Ben wax kullanıyorum. Çok uzun süreli dayanmıyor ama sürekli tazeliyorum.
Çinli seramiklerde denenebilir.
Ya da şeffaf folyo uygulaması yapılabilir.
En güzeli far plastiğinin üzerinde uzun süre pislik, sinek-böcek ölüsü ve kir tabakası bırakmamak. Hatta mümkün mertebe güneşten korumak faydalı olacaktır.
bunun bir versiyonunu tr de dilara gönder hanım kızımız çekmişti ''zor işler'' isimli yapım. güzel bir akıl yansıması @Paian teşekkürler.
bende bir ara ıslak mendil denemişligim var. dedimya her metoda baş vurdum.
hatta ne iydigi belirsiz ıslaklıgının yetersiz kalmasıyla. tam boy bir paketi ambalajından çıkartıp kurutuyordum . sonra o kuru parçaları kendi temizlik sıvımı kullanmak için faydalanıyordum. kullan - at için kesilmiş dayanıklı bezler gibi.
sonra masraflı olmaya başlayınca bıraktım.
benim burda martılar bildigin martıların 2 katı büyklügünde.
karasırtlı martılar .karabataklar , göç zamanları leylekler , pelikanlar ,hatta filemingolar
Şu an için satış yapan yok sanırım ancak Haziran'da Kimyasaladamlar getireceğini söylemişti. Onlarla bir iletişime geçebilirsiniz. Yine geçen sene yapılan 1 alana 1 bedava kampanyasından yararlananlar elindeki fazlalıkları çıkarabiliyor onlara da bakabilirsiniz. Son olarak Titanium dediğiniz için söylüyorum forumda Titanium ile Soft99 Kiwami karşılaştırması var. Orada Kiwami oldukça iyi bir iş çıkardı. O da bir seçenek.
Şu an için satış yapan yok sanırım ancak Haziran'da Kimyasaladamlar getireceğini söylemişti. Onlarla bir iletişime geçebilirsiniz. Yine geçen sene yapılan 1 alana 1 bedava kampanyasından yararlananlar elindeki fazlalıkları çıkarabiliyor onlara da bakabilirsiniz. Son olarak Titanium dediğiniz için söylüyorum forumda Titanium ile Soft99 Kiwami karşılaştırması var. Orada Kiwami oldukça iyi bir iş çıkardı. O da bir seçenek.
Anladım keşke zamanında bende şu kampanyadan haberdar olsaymışım Kimyasal adamlarla iletişime geçeyim aynı zamanda kiwami karşılatırmasınada bakayım.Önerebileceğiniz farklı waxlarda varsa yazarsanız sevinirim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba detayla alakası yok ama fikrinizi almak istedim. 2010 honda jazz aracıma yaz için ikinciel jant almayi düşünüyorum. Pek jant yakıştıramadım. Tavsiye edebileceğiniz bir jant var mı ? Aklıma yatan volk te37 ve advan racing 5 ya da 6 kol.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tavsiyes için çok sağolun replika zaten istemiyorum ama bu konuda cahilim biraz oem nedir bilmiyorum. Tork kormetal Vs almak mı daha mantıklı yani nasıl bi yol izleyim sizce ?
tavsiyes için çok sağolun replika zaten istemiyorum ama bu konuda cahilim biraz oem nedir bilmiyorum. Tork kormetal Vs almak mı daha mantıklı yani nasıl bi yol izleyim sizce ?
@İdris Allah servise düşürmesin evet 4x100 16 inc düşünüyorum aslında https://letgo.onelink.me/O2PG/957f33de https://letgo.onelink.me/O2PG/df959a1e
orjinal jantim 16 bunlar güzel durur mu sizce araç bu //uploads.tapatalk-cdn.com/20180526/41fed9c611cab499aca0ea0164e27772.jpg//uploads.tapatalk-cdn.com/20180526/0b1a1dfd1c460e07cf51b753102cddc5.jpg
@İdris abi ilgine ve tavsiyelerine çok teşekkür ederim. Sağolasın hiç kaşınmayım o zaman ben aynı devam lastikleri değiştirir işime bakarım. Forumu meşgul ettiysem kusura bakmayın herkese iyi günler.
@İdris abi ilgine ve tavsiyelerine çok teşekkür ederim. Sağolasın hiç kaşınmayım o zaman ben aynı devam lastikleri değiştirir işime bakarım. Forumu meşgul ettiysem kusura bakmayın herkese iyi günler.
Bencede bole guzel honda candır