Hızlı Soru - Cevap

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Amazonda pahalı diye biliyordum 2 tane olduğunu bilmiyordum. normal formdaki satış fiyatı fiyatı nyse ondan devam edecektim. Nyse ondert değilde nibildiğim kadarıyla onlar farklı mavi olan yeni versiyonu yanlış değilsem. onun yada bir önceki koyu renkli çıkardıkları ürünün.

He ya 2 paket iimiş maviyi tavsiye ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:

cermen_555

Acemi Detaycı
Üye
Amazonda pahalı diye biliyordum 2 tane olduğunu bilmiyordum. normal formdaki satış fiyatı fiyatı nyse ondan devam edecektim. Nyse ondert değilde nibildiğim kadarıyla onlar farklı mavi olan yeni versiyonu yanlış değilsem. onun yada bir önceki koyu renkli çıkardıkları ürünün.

He ya 2 paket iimiş maviyi tavsiye ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
:alisveris:

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu kısımları biraz daha nezaket ister, normal panele koyduğun ürünün daha fazlasını koyarak, deviri düşük tutarak ve fazla tamponu hırpalamadan bir cutting geçersin üzerine rutuş, 1hafta sonra rutuş dışına taşırmadan 1000- 1500- 2000- 2500 zımpara ve polish dipçik gibi olur.
Rutuşa başlamadan özellikle bu kısımları m600, 700le bir silmek boyanın tutunumunu arttıracaktır. Ben böyle yapardım. Olmazsa zaten boyanır diye düşünerek
Kolay gelsin;)
Ozaman ilk önce polisaj yapıcaz anlaşılan teşekkür ediyorum

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Selamlar, araçtaki kireç lekeleri için kovaya şampuana biraz beyaz sirke eklesek olur mu arkadaşlar?

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Selamlar, araçtaki kireç lekeleri için kovaya şampuana biraz beyaz sirke eklesek olur mu arkadaşlar?
Ne oranda kireç lekesi olduğuna göre değişir. Yıkama bazlı kireç lekesi oluyorsa kovaya koyun. Şayet diğer türlü kireç lekesi varsa (söz gelimi fıskiye vs) beyaz sirkeyi önce uygulayın ve fakat çok da etki yapmayabilir.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar aracımın farlarını değiştirip sıfır orginal far aldım. Sizce film kaplatmanın faydası veya zararı olur mu farlara. Yaptırsam mı acaba?

Noter

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar, bej renk kumaş koltuğa nokta şeklinde tükenmez kalem lekesi olmuş nasıl olmuşsa, nasıl temizlerim ne kullanabilirim?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Arkadaşlar, bej renk kumaş koltuğa nokta şeklinde tükenmez kalem lekesi olmuş nasıl olmuşsa, nasıl temizlerim ne kullanabilirim?
Bir kaç apc türü temizleyici dene faydası olmazsa zamana bırak kendiliğinden yok olup gidiyor.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

Çaylak16

Çaylak Detaycı
Üye
Aşağıdaki linkteki ürünü kullanabilirsiniz.kesinlikle çok başarılı.kendim birçok kez gerek giysilerde gerekse koltuk ve halılarda kullandım.sıkıp az bekleyin nemli bezle ovalayın olay bitmiştir.bugüne kadar herhangibir defermasyonlada karşılaşmadım

Limprox F-26 | Pro Kir Sökücü Leke Çıkarıcı Sprey | Yağ Çözücü - n11.com