İyi akşamlar. Enteresan bir isteğim olacak sizden. Ankara’da elinde boya kalınlığı ölçüm cihazı olan var mıdır? Sahip olan bir arkadaşın müsait zamanında yanına gelip cihazı kullanabilirsem çok sevinirim.
İyi akşamlar. Enteresan bir isteğim olacak sizden. Ankara’da elinde boya kalınlığı ölçüm cihazı olan var mıdır? Sahip olan bir arkadaşın müsait zamanında yanına gelip cihazı kullanabilirsem çok sevinirim.
Koch PSS lastiklerde sıfır alınmış etkisi bıraktı, 2 haftalık sonrası resmi aşağıda, epey memnun kaldım. Parlak sevmeyenler için tavsiye edebilirim. Motor plastikleri, davlumbaz içi son olarak da lastiklerde değerlendirdim
Arkadaşlar merhaba solmuş dış kapı fiti ve plastik kapı çıtalarında koch nano magic plast care kullanılır mı birde bu ürün torpido göğüs kısımlarına uygulanır mı
Arkadaşlar merhaba solmuş dış kapı fiti ve plastik kapı çıtalarında koch nano magic plast care kullanılır mı birde bu ürün torpido göğüs kısımlarına uygulanır mı
Bu ürün dış plastikler içindir. Kapı çıtalarında kullanılır. Kapı fitilleri için denemek gerekir ancak kullanılabileceğini düşünüyorum. Ancak torpido kısımları için uygun olmaz.
Bu ürün dış plastikler içindir. Kapı çıtalarında kullanılır. Kapı fitilleri için denemek gerekir ancak kullanılabileceğini düşünüyorum. Ancak torpido kısımları için uygun olmaz.
Fussoya dayanım olarak bence yakın bir wax yok eğer performanstan kastınız buysa
Bu konuda kendisinin rakibi anca seramik olur
Ama parlaklık konusunda daha iyileri var tabi
Eğer niyet fusso kadar uzun ömürlü olmasa da iyi parlasınsa alternatifler titanium ve kiwami olabilir
Sıvı olarak da powerlock düşünülebilir
Fussoya dayanım olarak bence yakın bir wax yok eğer performanstan kastınız buysa
Bu konuda kendisinin rakibi anca seramik olur
Ama parlaklık konusunda daha iyileri var tabi
Eğer niyet fusso kadar uzun ömürlü olmasa da iyi parlasınsa alternatifler titanium ve kiwami olabilir
Sıvı olarak da powerlock düşünülebilir
Aynen dayanım anlamında sormuştum parlaklık veren wax’lar dayanımı düşük diye biliyorum bende belkide farklı waxları deneyip onun kadar olmasada ona yakın sayılabilecek bi wax vardır diye düşünmüştüm sanırım açık ara dayanım olarak diğerlerinden çok ileride
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi