Hızlı Soru - Cevap

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Üstadlar kurulama havlularını.. Ne ile yıkıyorsunuz. El ile mi yoksa makinede mş yıkanması doğrudur.. Ayrıca her yıkamadan sonra havluların yıkanması gereklimidir.

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üstadlar kurulama havlularını.. Ne ile yıkıyorsunuz. El ile mi yoksa makinede mş yıkanması doğrudur.. Ayrıca her yıkamadan sonra havluların yıkanması gereklimidir.
Ben Hassas deterjanla makinede yıkıyorum. Kir durumuna göre program seçiyorum. Kurulama havlusunu her zaman tek yıkarım. Benim oğlanın granül sabunu(ya da perwoll sarı bakım onarım deterjanı), yumuşatıcı gözüne 3 kapak beyaz sirke koyuyorum mis gibi çıkıyor. Havlu kirlenmedikçe 3 kurulamada bir yıkarım

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Ben Hassas deterjanla makinede yıkıyorum. Kir durumuna göre program seçiyorum. Kurulama havlusunu her zaman tek yıkarım. Benim oğlanın granül sabunu(ya da perwoll sarı bakım onarım deterjanı), yumuşatıcı gözüne 3 kapak beyaz sirke koyuyorum mis gibi çıkıyor. Havlu kirlenmedikçe 3 kurulamada bir yıkarım
Çok tesekkür ederim, bende sizin yönteminizden devam edeyim

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Çok tesekkür ederim, bende sizin yönteminizden devam edeyim
Granül sabun kullanmayın, perwoll bakım kullanın havlular daha uzun ömürlü olur ve max 50 derece olsun. Sirkeninde fazlası ipliklere zarar veriyor. 1 kurulama havlusu için 1 kapak sirke tam geliyor benim denemelerimde. Bununla ilgili bir konu var aslında biraz aratırsanız çok güzel bilgiler mevcut. Şu perwol bir harika :)

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Granül sabun kullanmayın, perwoll bakım kullanın havlular daha uzun ömürlü olur ve max 50 derece olsun. Sirkeninde fazlası ipliklere zarar veriyor. 1 kurulama havlusu için 1 kapak sirke tam geliyor benim denemelerimde. Bununla ilgili bir konu var aslında biraz aratırsanız çok güzel bilgiler mevcut. Şu perwol bir harika :)
Yıllardır granül kullanıyorum her hangi bir zarar götmedim.

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Yeni ürünler ne zaman geliyor kampanya bekliyoruz onlarla ilgili sizden :)
Merhaba ;

3-4 Çeşit kendi markamızla Yeni Ürün ürettik . Kullanışlı ve Kaliteli Ürünler oldu , Yakın zamanda stoklara ve sitemize girişi yapılır.
.
Purestar Markasının'da Türkiye Distrübütörlüğünü Aldık. Ürünler 10 gün önce yola çıktı .
Malum Güney Kore'den geldiği için yol uzun sürüyor , Ocak ortası Gümrüğe gelecek. Gümrüğe girişten 1 hafta sonra stoklara girer.
İnşallah güzel fiyatlarla beğeninize sunmaya çalışacağız. Türkiyedeki Detailing ürünleri satan firmalara'da dağıtım yapacağız . Hem Biz, hem Diğer Bayiler aracılığıyla güzel fiyatlar - Kampanyalarla ve Herşeyden önemlisi devamlılığıyla sizlere ulaştıracağız.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Merhaba ;

3-4 Çeşit kendi markamızla Yeni Ürün ürettik . Kullanışlı ve Kaliteli Ürünler oldu , Yakın zamanda stoklara ve sitemize girişi yapılır.
.
Purestar Markasının'da Türkiye Distrübütörlüğünü Aldık. Ürünler 10 gün önce yola çıktı .
Malum Güney Kore'den geldiği için yol uzun sürüyor , Ocak ortası Gümrüğe gelecek. Gümrüğe girişten 1 hafta sonra stoklara girer.
İnşallah güzel fiyatlarla beğeninize sunmaya çalışacağız. Türkiyedeki Detailing ürünleri satan firmalara'da dağıtım yapacağız . Hem Biz, hem Diğer Bayiler aracılığıyla güzel fiyatlar - Kampanyalarla ve Herşeyden önemlisi devamlılığıyla sizlere ulaştıracağız.
Sevindirici haberlerle geldiniz. Umarım fiyatlandırmada iyi olur makul düzeyde tutulur ve detay severlerin tr de erişebilirlik seviyesi üstdüzey ürünlerle artar.
İyi detaylar

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Merhaba ;

.
Teşekkür ederiz
iyi fiyat olursa forumdan bezi çok alan olur.
Hatta beğenilirse toplu alım olacağına inanıyorum.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Merhaba ;

.
Merhaba, sevindirici bir haber, inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

Purestar'dan ilk etapta hangi ürünler gelecek bilgi verebilir misiniz?

Mesela wash pad getirecek misiniz?

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Merhaba, sevindirici bir haber, inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

Purestar'dan ilk etapta hangi ürünler gelecek bilgi verebilir misiniz?

Mesela wash pad getirecek misiniz?
Merhaba ;
Wash ped getirmedik, Çünkü fazla pahalı bir ürün . Bizim burda kendi imalatımızda üretebileceğimiz bir ürün olduğu için yerli olarak daha uygun fiyata üretimini yapacağız. Bizim Hali hazırda Sattığımız Mikrofiber Cila Pedlerini Kendimiz üretiyoruz , Wash Pad bunun ebatça biraz büyüğüdür. Farklı Kumaş komposizyonlarıyla çeşitli Ebatlarda Üretmeyi planlıyoruz. . Ayrıca Mikrofiber Cila Pedi ( Yuvarlak 10 - 12 cm ) üretmeye başlıyoruz.

Wash pad dışında Genel Olarak F/P oranı iyi olan ve Tamamen Güney Kore'de üretilen ürünleri getiriyoruz .

Tek kat Twisted Havlu 50x60 ve 70x90 cm
Dublex Çift Kat Twisted 45x75 cm ve 70x90 cm
Uzun Tüylü Twist Havlu 70x90 cm ( Yeni Geliştirilmiş bir Ürün - Kore Dışında ilk defa bize geliyor. )
Supreme Kurulama Havlusu 40x80 cm
Çift Kat Cila Havlusu 40x40 cm
Kalın Cila Havlusu Lazer 40x40 cm
Tek Kat Cila Havlusu Lazer 40x40 cm
Büyük Cila Havlusu Lazer 40x60 cm
Genel Temizlik Bezleri Lazer 40x40cm
Yıkama Eldiveni 20x25 cm

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Merhaba ;
Wash ped getirmedik, Çünkü fazla pahalı bir ürün . Bizim burda kendi imalatımızda üretebileceğimiz bir ürün olduğu için yerli olarak daha uygun fiyata üretimini yapacağız. Bizim Hali hazırda Sattığımız Mikrofiber Cila Pedlerini Kendimiz üretiyoruz , Wash Pad bunun ebatça biraz büyüğüdür. Farklı Kumaş komposizyonlarıyla çeşitli Ebatlarda Üretmeyi planlıyoruz. . Ayrıca Mikrofiber Cila Pedi ( Yuvarlak 10 - 12 cm ) üretmeye başlıyoruz.

Wash pad dışında Genel Olarak F/P oranı iyi olan ve Tamamen Güney Kore'de üretilen ürünleri getiriyoruz .

Tek kat Twisted Havlu 50x60 ve 70x90 cm
Dublex Çift Kat Twisted 45x75 cm ve 70x90 cm
Uzun Tüylü Twist Havlu 70x90 cm ( Yeni Geliştirilmiş bir Ürün - Kore Dışında ilk defa bize geliyor. )
Supreme Kurulama Havlusu 40x80 cm
Çift Kat Cila Havlusu 40x40 cm
Kalın Cila Havlusu Lazer 40x40 cm
Tek Kat Cila Havlusu Lazer 40x40 cm
Büyük Cila Havlusu Lazer 40x60 cm
Genel Temizlik Bezleri Lazer 40x40cm
Yıkama Eldiveni 20x25 cm

Sizin üretecek olmanız sevindirici ancak benim gördüğüm kadarıyla fiyat olarak yıkama eldiveni ile aynı fiyatta. En azından yurt dışı fiyatları öyle.
Neredeyse tüm ürünler geliyor o zaman sevindirici. Fiyatlar makul tutulduğu sürece stoklar eriyecektir.

Teşekkürler emekleriniz için.