Hızlı Soru - Cevap

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Öne çıkan konu #9,461
Arkadaşlar 2 adet sorum var.

500 ml. sprey şişelerden almak istiyorum. Neye dikkat etmeliyim, en kullanışlı, tetiği bozulmayacak marka tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Jantlara köpük sıkabilmek için pompa tavsiyesi rica edebilir miyim? Modifiye mi ederek kullanmalı. Kwazar 2 lt. pompa var elimde çok pratik olmuyor jantlar için. İlposan koyu turuncu renk basit bir pompa gördüm size sormak istedim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Arkadaşlar 2 adet sorum var.

500 ml. sprey şişelerden almak istiyorum. Neye dikkat etmeliyim, en kullanışlı, tetiği bozulmayacak marka tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Jantlara köpük sıkabilmek için pompa tavsiyesi rica edebilir miyim? Modifiye mi ederek kullanmalı. Kwazar 2 lt. pompa var elimde çok pratik olmuyor jantlar için. İlposan koyu turuncu renk basit bir pompa gördüm size sormak istedim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Genel olarak marka kullanılsa da benim şişe konusunda pek takıntım yok açıkçası. Genelde şu iki tip başlık kullanılıyor, şehrinizde bulunan gıda toptancıları veya temizlikçilerin bir arada bulunduğu yerlere giderseniz marka olarak satılanların yarı fiyatından daha aşağı çok rahat bulabilirsiniz, hem de bozulduğunda üzmez.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Genel olarak marka kullanılsa da benim şişe konusunda pek takıntım yok açıkçası. Genelde şu iki tip başlık kullanılıyor, şehrinizde bulunan gıda toptancıları veya temizlikçilerin bir arada bulunduğu yerlere giderseniz marka olarak satılanların yarı fiyatından daha aşağı çok rahat bulabilirsiniz, hem de bozulduğunda üzmez.

Sanırım sizde Ankara’dasınız bu alttaki başlığı bulabileceğimiz bir yer var mı?

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Sanırım sizde Ankara’dasınız bu alttaki başlığı bulabileceğimiz bir yer var mı?
Başlık olarak değil de 1L+ başlık olarak 10 liraya Aydoğan Gross'dan almıştım. Magic Dressing bozmadı şişeyi, 1 sene olmuştur sadece gaz yağı bozdu. Canyon başlık var ancak markasız canyon.

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
15 yaşında toyota avensis aracım var ne temiz ne kirli jantlarım var jantları temizlemek için Flowey R2 Asidik mi alayım r1 alayım karar veremedim.

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Koruma yoksa Flowey B33, koruma varsa, korumaya zarar vermemesi için Flowey EV13 forumca f/p anlamında sevilen ürünler.
Korumadan kasıt şu şekilde seramik kaplama yok Farecle cilasını atıyorum düzenli olarak bide üstüne soft99 authentic premium carnauba wax atıyorum o yüzden koruma var sayılır nötr ve iyi köpüren bi şampuan olsun istemiştim doğrumu düşünmüşüm :)

narcobs

Acemi Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Korumadan kasıt şu şekilde seramik kaplama yok Farecle cilasını atıyorum düzenli olarak bide üstüne soft99 authentic premium carnauba wax atıyorum o yüzden koruma var sayılır nötr ve iyi köpüren bi şampuan olsun istemiştim doğrumu düşünmüşüm :)
B33 ağır kirler için daha iyi fakat B33 waxınıza zarar verir. O yüzden Ev13 tavsiye edebilirim. Aslında en iyisi forumca çok çok sevilen Ceviz ama bulmanız zor :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
15 yaşında toyota avensis aracım var ne temiz ne kirli jantlarım var jantları temizlemek için Flowey R2 Asidik mi alayım r1 alayım karar veremedim.
Abi ikisinden de al, tecrübe ettim yoğun kirleri R1 geçirmiyor. İlk başta r2 kullanırsın sonra ki rutin kullanım da R1.

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Temizlik için Flowey I2 alsam yeterli olurmu koltuklarda zaten kılıf var kılıflar tertemiz geri kalan kısım kapı içleri ve torpido Flowey I2 ile yer döşemesi koltuk kılıfı temizlenmez mi ayrıca gidip Valet Pro Classic Carpet Cleaner almak istemiyorum kullanacağım bir alan yok koltuklar kılıflı zaten

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
İkisini alacak maddi gücüm yok açıkcası o yüzden sizlere sormak istedim. r2 ne gibi zararı olabilirki ikiside temizlik için kullanılmıyor mu
Aslında maddi bakımından çok haklısınız ancak r2 uzun kullanım da zarar verir diye düşünüyorum, tam bir veri olmadığı için bir şeyde demek istemiyorum. R1 çok kirli veya paslı jantlar daki pislikleri kalıntıları çıkaramıyor.
Temizlik için Flowey I2 alsam yeterli olurmu koltuklarda zaten kılıf var kılıflar tertemiz geri kalan kısım kapı içleri ve torpido Flowey I2 ile yer döşemesi koltuk kılıfı temizlenmez mi ayrıca gidip Valet Pro Classic Carpet Cleaner almak istemiyorum kullanacağım bir alan yok koltuklar kılıflı zaten
İ2 yi iç mekanın her tarafında farklı sulandırmalar ile rutin temizlikde kullanabilirsiniz. Arama kısmına Flowey yazarak örneklerini bulabilirsiniz.

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aslında maddi bakımından çok haklısınız ancak r2 uzun kullanım da zarar verir diye düşünüyorum, tam bir veri olmadığı için bir şeyde demek istemiyorum. R1 çok kirli veya paslı jantlar daki pislikleri kalıntıları çıkaramıyor.

İ2 yi iç mekanın her tarafında farklı sulandırmalar ile rutin temizlikde kullanabilirsiniz. Arama kısmına Flowey yazarak örneklerini bulabilirsiniz.
Farklı sulandırmaktan kasıt nedir?

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Mesela pedallar ın kiri için 1.5 gibi oran, göğüslük için 1.20 gibi bir oran. Dediğim gibi arama kısmına flowey yazın illa ki örnekler çıkacaktır. Olmadı benim konum var, temizlik koruma da.
Farklı farklı sulandırma ile uğraşamam açıkcası köpük yapma aparatı ile tek şişe ile her yere kullanırım :)