Hızlı Soru - Cevap

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Öne çıkan konu #1,041
biliriiiiiiiiiiiim biliriiiiiiiim seversin . :)<3

o vakit al sana da bir dörtlük @onurçiko :mutlu:

kim sevmez ki ellerinin içinde ısındıkça erimesini
kim sevmez ki okşayarak arabasına sürmesini
kim sevmez ki sildikçe ışıl ışıl parlamasını
kim sevmez ki söyle .....
kim sevmez ki .......
:komik::komik::komik::komik::komik::komik:

adına işirler yazdıran zymol. puhahhğgn:of::p

o vakit ... @can26 nediyoruz

haydaaaa bre efeler
çaalsın sazlar oynasın detaycılar
Kaldırır kolları vurur dizleri yere
titretin inletin dağları ....

:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

dur @Ozgur_gs_91 kırma hevesimizi bir ümit bizimkisi . geldimi serersin sonra ama stokta resimlerini .;):komik:
Alemsin üstad, sen bizi güldürdün, Allah ta seni güldürsün:kop:

Gökhan Bilgin

Çaylak Detaycı
Üye
Diğer markalardanda ürünler gelmiş chemical guys sanırım site arayüzündede değişiklik yapmışlar marka logoları falan eklenmiş sanırım yavaş yavaş ürünleri giriyorlar bekliyoruz bakalım fiyatlar ne düzeyde olacak

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Ben mi gözden kaçırdım konuyu göremedim.?
birşey kaçırmadın üzülme :)
konu açmak degil . ;) konusunu açmak ; konusunu etmek üzerine konuşmak muhabbetini etmek yapmak gibi gibi manasında söylemiştim .;)

ama bir konu açsak iyi olurmuş. oda ayrı. :fisilti: bizim gibi bekleyeni çokmuş .:komik:

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
birşey kaçırmadın üzülme :)
konu açmak degil . ;) konusunu açmak ; konusunu etmek üzerine konuşmak muhabbetini etmek yapmak gibi gibi manasında söylemiştim .;)

ama bir konu açsak iyi olurmuş. oda ayrı. :fisilti: bizim gibi bekleyeni çokmuş .:komik:
Liste çok kabarık hocam :fisilti: Umarım wax 'ları ile birlikte diğer ürünleri de gelir., Zymöl 'ün diğer ürünleri de çok kaliteli yurt dışından getirtmekle uğraşmak yoruyor insanı

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@forzaGilles
zz.jpg
aldıgını söyledigin için paylaşıyorum resmi .sakın yanlış anlama. nispet niteligi taşımamaktadır.:utandim:

biliyorum sen bu ikiliyi istiyordun bi ara . :);) en azından tr de bulabilmek sevindirici olacak . yurtdışından getirmenin zorlugu çeken bilir. ;)

liste bilende kabarık bilmeyende iki ürünü geçmez. :komik: ''o kadar para verilirmi'' nidalarını duyar gibiyim .:yazik: anladın sen. ;)

neden dolabın üst katı sanıyorsun ki . :fisilti: o derece ölçümleri filan. boşuna degil yani . biraz ince ayrıntı lazım. ;) hatta şart. :komik:

not : sakın ürünler hakkında soru sorma .:super: anlatmaya gerek yok çünkü .<3<3<3farazi .

Son düzenleme:

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@ege
Evet hocam doğru hatırlıyorsun aldım bunları :) ona rağmen kimyasal-adamlar getirmişse yedekte dursun diye fazladan 1-2 adet daha field glaze alabilirim., Umarım zymöl hd-cleanse, Seal, Cleaners ve Conditioners sınıfından ürünleri de getirmişlerdir.,

Valla gece gece gözümüzü şenlendirdin teşekkürler, sen de yakın zamanda şen olasın.. gidip dolabı açasım geldi :mutlu:

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Titanyumları, Glasurleri, HD Cleanse, Field Glaze leri görelim ;) Parça parça yükleniyor ürünler; dedikodusu yayılıyor açıklama gelmiyor yetkili ağızdan tam bir heyecan kasırgası.

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba,Vw direksiyon temizliği yapmak istiyorum,Biraz araştırma yaptım en uygun temizleyici autoglym leather cleaner gibi,sizin bu konuda tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Fatih Şahin

onur2015

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar merhaba,Vw direksiyon temizliği yapmak istiyorum,Biraz araştırma yaptım en uygun temizleyici autoglym leather cleaner gibi,sizin bu konuda tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Fatih Şahin
Valet pro leather soap kullanıyorum; vp yumuşak detay fırçası ile köpürtüp, microfiber bez ile siliyorum, memnunum. Korumak için de gyeon leather coat kullanıyorum, leather coat biraz kaygan oluyor dikkat etmek lazım, tehlikeli biraz.

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34

Fatih Şahin
kendi uyguladığım yöntemi paylaşayım epoca pompaya 1-10 sulandırdığım af verso koyuyorum direksiyona sıkıp sıfır km kondisyonuna gelinceye kadar fırçalıyorum bezle köpüğü siliyorum ardından içme suyuyla nemlendirdiğim bir bezle tekrar siliyorum

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Valet pro leather soap kullanıyorum; vp yumuşak detay fırçası ile köpürtüp, microfiber bez ile siliyorum, memnunum. Korumak için de gyeon leather coat kullanıyorum, leather coat biraz kaygan oluyor dikkat etmek lazım, tehlikeli biraz.
Tamam hocam teşekkür ederim,valet Pro da fiyat olarak uygunmus degerlendircem.

Fatih Şahin

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
kendi uyguladığım yöntemi paylaşayım epoca pompaya 1-10 sulandırdığım af verso koyuyorum direksiyona sıkıp sıfır km kondisyonuna gelinceye kadar fırçalıyorum bezle köpüğü siliyorum ardından içme suyuyla nemlendirdiğim bir bezle tekrar siliyorum

Bende size bir öneri vereyim Murat abi, apc ürünler deri ürünlerine göre biraz daha agresif çözücü içeriyorlar bu da demek oluyor ki derinin doğal nemi,yağı her temizlikte biraz geriye gidiyor.
Zamanla buna nazaran yıpranması hem daha kolay oluyor hem de kendini yitiriyor.
Deri temizliğinden sonra kondisyoner ürünlerle korumaya almak kesinlikle faydalı bir iş :fisilti:

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Aslında bende bu yöntemi düşünmüştüm ama apc deride uygun olurmu karar veremedim,yapan çokça arkadaş var sizin gibi. Hatta bu uygulama videosu izlemiştim

Fatih Şahin

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Bende size bir öneri vereyim Murat abi, apc ürünler deri ürünlerine göre biraz daha agresif çözücü içeriyorlar bu da demek oluyor ki derinin doğal nemi,yağı her temizlikte biraz geriye gidiyor.
Zamanla buna nazaran yıpranması hem daha kolay oluyor hem de kendini yitiriyor.
Deri temizliğinden sonra kondisyoner ürünlerle korumaya almak kesinlikle faydalı bir iş :fisilti:
söylediğin agresif apc ler için geçerli fakat verso için aynı şeyi söyleyemeyiz