Hızlı Soru - Cevap

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
İyi akşamlar. Enteresan bir isteğim olacak sizden. Ankara’da elinde boya kalınlığı ölçüm cihazı olan var mıdır? Sahip olan bir arkadaşın müsait zamanında yanına gelip cihazı kullanabilirsem çok sevinirim. :D

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar cam çizikleri için hangi glass polish ürününü önerirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
İyi akşamlar. Enteresan bir isteğim olacak sizden. Ankara’da elinde boya kalınlığı ölçüm cihazı olan var mıdır? Sahip olan bir arkadaşın müsait zamanında yanına gelip cihazı kullanabilirsem çok sevinirim. :D
ÖM ile telefon numaramı iletiyorum.

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
Arkadaşlar merhaba solmuş dış kapı fiti ve plastik kapı çıtalarında koch nano magic plast care kullanılır mı birde bu ürün torpido göğüs kısımlarına uygulanır mı

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Arkadaşlar merhaba solmuş dış kapı fiti ve plastik kapı çıtalarında koch nano magic plast care kullanılır mı birde bu ürün torpido göğüs kısımlarına uygulanır mı
Bu ürün dış plastikler içindir. Kapı çıtalarında kullanılır. Kapı fitilleri için denemek gerekir ancak kullanılabileceğini düşünüyorum. Ancak torpido kısımları için uygun olmaz.

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Fusso ya performans olarak en yakın wax hangisi olabilir

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Fusso ya performans olarak en yakın wax hangisi olabilir

Fussoya dayanım olarak bence yakın bir wax yok eğer performanstan kastınız buysa
Bu konuda kendisinin rakibi anca seramik olur
Ama parlaklık konusunda daha iyileri var tabi
Eğer niyet fusso kadar uzun ömürlü olmasa da iyi parlasınsa alternatifler titanium ve kiwami olabilir
Sıvı olarak da powerlock düşünülebilir

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Fussoya dayanım olarak bence yakın bir wax yok eğer performanstan kastınız buysa
Bu konuda kendisinin rakibi anca seramik olur
Ama parlaklık konusunda daha iyileri var tabi
Eğer niyet fusso kadar uzun ömürlü olmasa da iyi parlasınsa alternatifler titanium ve kiwami olabilir
Sıvı olarak da powerlock düşünülebilir
Aynen dayanım anlamında sormuştum parlaklık veren wax’lar dayanımı düşük diye biliyorum bende belkide farklı waxları deneyip onun kadar olmasada ona yakın sayılabilecek bi wax vardır diye düşünmüştüm sanırım açık ara dayanım olarak diğerlerinden çok ileride