Hızlı Soru - Cevap

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Öne çıkan konu #17,041
Uzak diyorsa bir sıkıntı olabilir. Bir de yeşil oto eskpertiz ve Ümran vardı sanki istanbul'da bayağı ovuyorlar, tabi ben gitmedim bir tecrübem yok duyduklarım sadece
Evet ben de ondan kıl kaptım biraz. Ümran maslakta varmış. Ancak ben tarcanlara götürmezsem almayabilirim.

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Para kolay kazanılmıyor hele son zamanlarda. Dikkatli olmak lazım bu tarz alışverişte içinize sinmeyen yerlerde ekspertiz yaptırmayın bence.
Evet evet. Alınacak arabanın da şakası yok, kararı verdim zaten tarcanlar olmaz derse kolay gelsin dicem. Şurda 25 km mesafe çok görülüyorsa gerek yok zaten.

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Maslak civarı güvenilir ve kaliteli Oto ekspertiz önerebilir misiniz? Kaporta kadar motor ve yürüyene de önem veren bir yer lazım..

Eksper adam çok yakın arkadaşım kesinlikle tavsiye ederim mobil oto ekspertiz firmasıdır google’dan araştırabilirsiniz araç nerde ise gelip araç başında ekipmanları ile ultra detaylı ekspertiz yapıyor airbag,silindir kapak testi vb işlemler herşey fiyata dahil ayrıca yönlendirme konusundada yardımcı olurum isterseniz çok yoğun oluyor randevu usulü çalışıyor

Son düzenleme:

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Eksper adam çok yakın arkadaşım kesinlikle tavsiye ederim mobil oto ekspertiz firmasıdır google’dan araştırabilirsiniz araç nerde ise gelip araç başında ekipmanları ile ultra detaylı ekspertiz yapıyor airbag,silindir kapak testi vb işlemler herşey fiyata dahil ayrıca yönlendirme konusundada yardımcı olurum isterseniz çok yoğun oluyor randevu usulü çalışıyor
Teşekkürler, aslında gerçekten olabilirdi iyi fikirmiş ancak; yukarıda okumuşsunuz bu mevzudan dolayı tarcanlar ısrar edip kabul etmezlerse almamayı düşünüyorum.

Eser

Amatör Detaycı
Üye
Merhaba arkadaşlar, aracım açık otoparkta duruyor, ve neredeyse her hafta kaputta bir çizik oluyor, sanki kedi tırnaklarına benziyor, sorum şu sizde de oluyor mu, ve bunun çözümü branda mi çekmek gerekir

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yağmur kaydırıcı kullanırken, cam temizleyici kullanımını Nasıl yapmalıyız. Her yıkama sonrasında cam temizleyici kullanırsak, kaydırıcıyı sürekli yenilemek mi gerekir? Yoksa nasıl yapalım?
Merhaba,

Normalde yaptığınız gibi her yıkama sonrası yapabilirsiniz, en azından ben bu şekilde yapıyorum kasım ayında 1 yıl olacak şu an için bir problem yok.

Cam temizleyici olarak 3d glass cleaner (konsantre) sulandırılmış olarak kullanıyorum. Her yıkama sonrası camları mutlaka siliyorum. Fakat 4-5 yıkama da bir Nanolex reactivating glass cleaner ile siliyorum.

Kaporta, cam, plastik aksam vb. seramik ürünleri arasında genel olarak en kalıcı olan cam ürünleri gibi.

Ben kendi tecrübemi paylaştım, kullandığınız ürünlere göre durum farklılık gösterebilir.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba arkadaşlar, aracım açık otoparkta duruyor, ve neredeyse her hafta kaputta bir çizik oluyor, sanki kedi tırnaklarına benziyor, sorum şu sizde de oluyor mu, ve bunun çözümü branda mi çekmek gerekir
Ben de kumaş branda var. Brandanın üstüne çıkıp yatıyorlar. brandanın her yeri pati izi. Yakın zamanda ben de naftalin koymayı deneyeceğim bakalım.

Yani sonuç olarak Branda'nın kediye faydası olmadığı gibi, aracı daha cazibedar hale getiriyor olabilir.

Son düzenleme:

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhaba,

Normalde yaptığınız gibi her yıkama sonrası yapabilirsiniz, en azından ben bu şekilde yapıyorum kasım ayında 1 yıl olacak şu an için bir problem yok.

Cam temizleyici olarak 3d glass cleaner (konsantre) sulandırılmış olarak kullanıyorum. Her yıkama sonrası camları mutlaka siliyorum. Fakat 4-5 yıkama da bir Nanolex reactivating glass cleaner ile siliyorum.

Kaporta, cam, plastik aksam vb. seramik ürünleri arasında genel olarak en kalıcı olan cam ürünleri gibi.

Ben kendi tecrübemi paylaştım, kullandığınız ürünlere göre durum farklılık gösterebilir.
Cevap için çok teşekkürler gayet açıklayıcı olmuş. Ben nasiol yağmur kaydırıcı düşünüyordum. Demek ki sizin uyguladığınız yöntem gibi yapsam sorun olmaz. Çok teşekkür ederim Bilgi için

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhaba,

Hocam ek olarak 1:50 mi seyreltiyorsunuz acaba?

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Dün akşam soruma cevap veren ve uyaran herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten araç muhtemelen sıkıntılıydı. Bugün görüştüğümde 30 km mesafe olmaz dediler tekrardan. Çekiciyle götürelim ben öderim dedim ona rağmen yok abi maslak dışına çıkamayız dediler. Muhtemelen arabada bir sorun vardı. Ben de almaktan vazgeçtim.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Yağmur kaydırıcı kullanırken, cam temizleyici kullanımını Nasıl yapmalıyız. Her yıkama sonrasında cam temizleyici kullanırsak, kaydırıcıyı sürekli yenilemek mi gerekir? Yoksa nasıl yapalım?
İçeriğinde alkol olmayan cam temizleyici kullanırsanız bir sorun olmaz. Alkol içeren cam temizleyici kullanırsanız yagmur kaydırıcıya kısa sürede veya o an veda edebilirsiniz :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Dün akşam soruma cevap veren ve uyaran herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten araç muhtemelen sıkıntılıydı. Bugün görüştüğümde 30 km mesafe olmaz dediler tekrardan. Çekiciyle götürelim ben öderim dedim ona rağmen yok abi maslak dışına çıkamayız dediler. Muhtemelen arabada bir sorun vardı. Ben de almaktan vazgeçtim.
Aracının arkasında duran ve gercekten satmak ısteyen bırıne 30kmnin lafı olmamalı. Hayırlısı olsun boşverin :)

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara