Hızlı Soru - Cevap

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öne çıkan konu #12,701
M Super Degreaser urunu var hocam daha once denedik Zif ve Yag lekesini cok pratik bir sekilde cozuyor 1/4 oraninda karisim saglayarak denenebilir Hic cimentolu bir arac denk gelmedi
Zift ve yağ lekesini zahmetsizce söküyorsa o zaman sovlent bazlıdır :)
Çimento için asidik ürün gerekiyor. Eğer aynı zamanda ürünün pH değeri de düşük ise çimento üzerinde iş görebilir ama 3D aco kadar hızlı reaksiyon gösterebileceğini sanmam :(

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Çimento için asidik ürün gerekiyor. Eğer aynı zamanda ürünün pH değeri de düşük ise çimento üzerinde iş görebilir ama 3D aco kadar hızlı reaksiyon gösterebileceğini sanmam :(

Hocam icerik bu sekilde

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bunun gibi hızlı reaksiyon gösteren ve sıvı formda olan başka ürün kullanmadım. Bu bildiğin hayat kurtaran bir model. Bunun dışında birkaç marka daha var. Şampuan gibi kamyona köpük şeklinde sıkıp bekletmeden durulanan ürünler var. Kamyon dediğim de beton mixeri :)
Ucuz ama uzun sürede çalışacak olan alternatif seninde bildiğin gibi beyaz sirke :)
Çimento/betonu çözebilmek için seninde bildiğin üzere asidik ürün gerekiyor. Belki pH değeri düşük olan qd'ler de kalıntı üzerinde bekletildiğinde iş görebilir. (denemedim, elimde de Fraber W1 var, pH değeri 3,5)
0,5 ph degerine sahip floweyin jant temizleyicisi aklıma geldi. Denemek lazım

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Seramik olan araca Sio2 yanı seramik içerikli ürünler tutunabiliyor. Carpro reload,elixir Tac system quartmax gyeon cure,wetcoat gibi ürünler sio2 içeriklidir
Seramigi korumaya yönelik hemde parlaklık açısından elixir iyi saydıklarınız arasından cure kullanmadim ceyize eklemeyi düşünüyorum toz tutma olayi nasıl reload a göre hangisi iyidir ?

sdemir55

Çaylak Detaycı
Üye
İl
samsun

sdemir55

Çaylak Detaycı
Üye
İl
samsun
Diğer sipariş
Çok tesekkur ederim. Erken davrandım biraz Siparisini verdiğim üründe aynı şekilde kullanılıyor videosunda, sıktıktan sonra tepkimeye girerek köpürüyor, sizde vernikte bozulma olmadı sanırım hocam, aracım beyaz renk

sdemir55

Çaylak Detaycı
Üye
İl
samsun
Kötü olmuşSportage görmek ne kadar güzel.
Belediye ve dogalgaz firmasının çalışması sonrası yol yoğun çamurlu olunca içerisinde de çimento kalıntıları olacağı aklıma gelmedi, Teşekkürler sportage dayanışması gibi olacak, sizi de görmek güzeldi
Venus_V3_5040_2GB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Seramigi korumaya yönelik hemde parlaklık açısından elixir iyi saydıklarınız arasından cure kullanmadim ceyize eklemeyi düşünüyorum toz tutma olayi nasıl reload a göre hangisi iyidir ?
Kendim kullanmadım ama elixir için çok az toz tuttuğunu yabancı forumlarda okumuştum

Gokkur

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İyi geceler arkadaşlar, bu ürünü Türkiye de nerde bulabilirim
turtle wax hybrid sealant hydrophobic wax bilgisi olan var mı, turtle wax tr sayfasinda da yok

Alpranax

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar Herkese merhaba Geçenlerde gaza gelip deri koltuğu boyayım dedim bazı çatlakları vardı,, şu an elim kolonyalı iken deriye birazcık dokunduğumda elim hafif siyah oluyor. Boyanın tam olarak tutunmasını nasıl sağlayabilirim daha doğrusu sağlayabilir miyim? :)

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İyi geceler arkadaşlar, bu ürünü Türkiye de nerde bulabilirim
turtle wax hybrid sealant hydrophobic wax bilgisi olan var mı, turtle wax tr sayfasinda da yok
hızlı cila olarak soruyorsanız bauhaus'ta vardı. Normal katı wax var mıydı hatırlamıyorum.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Arkadaşlar Herkese merhaba Geçenlerde gaza gelip deri koltuğu boyayım dedim bazı çatlakları vardı,, şu an elim kolonyalı iken deriye birazcık dokunduğumda elim hafif siyah oluyor. Boyanın tam olarak tutunmasını nasıl sağlayabilirim daha doğrusu sağlayabilir miyim? :)
Kolonya orjinal boyayı da bozar koltukları alkolden uzak tutun

DENİZLİ

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Deriden önce kir ve yağ çıkarmak için özel solüsyonlarla temizliğini yapıp gerekiyorsa zımpara uygulanmalı ardından yeni bir yüzey için dolgu işlemi gerekebilir daha sonrasında boyama yapılabiliyor en sağlıklı şekilde adımları atlayınca boyanın tutunma sorunu yaşanabiliyor hocam.

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Motor ve janti temizlemek icin az kir tutan bir bez oneriniz var mi acaba?Green monster alacaktik ancak bitmis bu tarz hangi bezler var.