaba.
Yaşadığım yerin çok tozlu olması sebebiyle Ford Focus aracım çabucak kirleniyor. İnternette araştırmalarıma göre oto wax ile karşılaştım. Oto wax arabanın boyasına herhangi bir zarar verir mi?

Oto wax veya etkili olacak ürün olarak bana ne önerebilirsiniz?

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Tekrardan merhaba diyerek fikrinizi almak isterim benim küçükoğlanımı bir iki defa boya temizliği yapıldı ama hep sanayi tükür vur geç işioldu hoş fazlasında kaldırmazdı,ama son zamandaki hali hiç hoşuma gitmiyor...ayrıca bir leonum var ve son zamanki koşuşturmadan arabayı unuttuk sokakta bana bunları toplama hakkında kim yardımcı olur???çekiciyi olmasa bile leon u ne yaparız???derlenip toplandıktan sonra leonu kapalı otoparka koymayı düşünüyorum ...bunları yapabilecek yönlendireceğiniz bir yer varmı ist.anadolu da
Kocaoğlan zor görünüyor ama leon için istanbulda detailing garajı oldukça fazla,benim aklıma gelen anadolu yakası tokyo garage veya detailworks leonunuzu ilkgünkü haline kavuşturabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba.
Yaşadığım yerin çok tozlu olması sebebiyle Ford Focus aracım çabucak kirleniyor. İnternette araştırmalarıma göre oto wax ile karşılaştım. Oto wax arabanın boyasına herhangi bir zarar verir mi?

Wax aracın boyasını koruma amaçlı kullanılan bir üründür. Forumumuzu detaylı incelediğinizde araç yıkamadan korumaya kadar detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Herkese merhaba.

Forumumuza hoşgeldiniz,öncelikle tanışma bölümünden kendinizi tanıtmanız sonrasında forumdaki konuları araştırmanız sizin için wax hakkında yeterince doyurucu bilgiye ulaştıracaktır.

Waxlar aracın boyasına herhangi bir zarar vermez,birmiktar korur ve güzel parlaklık verir.ancak toz konusundan hepimiz muzdaribiz ve birmiktar tozu çekebilirler ancak kolayca temizlenmesine yardımcıdırlar.bütçenize göre detay malzemesi satan sitelerden edinebilirsiniz.şuan aklıma gelen fiyatı uygun ve izlenimi güzel yeni çıkan farecla g3 premium liquid wax ilk etapta işinizi görür

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Herkese merhaba.

Öncelikle sizi şuradan tanıyalım >>>>>> Tanışma

Ayrıca oto wax dediğiniz nedir onu anlayamadım. Paylaşırsanız ona göre yorum yapalım.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
@TalhaCelik ile görüşebilirsiniz