Hızlı Soru - Cevap

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #8,701
Hatırladığım kadarıyla kokpitin kep kısmı böyle kaplamasız yoğun sünger gibi birşeydi yanlışım varsa düzeltin. Ürünleri uygularken emmiş olabilir buda istediğimiz sonucu vermemiş olabilir. Resimlerinizi bekliyoruz hele 50-50:mutlu:
Hayır emme ihtimali sıfır üstadım zaten parça parça gidiyorum temizlerken alan alan yani bildiğimiz semsert plastik deri kaplama bile yok üstünde:yazik: çok istiyorum 50:50 atmayı ama net sonucu görmediğim den atamıyorum:D

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Çarşamba günü reçine, böcek, zift vs. lekesi için sökücü alacağım. Yazılanları okudum ama AutoBrite ürünü bulamadım.
TemizlikMadeni'nde AF de yok. STJARNAGLOSS Tjära - Zift ve Böcek Çıkarıcı 500ml linkindeki ürün var sadece. Sizce işimi görür mü?
internette rastlamadım testine abi ama mutlaka işe yarar. Ceviz varsa elinizde onu kullanın derşim yerin ürün almak yerine. Malum ceviz kuş pisliği, böcek ve çamur katili :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hayır emme ihtimali sıfır üstadım zaten parça parça gidiyorum temizlerken alan alan yani bildiğimiz semsert plastik deri kaplama bile yok üstünde:yazik: çok istiyorum 50:50 atmayı ama net sonucu görmediğim den atamıyorum:D
Kerem bana kalırsa Berkay abinin dediği gibi 1:10 Versoyla bir daha giriş, sonuçta kaç yılın kirini bir anda atamamış olabilir.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
torpidoya apc ile bidaha girin ama 1:10 olsun yine, uzun uzun çalışın ve nemli bezle silin. Eski direksiyonda deri temizleyici kullanmadan parlaklığı almak biraz zor. Orası için deri temizleyici bir ürün temin edin, apc ile zarar verme olasılığınız yüksek ve yine deri temizleyici kadar iyi temizlemez. Valet pro leather soap kullanıyorum ben ama biraz pahalı olabilir, alternatif olarak @onurçiko abi flowey leather cleanerı beğeniyordu bir bakın isterseniz
Flowey 6.3 Deri Temizleyici Leather Cleaner 250ml - n11.com
Kerem bana kalırsa Berkay abinin dediği gibi 1:10 Versoyla bir daha giriş, sonuçta kaç yılın kirini bir anda atamamış olabilir.
Direksiyonada apc uygulayasim var eegr sonuç almazsam flowey kampanyasını beklemeye devam :) valet pro apc yi yine uyguluycam bı miktar agresif yapıp sinirimi bozuyor bu plastik aksamlar:bittinn:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Direksiyonada apc uygulayasim var eegr sonuç almazsam flowey kampanyasını beklemeye devam :) valet pro apc yi yine uyguluycam bı miktar agresif yapıp sinirimi bozuyor bu plastik aksamlar:bittinn:
İlk bata garanti olsun diye göğüslüğe 1:10 uygula sonra 1:8 gibi agresif yaparsın. Direksiyon deri mi? Yoksa yumuşak plastik mi ?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Göbek kısmı sert plastik simit deri yani sunimidir gercekmidir bilmem resimini bırakıyorum böyle

Bana suni deri gibi geldi, en iyisi İ2 ile temizleyip Flowey koruma ürünü kullanmak yani en uygunu böyle. Sonuçta iç temizliğe özel olan i2 suni deride de kullanılır diye biliyorum. Bence az daha sabret Flowey kampanyasından ürünleri çek.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
@onurçiko @Paian @Sercan20 @Respect3578 @omrslhmms @Tonyukuk07 @Dragstar @Shirb13 arkadaşlar polisaj için bulunduğum şehrin küçük olması, bu işlerin azlığı, ve müşterinin olmaması sebebiyle tecrübeli yer bulmak imkansız. Az biraz görüp beğendiğim bir yere polisajı yaptırmayı düşünüyorum, fiyat olarak rakam çok düşük burada böyle zaten fiyatlar, şimdi birde ne kadar ekmek okadar köfte durumu olmasından da korkuyorum. Uzatmayayım, sorum şu; fotoda kullanacağı ürünler ve pedler var, makinasıda makita, bunlarla kasap işi olurmu benim polisaj? Polisajı üç aşamalı yapacağım diyor, araba golf, hiç polisaj yapılmamış şimdiye kadar, ama öyle derin çizik yok denecek kadar az. Sizce yaptırayım mı ? Yada neye dikkat edeyim?

hizliresim.com/i8pEnl]
[/url]

Son düzenleme:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Aynısının signosuna 3 sene bindim havalandırma ızgarasının etrafı evet sert plastk ama cama doğru malzeme değişiyor. O malzemeden bahsettim.

Nispeten orta sert fırçalarla denemenizi tavsiye ederim deride

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Ben önem verdiğim havlularımı elde yıkıyorum. Eğer vaktiniz ve sabrınız var ise siz de öyle yapabilirsiniz.

Yok makinede yıkayacağım derseniz eğer mavi olan da uygundur. Yumuşatıcı gözüne beyaz sirke koymayı unutmayın.
Kimileride doğal granül sabunla birlikte sirkeyi öneriyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Seat leon mk2 siyah aracımız var dıştaki plastikler için kalıcı bir plastik yenileyici/koruyucu arıyorum.
30ml trim 310 tl civari
15ml c4 190 tl civari sizce fiyat performans olarak hangisi daha mantıklı olur ?
Araştırma yaparken daha önce forumda bir arkadaşın uyguladığı mrfix 9H Çinli seramik kaplama uygulamasını gördüm. Plastik aksamlarda iyi sonuç vermişti.Plastik aksamlar için düşünülebilir. Fiyatı da uygun. Üstadlar ne düşünür merak ediyorum.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bana suni deri gibi geldi, en iyisi İ2 ile temizleyip Flowey koruma ürünü kullanmak yani en uygunu böyle. Sonuçta iç temizliğe özel olan i2 suni deride de kullanılır diye biliyorum. Bence az daha sabret Flowey kampanyasından ürünleri çek.
Aynısının signosuna 3 sene bindim havalandırma ızgarasının etrafı evet sert plastk ama cama doğru malzeme değişiyor. O malzemeden bahsettim.

Nispeten orta sert fırçalarla denemenizi tavsiye ederim deride
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim dostlarım.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
arkadaşlar polisaj için bulunduğum şehrin küçük olması, bu işlerin azlığı, ve müşterinin olmaması sebebiyle tecrübeli yer bulmak imkansız. Az biraz görüp beğendiğim bir yere polisajı yaptırmayı düşünüyorum, fiyat olarak rakam çok düşük burada böyle zaten fiyatlar, şimdi birde ne kadar ekmek okadar köfte durumu olmasından da korkuyorum. Uzatmayayım, sorum şu; fotoda kullanacağı ürünler ve pedler var, makinasıda makita, bunlarla kasap işi olurmu benim polisaj? Polisajı üç aşamalı yapacağım diyor, araba golf, hiç polisaj yapılmamış şimdiye kadar, ama öyle derin çizik yok denecek kadar az. Sizce yaptırayım mı ? Yada neye dikkat edeyim?

hizliresim.com/i8pEnl]
[/url]

Öncelikle ürünler hakkında yorum yapamiycam ama ne alırsanız alın ürün olarak 1den fazla araç kullanmaya alsanız aşırıya kaçmayın derim maddi olarak sizi yormamasi bakimindan

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Öncelikle ürünler hakkında yorum yapamiycam ama ne alırsanız alın ürün olarak 1den fazla araç kullanmaya alsanız aşırıya kaçmayın derim maddi olarak sizi yormamasi bakimindan
Hocam birşey almıyorum ben, polisaj yaptırıcağım yer, ürün hakkında yazdım onları.

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abiler kurulama havlularımızı nasıl yıkamalıyız? Konusu açılmış inceledim ama perwoll mavi yada sarı şişe de parfüm olduğundan dolayı bebe şampuanıyla yıkayın diyende var. Mavi şişeyle yıkasak bir sorun yaşar mıyız Purestar havluyu
Hocam birşey almıyorum ben, polisaj yaptırıcağım yer, ürün hakkında yazdım onları.
hangi şehirdesiniz