Hızlı Soru - Cevap

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Öne çıkan konu #721
Kuş pisliklerini ben de qd ile ıslatıp yenidoğan bebekler için olan ıslak mendillerle temizliyorum. Yıllardır bir zararını görmedim.

@ege okuyunca aklıma direkt şu geldi. Belgeseli izleyenler bilir :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FurkanKarka

Çaylak Detaycı
Üye
Sıfır alınan farların uzun süre solmadan korunması için hangi ürünü önerirsiniz? Aklımda ki ürün: Jetseal

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@ege abi ne güzel anlatmışsın öyle :)
Yazıyı okurken gözümün önünde canlandı cidden..

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Sıfır alınan farların uzun süre solmadan korunması için hangi ürünü önerirsiniz? Aklımda ki ürün: Jetseal
Bu iş için üretilmiş şöyle bir ürün var

Meguiars Far Koruyucu Meguiars Headlight Protectant Fiyatı

Ben wax kullanıyorum. Çok uzun süreli dayanmıyor ama sürekli tazeliyorum.

Çinli seramiklerde denenebilir.

Ya da şeffaf folyo uygulaması yapılabilir.

En güzeli far plastiğinin üzerinde uzun süre pislik, sinek-böcek ölüsü ve kir tabakası bırakmamak. Hatta mümkün mertebe güneşten korumak faydalı olacaktır.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Her derde deva bir adamsın vesselam. Hızır acil servis....
teveccühün üstad. teşekkür ederim.:)

@ege roman tadındaki açıklamanız için teşekkür ederim :)
rica ederim herzaman .:)

Kuş pisliklerini ben de qd ile ıslatıp yenidoğan bebekler için olan ıslak mendillerle temizliyorum. Yıllardır bir zararını görmedim.

@ege okuyunca aklıma direkt şu geldi. Belgeseli izleyenler bilir :)

bunun bir versiyonunu tr de dilara gönder hanım kızımız çekmişti ''zor işler'' isimli yapım. güzel bir akıl yansıması @Paian teşekkürler.

bende bir ara ıslak mendil denemişligim var. dedimya her metoda baş vurdum.
hatta ne iydigi belirsiz ıslaklıgının yetersiz kalmasıyla. tam boy bir paketi ambalajından çıkartıp kurutuyordum . sonra o kuru parçaları kendi temizlik sıvımı kullanmak için faydalanıyordum. kullan - at için kesilmiş dayanıklı bezler gibi.
sonra masraflı olmaya başlayınca bıraktım.

benim burda martılar bildigin martıların 2 katı büyklügünde.
karasırtlı martılar .karabataklar , göç zamanları leylekler , pelikanlar ,hatta filemingolar

envaiçeşit kuş dönüyor tepemde.:p:D;);)

@ege abi ne güzel anlatmışsın öyle :)
Yazıyı okurken gözümün önünde canlandı cidden..
biraz ince ayrıntıya girmişim şeklen zihinde belirmesi adına .kusuruma bakma. ;) teşekkürler @_CaN_

@FurkanKarka

03144 Nano Hard Clear - Sa Nano Temizliği

bu ürünü kullanabilirsin . iyi bir katman için 3 - 4 gün yıkamadan bekle iyi koru el sürme. bakımına baglı en fazla 6 ay gider.

Son düzenleme:

detailwolf

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Türkiye’de zymöl wax satın alabileceğim bildiğiniz bir yer var mıdır ustadlar :) Kırmızı araç için ne önerirsiniz titanium düşünüyordum ben

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Türkiye’de zymöl wax satın alabileceğim bildiğiniz bir yer var mıdır ustadlar :) Kırmızı araç için ne önerirsiniz titanium düşünüyordum ben

Şu an için satış yapan yok sanırım ancak Haziran'da Kimyasaladamlar getireceğini söylemişti. Onlarla bir iletişime geçebilirsiniz. Yine geçen sene yapılan 1 alana 1 bedava kampanyasından yararlananlar elindeki fazlalıkları çıkarabiliyor onlara da bakabilirsiniz. Son olarak Titanium dediğiniz için söylüyorum forumda Titanium ile Soft99 Kiwami karşılaştırması var. Orada Kiwami oldukça iyi bir iş çıkardı. O da bir seçenek.

detailwolf

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Şu an için satış yapan yok sanırım ancak Haziran'da Kimyasaladamlar getireceğini söylemişti. Onlarla bir iletişime geçebilirsiniz. Yine geçen sene yapılan 1 alana 1 bedava kampanyasından yararlananlar elindeki fazlalıkları çıkarabiliyor onlara da bakabilirsiniz. Son olarak Titanium dediğiniz için söylüyorum forumda Titanium ile Soft99 Kiwami karşılaştırması var. Orada Kiwami oldukça iyi bir iş çıkardı. O da bir seçenek.
Anladım keşke zamanında bende şu kampanyadan haberdar olsaymışım :) Kimyasal adamlarla iletişime geçeyim aynı zamanda kiwami karşılatırmasınada bakayım.Önerebileceğiniz farklı waxlarda varsa yazarsanız sevinirim

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Merhaba detayla alakası yok ama fikrinizi almak istedim. 2010 honda jazz aracıma yaz için ikinciel jant almayi düşünüyorum. Pek jant yakıştıramadım. Tavsiye edebileceğiniz bir jant var mı ? Aklıma yatan volk te37 ve advan racing 5 ya da 6 kol.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
Merhaba hocam yanlıs anlama ama replıka jant dusunme derım olası bı kazada kotu suprızle karsılasmaman ıcın oem jantın yerinı kalıtesını ve parasına yaklasamaz deger bakımdan nacızane dusuncem

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Merhaba hocam yanlıs anlama ama replıka jant dusunme derım olası bı kazada kotu suprızle karsılasmaman ıcın oem jantın yerinı kalıtesını ve parasına yaklasamaz deger bakımdan nacızane dusuncem
tavsiyes için çok sağolun replika zaten istemiyorum ama bu konuda cahilim biraz oem nedir bilmiyorum. Tork kormetal Vs almak mı daha mantıklı yani nasıl bi yol izleyim sizce ?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
tavsiyes için çok sağolun replika zaten istemiyorum ama bu konuda cahilim biraz oem nedir bilmiyorum. Tork kormetal Vs almak mı daha mantıklı yani nasıl bi yol izleyim sizce ?

Bende oem ürünlerden şaşmamanızı tavsiye ederim.

OEM: original equipment manufacturer

Yani "orijinal ekipman üreticisi" anlamına gelir.

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
Ikıncı elde cok guzel oem jantlar var sahıbınden de falan bak bıjon aralıgında bulabılrsın jant ısı bırazda gorecellı zevkler renkler tartısılmaz gıbı
541032831 bu sahıbınden ılan nosu senın kasanın bıjon aralıgı 4 * 100 olması gerek attıgın ılan oem replıka degıl servısden almaya kalksak parayla alamyız cok pahalılar

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
@İdris Allah servise düşürmesin evet 4x100 16 inc düşünüyorum aslında https://letgo.onelink.me/O2PG/957f33de
https://letgo.onelink.me/O2PG/df959a1e
orjinal jantim 16 bunlar güzel durur mu sizce araç bu

@İdris Allah servise düşürmesin evet 4x100 16 inc düşünüyorum aslında https://letgo.onelink.me/O2PG/957f33de
https://letgo.onelink.me/O2PG/df959a1e
orjinal jantim 16 bunlar güzel durur mu sizce araç bu //uploads.tapatalk-cdn.com/20180526/41fed9c611cab499aca0ea0164e27772.jpg//uploads.tapatalk-cdn.com/20180526/0b1a1dfd1c460e07cf51b753102cddc5.jpg
Attıgın lınkler replıka ama bence fun jantların on numara

Moderatör tarafında düzenlendi:

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
@İdris abi ilgine ve tavsiyelerine çok teşekkür ederim. Sağolasın hiç kaşınmayım o zaman ben aynı devam lastikleri değiştirir işime bakarım. Forumu meşgul ettiysem kusura bakmayın herkese iyi günler.

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
@İdris abi ilgine ve tavsiyelerine çok teşekkür ederim. Sağolasın hiç kaşınmayım o zaman ben aynı devam lastikleri değiştirir işime bakarım. Forumu meşgul ettiysem kusura bakmayın herkese iyi günler.
Bencede bole guzel honda candır