Hızlı Soru - Cevap

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Önyıkama için kwazar gibi bir ürün almak istemiyorum acaba normal sprey dağıtıcı ile arabaya ön yıkama şampuanı sıksam kötü olurmu? Güzel atımı olan bir spreyle manuel olarak fıs fıs . Uğraştırıcı olması önemli değil kirleri götürsün yeter
O fisfislar ile komple araca urunu puskurtme baya zor olur. Kopuk yapmayan ilac pompalarindan alabilirsiniz. 25-30 lira. . Daha kolay olur.

Khan

Acemi Detaycı
Üye
Pasta cila sonrası m700 ile sildikten seramik öncesi aracı yıkamamız gerekiyor mu? Yoksa m700 ile sildikten sonra seramik daha iyi mi tutunur?

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Pasta cila sonrası m700 ile sildikten seramik öncesi aracı yıkamamız gerekiyor mu? Yoksa m700 ile sildikten sonra seramik daha iyi mi tutunur?
Pasta cila sonrası yıkamakta fayda var. Yağ birikintilerinin kalması kuvvetle ihtimal, özellikle aralarda ya da camlarda.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@afkazankayaa hocamın dediği gibi hem yağ birikintileri hemde bant ne kadar kalite olursa olsun bazen yapışkan kalıntıları da kalabiliyor.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
M700 korumadan önceki son aşama
Sonrasında yıkamaya gerek yok
Ama polisaj sonrası, m700 öncesi yıkama mantıklı olur

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Yüzey temizliği öncesi ve polisaj sonrası yıkama yapılabilir @ccibb hocamın dediği gibi. Yüzey temizliği son aşamadır ancak bazı ürünler kalıntı bırakıyor. M700 de bu durumu yaşadık. Ürüne güvenmeyin kendiniz kontrol edin, gerekliyse son aşamada izopropil alkol garanti üründür seramik hazırlığında.
Bir de yıkamadan sonra yeterli süre geçmediyse seramik sürerken aplikatöre su gelebilir kıyı köşeden dikkat etmek lazım.

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Polisaj esnasında kullanacağım ışık için öneri istiyorum;
1-50 Watt cob led mi alayım alacaksam hem sarı hem beyaz mıdır maliyet ikisi için —250 tl
2-rupes ll150 kalem mi alsam —450 tl
3-aliexpress çakma scangrip el tipi Fener mi alsam maliyet —200 tl
Yardımcı olursanız sevinirim.Başka önerisi olan varsa sevinirim.

Khan

Acemi Detaycı
Üye
Yüzey temizliği öncesi ve polisaj sonrası yıkama yapılabilir @ccibb hocamın dediği gibi. Yüzey temizliği son aşamadır ancak bazı ürünler kalıntı bırakıyor. M700 de bu durumu yaşadık. Ürüne güvenmeyin kendiniz kontrol edin, gerekliyse son aşamada izopropil alkol garanti üründür seramik hazırlığında.
Bir de yıkamadan sonra yeterli süre geçmediyse seramik sürerken aplikatöre su gelebilir kıyı köşeden dikkat etmek lazım.
İpa da mevcut bende. Öyleyse m700 den sonra ipa ile sileyim garanti olsun

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Merhaba, sıvı ürünlerinizi nasıl gönderiyorsunuz kargo ile? Normalde almıyorlar sıvı olduğu için bir kaba koyöanız lazım diyorlar. Patpat üzerine karton yapmış olmama rağmen almadılar geçen hafta bir makyal malzemesi gönderecektik. Bir çözümünüz var mı acaba?

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Merhaba, sıvı ürünlerinizi nasıl gönderiyorsunuz kargo ile? Normalde almıyorlar sıvı olduğu için bir kaba koyöanız lazım diyorlar. Patpat üzerine karton yapmış olmama rağmen almadılar geçen hafta bir makyal malzemesi gönderecektik. Bir çözümünüz var mı acaba?
Sürat kargo sorun etmiyordu bildiğim kadarıyla.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Şişeyle gönderemezsiniz sıvı olduğunu görürlerse yada anlarlarsa kabul etmez bir çok yer. Karton kutu içinde gönderirseniz içi gözükmemiş olur :)

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Şişeyle gönderemezsiniz sıvı olduğunu görürlerse yada anlarlarsa kabul etmez bir çok yer. Karton kutu içinde gönderirseniz içi gözükmemiş olur :)
Benim şansıma mıdır nedir, direk kutuyu sallıyorlar içinden sıvı sesi gelince serüven bitiyor bakalım nasıl olacak bu gün pw yi kargolayacağım güzelce de sardım ayakkabı kutusuna da koydum. Teşekkür ederim hocam cevabınız için :)

Bfuyar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Önyıkama için kwazar gibi bir ürün almak istemiyorum acaba normal sprey dağıtıcı ile arabaya ön yıkama şampuanı sıksam kötü olurmu? Güzel atımı olan bir spreyle manuel olarak fıs fıs . Uğraştırıcı olması önemli değil kirleri götürsün yeter
Kwazar için akıllı basınç yapan makine alacagım fiyat olarak en uygun hangi ürünü alabilirim?

Mannah

Çaylak Detaycı
Üye
Ustadlar. Benim de bir sorum olacaktı. Aracımda soft99 premium wax var. Ph10 olan cilalı bir şampuanla yıkadım parlaklık etkisini azalttı. Aşırı pahalı olmayan pf şampuan ne önerirsiniz? İlk yıkama da bu kadar etki azalması normal mi

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Ustadlar. Benim de bir sorum olacaktı. Aracımda soft99 premium wax var. Ph10 olan cilalı bir şampuanla yıkadım parlaklık etkisini azalttı. Aşırı pahalı olmayan pf şampuan ne önerirsiniz? İlk yıkama da bu kadar etki azalması normal mi
Aracinızda wax oldugu icin ph nötr şampuan kullanmalısınız. Cilalı şampuan korumayı perdeler sadece cilanın etkisini gösterir alttaki wax'ın değil. Şampuan olarak fiyat açısından Valet Pro Concanrated kullanabilirsiniz 500 ml bölünmüş 30 tl satiliyo