Hızlı Soru - Cevap

furkandemir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Öne çıkan konu #16,381
Üstad ürün üzerinde kurudugu icin leke yapmiş buyuk ihtimal araci yikadiniz kuruladiniz sonrada hizli cila gibi uyguladiniz buda leke yapmistir.Bu ürün ü araç islakken kurulamadan once spreyleyip silebilirsiniz yada su ile durulayip silebilirsiniz diger turlu Koyu ve Renkli araclarda leke kacinilmazdir.
Dediğiniz gibi yaptım fakat bu lekeler oluştu. Kuru iken daha çok leke yapıyor ıslakken denedim kurulamayı sonuç bu

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
[E="furkandemir, post: 159494, member: 5891"]Dediğiniz gibi yaptım fakat bu lekeler oluştu. Kuru iken daha çok leke yapıyor ıslakken denedim kurulamayı sonuç bu[/QUOTE]

@Sefa46 burda olsa aninda isinizi çözerdi hocam ya Meguiars denince akla gelen isim o çünkü belki ürün bozulmusta olabilir Satici ile irtibata gecmenizi öneririm yada www.meguiars.com.tr Horizon A.Ş den de musteri hizmetlerinden yardim alabilirsiniz.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

merhaba meguiars sprey ceramic wax aldım fakat aldığıma pişman oldum aracımda böyle iğrenç bir durum ortaya çıktı uygulama olarak doğru yaptığımı düşünüyorum aracım 2004 model boyası eski olduğu için olabilir mi?
Doğrudan yüzeye sıkmayın, araç ıslakken nemli yıkama eldivenine veya nemli pede sıkarak araca uygulayın ve durulayın. Uygularken panel olabildiğince ıslak kalmalı. Ped yeterince ıslak olsun sürerken paneldeki suyu emmesin.Biraz hızlı olmak lazım rüzgarda vs. kurursa leke kalır.

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Merhaba, sio2 li bir wax seçimi yapmanız bir çok konuda avantajınıza olacaktır, dayanım, parlaklık, dolduruculuk vs. yönünden.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Sonax ceramic tam bi Hayel kırıklığı beyaz araçta muazzam bi toz toplama var ben memnun kalmadım meguiars kullanmadığım icin yorum yapamıyorum
Ceramic detailer'ı mı kullandın? Ben ceramic detailer'ı 2 araçta kullandım biri kapalı da diğeri açıkta duruyor ve ikisi de şehirde ne kadar toz varsa mıknatıs gibi üstüne çekmişti.

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Ceramic detailer'ı mı kullandın? Ben ceramic detailer'ı 2 araçta kullandım biri kapalı da diğeri açıkta duruyor ve ikisi de şehirde ne kadar toz varsa mıknatıs gibi üstüne çekmişti.
Parlaklık , su iticiliğini beğenmiştim fakat dediğiniz gibi arabayı yıkadım 5 km yol gitmeden toz oldu peşine yağmur yağınca vaziyet çok kötüydü

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Merhabalar
Siyah renkli aracım için
Kiwami
Vonixx Blend Ceramic Carnabua wax
Good Stuff Sio2 wax
Hangisini önerirsiniz?
Belirttiğiniz üç ürünü de kullandım. Siyah araçta hem derinlik hem de camsı yüzey bakımından Vonixx beni en mutlu eden ürün oldu. Good Stuff da güzel ancak fiyatını da düşündüğümde ilk tercihim olmaz. Kiwami ise sio2 içermediği için seramiklerdeki o camsı yüzeyi tam olarak vermiyor ancak halen all around tercihim. Toparlarsam, seramiklerdeki camsı yüzeyi seviyorsanız Vonixx, f/p olsun diyorsanız Kiwami.

Erman GÜNGÖR

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Belirttiğiniz üç ürünü de kullandım. Siyah araçta hem derinlik hem de camsı yüzey bakımından Vonixx beni en mutlu eden ürün oldu. Good Stuff da güzel ancak fiyatını da düşündüğümde ilk tercihim olmaz. Kiwami ise sio2 içermediği için seramiklerdeki o camsı yüzeyi tam olarak vermiyor ancak halen all around tercihim. Toparlarsam, seramiklerdeki camsı yüzeyi seviyorsanız Vonixx, f/p olsun diyorsanız Kiwami.
Tesekkurler kiwami elimde var vonixx te alim ozaman deniyim

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Detail sorusu değil ama internette çok fazla yorum bulamadığım için buraya sorayım dedim. Ön camda Atr50 sıkıntı çıkartır mı bilgisi olan var mı?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara