Hızlı Soru - Cevap

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Öne çıkan konu #11,521
Merhabalar cümleten kolay gelsin. İlk kez Sedef Beyaz bir aracım oldu. Sedef beyaz için dikkat etmem gereken ya da bilmem gereken birşey var mıdır? Normal boyadan bir farkı Var mıdır

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar cümleten kolay gelsin. İlk kez Sedef Beyaz bir aracım oldu. Sedef beyaz için dikkat etmem gereken ya da bilmem gereken birşey var mıdır? Normal boyadan bir farkı Var mıdır
Benim araba da sedefli siyah olarak geçiyor. Bildiğim kadarıyla renk oluşturulurken simleri biraz farklı oluyor. Normal boya gibi davranıyorum, şimdiye kadar herhangi bir sorunla da karşılaşmadım. Tabi boya işi, sık polisaj yapan detaycılar daha iyi bilir

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar 3D HD Orbital Polisaj Makinasını kullanan oldumu veya Tecrübe bilgisi olan varsa Bilgi verebilirmi şimdiden teşekkürler

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
M700 Tinerde bulunmaz di mi? Yapı market tarzı bir dükkana sordum ipa'yı . Satmıyoruz dediler. İnternetten alacağız o zaman. Teşekkürler.
Eczanelerde bulunur ancak fiyat olarak pahalı oluyor genelde. Sanayideki boya malzemeleri satan dükkanlarda da genelde M600 oluyor ancak şansınızı zorlayıp M700 bulabilme ihtimaliniz de var tabi.

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Bakımı için birşey yok ama Allah korusun, çarpma sağa sola sürtme durumlarında olurda boyatmak isterseniz çok iyi bir oto boyacısı seçin. Boya tutmaması çok olası bir durum sedefli beyazlarda (başımdan geçtiği için biliyorum). İnşallah böyle şeyler başınıza gelmeyecek ama siz aracınızı parka sağlam bıraksanız bile sabah çarpılmış şekilde bulabiliyorsunuz (yine benim başımdan geçen). Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle.

serkan06

Amatör Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Merhaba, genel temizlik konsantire urunlerin seyrelti oranlarini anlayamiyorum. Forumda okudum o kadar ama tam anlayamadim, misal 1lt lik bir siseye 1:10 oranini nasil yapabilirim ?

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
3d final touch da iş görür

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elimde quik detailer ürünüm yok,Mevcutta elimde valet pro apc ve chemical guya böcek zift temizleyici var.Bunları bir fısfıs şişede bulundurmak nasıl olur?wax Korumalı boyaya zarar verirmi kuş pisliğini yumuşatmak için fısladığımızda?

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Elimde quik detailer ürünüm yok,Mevcutta elimde valet pro apc ve chemical guya böcek zift temizleyici var.Bunları bir fısfıs şişede bulundurmak nasıl olur?wax Korumalı boyaya zarar verirmi kuş pisliğini yumuşatmak için fısladığımızda?
Elbette verir

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Revo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Suyu kireçsiz olan bir benzinlik bulamadığım için mecburen kireçli su ile yıkıyorum yıkama sonrası oluşan su lekeleri için quick detailer hızlı cila gibibişey sıkıp kurulamak gibi bi niyetim var bunun için hangi QDyi kullanabilirim buarada araçta seramik var

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara