Hızlı Soru - Cevap

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öne çıkan konu #5,301
Çok teşekkür ediyorum. Tek sorunumuz 15 ml i hesaplamak :) Ürünün kapağı ortalama 15ml varmıdır ?
Evdeki şurupların kutularını bir karıştırın hocam, genelde 15 ml lik kapak oluyor içlerinde.

Olmadı bir şırınga alın, o da olmadı deterjan kapaklarında da ölçü oluyor, Ariel vs gibi...

1578403290209.png
1578403331099.png

Son düzenleme:

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Evdeki şurupların kutularını bir karıştırın hocam, genelde 15 ml lik kapak oluyor içlerinde.

Olmadı bir şırınga alın, o da olmadı deterjan kapaklarında da ölçü oluyor, Ariel vs gibi...
Şimdi oldu çok teşekkür ediyorum. Apc olarak öneriniz varmı çok yüksek fiyat olmayan f/p ürünü. Aracın genelinde kullanıp zarar vermeyen

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Şimdi oldu çok teşekkür ediyorum. Apc olarak öneriniz varmı çok yüksek fiyat olmayan f/p ürünü. Aracın genelinde kullanıp zarar vermeyen
Her nokta için ona özel ürün kullanmak en iyisi, ama Koch Chemie Green Star alabilirsiniz. Valet Pro APC de iyi ve ekonomiktir.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Valet pro apc alabilirsin çok sık kullanmamak lazım. 1:20 oranında seyreltirsin. Temizlikmadeninde 2x500 ml 45 TL idi yeterince f/p :) bitti mi bakmak lazım.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Forumdaki çoğu arkadaşın önerisine istinaden 1-2 güne Koch-Chemie Protector Wax (PW) 1lt | Boyakoruma.com şuru ürünün siparişini vereceğim. Araç ıslakken kullanılacak şekilde kaça-kaç sulandırmak gerekiyor ? Amatör bir kullanıcının anlayacağı şekilde anlatabilirseniz çok sevinirim.
PW'yi daha ekonomik alabilirsin bölünmüş satıyorlar detaymarketim temizlikmadeni ve hobiotom'a da bir sor. Hobiotom da sanırım 90 TL idi.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Normal 500ml sprey şişeye 15ml kadar gayet yeterli oluyor. Islak araca bu malzemeyi fısladıktan sonra eldivenle yayıp bir perde daha su tutuyoruz maksimum faydayı sağlıyoruz ve aracımız kurulamaya hazır :)
Bu oran cok degil mi? 1/200 yaziyor, ben 1 litreye 5ml karistiriyorum ve etkisini baya baya görüyorum.

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Forumdaki çoğu arkadaşın önerisine istinaden 1-2 güne Koch-Chemie Protector Wax (PW) 1lt | Boyakoruma.com şuru ürünün siparişini vereceğim. Araç ıslakken kullanılacak şekilde kaça-kaç sulandırmak gerekiyor ? Amatör bir kullanıcının anlayacağı şekilde anlatabilirseniz çok sevinirim.
Ben pwyi 1litre suya 15 ml kullanıyorum ve gayet güzel oluyor
Siteden bölünmüş ürün alırsan sana daha uygun fiyata gelir

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Bu oran cok degil mi? 1/200 yaziyor, ben 1 litreye 5ml karistiriyorum ve etkisini baya baya görüyorum.
En uç noktası evet 1:200 ideal olarak 1:70 gibi kullanmayı tercih ettim. Yeni bir ürün olmadığı için defalarca bunun konuşması yapıldı, genel kanaat bu yönde. Aynı minvalde flowey x50 de düşünebilirsiniz. Kokusu pw kadar eğlenceli değil ama su kaydırma etkisi daha fazla

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
En uç noktası evet 1:200 ideal olarak 1:70 gibi kullanmayı tercih ettim. Yeni bir ürün olmadığı için defalarca bunun konuşması yapıldı, genel kanaat bu yönde. Aynı minvalde flowey x50 de düşünebilirsiniz. Kokusu pw kadar eğlenceli değil ama su kaydırma etkisi daha fazla
Tesekkur ederim. Bir sonraki denemeyi oyle yapacagim :)