Hızlı Soru - Cevap

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Karcher k2 için
Karcher Foam Nozzle Köpük Aparatı
Karcher Foam Nozzle Köpük Aparatı Fiyatı - Taksit Seçenekleri ürününü alsam yeterli olur mu? Yoksa başka alabileceğim bir ürün var mı?
@Ttfor1 Tayfun abi aynı sizin gibi yazlık da kullanıyor, K2 ve attığınız linkde ki ürün ile yıkıyor. Yorumu hiç fena değilmiş, tamam mjjc kadar güzel değilmiş ama köpük yapmıcak kadar da kötü değilmiş. Şimdilik işini görüyordu.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@KILIÇARSLAN abi far da çizik giderme ile sorum olucak, peki zımparadan sonra illa ki 3 farklı aşındırıcı mı uygulamak gerekir ? Sadece orta aşındırıcı uygulasak olur mu ?

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
@KILIÇARSLAN abi far da çizik giderme ile sorum olucak, peki zımparadan sonra illa ki 3 farklı aşındırıcı mı uygulamak gerekir ? Sadece orta aşındırıcı uygulasak olur mu ?
Kalın pasta firmalara göre değişiklik göstermekle birlikte 1200-1500 zımpara izini alabiliyor. Ben 3000 e kadar atıyorum ki daha düzgün yüzey çıksın. Orta aşındırıcı keçe kombinasyonu denenebilir. Senin için tekrar far temizliği yaparsam farklı pasta ve pad ile kombinasyon yaparım.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Kalın pasta firmalara göre değişiklik göstermekle birlikte 1200-1500 zımpara izini alabiliyor. Ben 3000 e kadar atıyorum ki daha düzgün yüzey çıksın. Orta aşındırıcı keçe kombinasyonu denenebilir. Senin için tekrar far temizliği yaparsam farklı pasta ve pad ile kombinasyon yaparım.
Değerli bilgiler için çok teşekkür ederim, bir daha ki kombinasyonu sabırsızlıkla bekliyorum. :) 3000 zımparanın izini son kat hare giderici alıyor o zaman, doğru mu anladım?

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
Karcher k2 için
Karcher Foam Nozzle Köpük Aparatı
Karcher Foam Nozzle Köpük Aparatı Fiyatı - Taksit Seçenekleri ürününü alsam yeterli olur mu? Yoksa başka alabileceğim bir ürün var mı?
Hocam aynısı bende var. Şahsi fikrim mjjc daha yoğun köpük atiyor tabiki orası net ama ön temizlik için yabancı forumlardan okuduğum ve benim kullananımım sonucu kir sökme yetisi mjjc ile birebir. Fj6 nin benim için bir eksisi biraz fazla cömert ,şampuanı biraz fazla kullanıyor. Ha bu arada sampuanli su atmıyor bildiğin köpük atıyor diyebiliriz.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Arkadaslar Bende koch chemie green star var . Hep bu marka birseyim olsun istiyordum ))
Şimdi karışım yapacağım. Bunu siz nasıl ve nerelerde kullanıyorsunuz ? Hangi oran ile . Yani 1000 ml su için ne kadar ml koyuyorsunuz ?ben bi Nivea köpük şişesi için 100 ml ayarlayacağım yada 150 ml. ( 100ml için 3ml. Yada 150ml için 5 ml ).
Birde sprey için bi karışım hazırlayacağım . Köpük ile araba içini temizleyeceğim fırça ile üstüne auto finesse spritz ile son dokunuş yapacağım. ( direksiyon ve deri hariç ) Ama başka nerede kullanırım nasıl ve hangi oranla kullanırım bi bilgim yok .

Son düzenleme:

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Şeytan dürttü yine indirim olunca dayanamıyorum :) Sıcak fırsatlarda paylaşılan turtle wax hydrophobic sealant 2x 500 ml 87 tl gibi bi ücret ile satışta. Bu üründe parlaklık nasıl deneyimleme şansı olan var mı aramızda? Ve KC PW var hali hazırda değermi almaya arkadaşlar.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Arkadaslar Bende koch chemie green star var . Hep bu marka birseyim olsun istiyordum ))
Şimdi karışım yapacağım. Bunu siz nasıl ve nerelerde kullanıyorsunuz ? Hangi oran ile . Yani 1000 ml su için ne kadar ml koyuyorsunuz ?ben bi Nivea köpük şişesi için 100 ml ayarlayacağım yada 150 ml. ( 100ml için 3ml. Yada 150ml için 5 ml ).
Birde sprey için bi karışım hazırlayacağım . Köpük ile araba içini temizleyeceğim fırça ile üstüne auto finesse spritz ile son dokunuş yapacağım. ( direksiyon ve deri hariç ) Ama başka nerede kullanırım nasıl ve hangi oranla kullanırım bi bilgim yok .
Abi ilk temizlikde sert plastiklere 1:20-1:30 oran uygun oluyor, ayak basılan yerlere ve pedallara ise 1:20 uygun veya daha sert ama sert bir apc olduğu in dikkat etmekde fayda var. İlk hafif olarak sulandırıp kirler çıkmıyorsa sert bir oran ile denenmeli, bazı plastikler de apc izi kalıyor nemli bir bezle geçmek de fayda var. Köpük yapan şişe de 1:30 oran biraz düşük kalıp tam köpük yapamıyor ideal olan 1:15-1:20 gibi bir oran, tabiki de bu kadar sert oranla göğüslüğü silersen belki zarar verebilir küçük görünmeyen yerde test et abi. Mesela dış plastiklere de uygulayabilirsin, çıkmayan lekeler için.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam ağır kirlerde 950 ml su 50 ml Koch Chemie Green Star, hafif kirli durumlarda ise 970 ml su 30 ml KC Green Star işinizi fazlasıyla çözecektir.

ilk söylediğim karışım ile bir kere aracı temizleyip sonrasında Spritz ile hem temizlik (hafif) hem koruma işini yapmış olursunuz.

Şeytan dürttü yine indirim olunca dayanamıyorum :) Sıcak fırsatlarda paylaşılan turtle wax hydrophobic sealant 2x 500 ml 87 tl gibi bi ücret ile satışta. Bu üründe parlaklık nasıl deneyimleme şansı olan var mı aramızda? Ve KC PW var hali hazırda değermi almaya arkadaşlar.
Ben sipariş verdim bu arada, bilgilendirme için önce @Tonyukuk07 ve size sonra da tavsiye konusunda @omrslhmms abime teşekkürler.

Son düzenleme:

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@Shirb13, @Sercan20,

sağolasın cevaplar için. Hiç kirli bi yer yok aslında . Aldım bu ürünü kullanayım dedim . Arabanın içi dışı heryeri tertemiz. 150 ml köpük şişesinde 5ml. 500ml sprey şişesinde 15 ml. Hazırlayayım Dursun ama Bu ürün böyle bitmez yani ))

arabanın içi 2 kere spritz ile sildim o kadar . Köpük şişesinde kullanacağım araba içinde. Sprey olarak ta yapacağım. Ama nerede kullanırım hiç bi fikrim yok .

ben kaputun kapağını açıyorum arabayı yıkadıktan sonra. Etraftaki sular ile siliyorum. Ona rağmen tertemiz oluyor :D .

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@Shirb13, @Sercan20,

sağolasın cevaplar için. Hiç kirli bi yer yok aslında . Aldım bu ürünü kullanayım dedim . Arabanın içi dışı heryeri tertemiz. 150 ml köpük şişesinde 5ml. 500ml sprey şişesinde 15 ml. Hazırlayayım Dursun ama Bu ürün böyle bitmez yani ))

arabanın içi 2 kere spritz ile sildim o kadar . Köpük şişesinde kullanacağım araba içinde. Sprey olarak ta yapacağım. Ama nerede kullanırım hiç bi fikrim yok .

ben kaputun kapağını açıyorum arabayı yıkadıktan sonra. Etraftaki sular ile siliyorum. Ona rağmen tertemiz oluyor :D .
Koch chemie son kullanıcı için fazlasıyla bereketli ve kullanımı sıkıntılı bir ürün. o size bir kaç yıl gider :) bende 10 litre var :D

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@Shirb13, 10 litre iyiymiş ₺)). :alisveris: . Bende 1 litre var 1 aydır duruyor. Apc yoktu bende alayım dedim. Koch chemi denk gelince aldım . Bende çoğu yer için ürün olduğu için buna pek yer kalmamış anlaşılan . Ön yıkama köpüğüne falanda konuyor herhalde . Aklımda öyle kalmış. Kwazar videolarına bakarken. Çinli Alman bi adam şırınga ile koyuyordu .

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@Shirb13, 10 litre iyiymiş ₺)). :alisveris: . Bende 1 litre var 1 aydır duruyor. Apc yoktu bende alayım dedim. Koch chemi denk gelince aldım . Bende çoğu yer için ürün olduğu için buna pek yer kalmamış anlaşılan . Ön yıkama köpüğüne falanda konuyor herhalde . Aklımda öyle kalmış. Kwazar videolarına bakarken. Çinli Alman bi adam şırınga ile koyuyordu .
Evet ön yıkama köpüğüne çözücülüğü arttırmak için araçta koruma yoksa yada olan korumayı sökeceksen kullanabilirsin. ama çok bekletmemek özellikle kesinlikle arac üstünde kurutmaman lazım ! yoksa plastik yerlerde beyaz beyaz leke kalır. bir ihtimal aynı ürünle tekrar fırçalayarak geçme imkanı olsa da kalıcı olma ihtimali de azımsanmayacak kadar çok !

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@Shirb13, Valet Pro combo 2 ve ceviz var ağır kirli olduğu zaman ön yıkama için ama daha lazım. Olmadı . Ama bilgim olsun Birgün gelir kullanırsam dikkatli olayım. . Çok teşekkürler .

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun