Hızlı Soru - Cevap

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Cilasız kova şampuan alacağım ama bu iki ürün arasında kaldım. Hangisini almamı önerirsiniz?
Flowey 2.5
Valet Pro Concentrated

Teşekkürler.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Buradaki vana isini yapan yumusak plastik kisimdan aliyor olarabilir mi? Orada aciklik varsa belki olabilir.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen bunu yazacaktım ben de, @emirksk bu diafram kısmından girer oraya su, başka türlü de girme ihtimal, yok, o-ringden değildir boşa silikon falan uğraşmayın, onun hareket etmesi için kenarlarında biraz boşluk olması lazım zaten.

Bu siyah kısım hasar görmüş olabilir. veya yerinden çıkmıştır. Takılı iken pompalama yapın, aşağı itince buradan hava geçer, yukarı çekerken şırınga gibi çekmemesini sağlayan kısımdır burası.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Cilasız kova şampuan alacağım ama bu iki ürün arasında kaldım. Hangisini almamı önerirsiniz?
Flowey 2.5
Valet Pro Concentrated

Teşekkürler.
Abi daha geçen gün VP mor kova şampuanını denedim gayet güzel bir ürün hem de kayganlığı da güzel. Ama Onur abi Flowey 2.5'i de övmüştü daha kullanmak nasip olmadı ama Onur abi'nin yıkama günlüğün de vardı.

VP 15 litreye yaklaşık 50-70 ml katmak gerekiyor. Flowey 15 litreye 4-5 kapak diyor.

Gearbox

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Seat leon mk2 siyah aracımız var dıştaki plastikler için kalıcı bir plastik yenileyici/koruyucu arıyorum.
30ml trim 310 tl civari
15ml c4 190 tl civari sizce fiyat performans olarak hangisi daha mantıklı olur ?
Gyeon esnek yapisi ile cam fitili vb yumusak alanlara bile guzel tutunuyor.

Ayni uygulamayi C4 ile yaptiginizda yumusak kisimlarda cok cabuk deforme oluyor.

iki urunu de kullanmis birisi olarak Gyeon derim..

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Abi daha geçen gün VP mor kova şampuanını denedim gayet güzel bir ürün hem de kayganlığı da güzel. Ama Onur abi Flowey 2.5'i de övmüştü daha kullanmak nasip olmadı ama Onur abi'nin yıkama günlüğün de vardı.

VP 15 litreye yaklaşık 50-70 ml katmak gerekiyor. Flowey 15 litreye 4-5 kapak diyor.
Teşekkür ederim. Aslında @onurçiko nun önerdiğini hatırlıyorum ama konuyu bulamadım. İkisi karşılaştırıldığında hangisi daha iyidir merak ediyorum. Yada bu fiyat aralığında hangisini almalıyım önerilere açığım :)
Zymol, nanolex gibi ürünlere bakamıyorum malesef.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Teşekkür ederim. Aslında @onurçiko nun önerdiğini hatırlıyorum ama konuyu bulamadım. İkisi karşılaştırıldığında hangisi daha iyidir merak ediyorum. Yada bu fiyat aralığında hangisini almalıyım önerilere açığım :)
Zymol, nanolex gibi ürünlere bakamıyorum malesef.
Abi bana kalırsa Flowey kampanyasın da 2.5'i al geç zaten 43 tl herhalde 38'e falan gelir. Şöyle linkini bırakıyım 4. sayfa da yorum yapmış Onur abi.

Kırmızı Şeytanın Detailing Uygulamaları

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Flowey 2.5
Valet Pro Concentrated

Teşekkürler.
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyordum, 2.5 diye arayınca bulamamıştım. @Sercan20 kardeşim sağolasın :) Vp concentrated kullanıyorum ama ben de deneyeceğim bu ürünü sanırım :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Sercan agabey'im Flowey 2.5'in sarfiyatı nasıl uzun süreli gidermi ekonomik mi sizce
Hiç kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim ama Onur abinin yorumlarını yukarda ki attığım linkden bakabilirsin. Kağıt üzerinde VP ile ekonomik olarak nerdeyse aynı gibi tabi Flowey 43tl VP 90 tl.

@mustafacagri @eryayli ne demek rica ederim, elimden geldiğince yardımcı oluyorum.:)

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Hiç kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim ama Onur abinin yorumlarını yukarda ki attığım linkden bakabilirsin. Kağıt üzerinde VP ile ekonomik olarak nerdeyse aynı gibi tabi Flowey 43tl VP 90 tl.

@mustafacagri @eryayli ne demek rica ederim, elimden geldiğince yardımcı oluyorum.:)
Tesekkür ederim ağabey

UmutcanE

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon

Sarfiyat olarak fiyatlar birbirine yaklaşıyorsa uzun kullanımda ilk bir ürün sonra diğer ürün denenebilir sanırım. Gerçi Flowey kısa sürede bitecekse piyasa artışına göre vp almak daha mantıklı da olabilir mi ?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Sarfiyat olarak fiyatlar birbirine yaklaşıyorsa uzun kullanımda ilk bir ürün sonra diğer ürün denenebilir sanırım. Gerçi Flowey kısa sürede bitecekse piyasa artışına göre vp almak daha mantıklı da olabilir mi ?
Aynen dediğiniz mantıklı geldi, eğer 5 litrelik VP alıcaksak daha ekonomik geldi ancak 1 litrelik orjinal şişelerinde alırsak Flowey daha iyi geldi.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Evde makina ile halı temizliği için Kosla vanish mi yoksa Valet pro carpet cleaner mı alayım?
3x2 metrelik halıyı yani 6mt2'lik halıya 1:10 sulandırılmış VP Carpet kullandım, yaklaşık 400ml ürün gitti. Tabi ilk başta halıyı balkonda ıslattım ardından sprey şeklinde sıktım, sonra fırça ile fırçaladıkdan sonra duruladım. Sıkım işlemini ise dikdörtgen prizma şeklinde olan tahta yardımıyla yaptım. Belki biraz bol kullanmış olabilirim, makina ile sarfiyat nasıl olur bilemiyorum.